Iniesta durant la presentació com a nou jugador de l'Emirates Club (EFE)
Futbol

Andrés Iniesta fitxa per l'Emirates Club dels Emirats Àrabs Units

Ni Miami ni l'Aràbia Saudita, l'exfutbolista del Barça ha sorprès tothom amb la seva nova destinació

Redacció Esport3Actualitzat

Als 39 anys, Andrés Iniesta encara té corda per a estona. Després de cinc temporades al Vissel Kobe japonès, l'exfutbolista del Barça continuarà jugant a futbol a l'Emirates Club dels Emirats Àrabs Units. Ha enterrat així els rumors que el situaven a l'Aràbia Saudita o a Miami, al costat d'altres llegendes blaugrana com Messi, Busquets o Alba, una possibilitat que havia generat molta expectació.

La presentació oficial del migcampista de Fuentealbilla pel seu nou equip ha estat aquest dimecres. Iniesta ha explicat que té "il·lusió per continuar jugant a futbol" i ha estat que el fitxatge és "un nou repte" per a ell i la seva família.

Iniesta ha firmat per l'Emirates Club fins al juny del 2024 amb opció a una temporada més.

Trajectòria llegendària

Iniesta, de 39 anys, va acabar la seva etapa al Vissel Kobe fa poques setmanes, on va ser acomiadat com una llegenda. El futbolista manxec va jugar al club japonès durant cinc temporades, del 2018 fins al passat mes de juliol.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Esport3 (@esport3)

Al Vissel Kobe hi va arribar després d'una etapa prolífica al FC Barcelona, on es va proclamar campió de totes les competicions possibles (nou Lligues, quatre Copes del Rei, quatre Lligues de Campions, set Supercopes d'Espanya, tres d'Europa i tres Mundials de clubs).

L'exblaugrana també ha estat 131 vegades internacional amb Espanya, selecció amb qui va guanyar un Mundial (2010) i dues Eurocopes (2008 i 2012).

ARXIVAT A:
Iniesta
Anar al contingut