Futbol

Xavi permet a un dels actors de "L'Acadèmia" de 3Cat assistir a un entrenament per inspirar-se

L'actor Luka Peros, conegut per "La casa de papel", ha entrat a la sessió d'entrenament de Xavi per posar-se en el paper de tècnic

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça, més que un club, però pocs imaginaven que aquesta frase serviria també per traslladar la filosofia blaugrana al món de la interpretació. L'actor Luka Peros, que va saltar a la fama per fer el paper de Marsella a "La casa de papel", el dia 1 d'abril va estrenar la seva nova sèrie, titulada "L'Acadèmia", que es pot veure per 3Cat i que s'inspira en el model de la Masia del FC Barcelona. I per inspirar-se, Peros, segons explica Mundo Deportivo, va tenir l'ocasió d'anar a un entrenament del Barça, ja que ell, a la sèrie, fa d'entrenador.

"Xavi Hernández em va donar permís per assistir a alguns entrenaments perquè jo volia veure com es movien els tècnics, com actuaven sobre el terreny de joc."

"Una vegada hi vaig portar el meu fill petit i tots els jugadors li van firmar la samarreta. Va ser molt bonic."

De "La casa de papel" a un entrenament del Barça (Europa Press)

Un clar seguidor del Barça

Luka Peros reconeix que és fanàtic del Barça, per això té ídols blaugrana, com Hristo Stòitxkov o Romário. Tot i això, deixa clara la seva estima cap a la selecció.

"Em moro per la meva selecció."

També presumeix de la seva col·lecció de samarretes blaugrana, i de la seva amistat amb Ivan Rakitic en la seva etapa com a culer. No obstant això, també admira Luka Modric, tot i ser del Madrid, diu. De fet, tenen vincle familiar.

"La meva besàvia és la rebesàvia de la seva dona."

Sigui com sigui, quan diu que és un ídol del Barça, ho és. Explica que també segueix el Barça femení i confessa que va anar a Montjuïc per veure en directe l'anada de la semifinal de la Champions, entre el Barça i el Chelsea.

"Salma Paralluelo és una màquina de fer gols, l'esforç d'Aitana és diferent i Alèxia és molt top."

 

ARXIVAT A:
Xavi Hernández
Anar al contingut