El foc s'ha originat entre dues naus d'un polígon
El foc s'ha originat entre dues naus d'un polígon (Ajuntament Montcada i Reixac)

Troben un mort en una caravana després d'un incendi en un polígon de Montcada i Reixac

El foc s'hauria originat a la zona del polígon Can Cuiàs i s'ha pogut extingir sense que se'n veiés afectada cap estructura

Redacció/AgènciesActualitzat

Han trobat una persona morta dins d'una caravana després de l'incendi que s'ha declarat aquesta matinada passada al polígon de Can Cuiàs de Montcada i Reixac.

El foc s'ha declarat després d'un incendi entre dues naus

La víctima era en una caravana al pati d'un ferroveller, on s'ha produït el foc, que no ha afectat l'interior dels magatzems. 

Sis dotacions de Bombers han acudit ràpidament al lloc dels fets i han pogut controlar l'incendi una hora després de l'avís, que ha estat a la 1.46 hores. No ha estat fins a un quart de quatre de la matinada quan han pogut extingir les flames i començar a buscar si hi havia alguna víctima.

Al lloc dels fets també s'hi han desplaçat cinc dotacions dels Mossos d'Esquadra, dos de la Policia Local i una del SEM.

L'incendi s'ha extingit a un quart de quatre de la matinada (Ajuntament Montcada i Reixac)

Durant la inspecció han localitzat el cos de la víctima a l'interior del vehicle, que ha quedat totalment calcinat. El foc no ha afectat l'estructura de cap nau.

Els Mossos ja han obert una investigació per identificar la víctima, que podria ser un dels vigilants de l'empresa, mentre que els Bombers treballen per determinar les causes de l'incendi.

L'Ajuntament de Montcada ha lamentat els fets.

ARXIVAT A:
PolicialIncendis
Anar al contingut