Motociclisme

Stoner s'endú la "pole" a Austràlia al davant de Lorenzo i Pedrosa

L'hivern austral torna ser un dels ingredients clàssics del Gran Premi d'Austràlia. A Phillip Island ha començat a ploure quan quedaven dos minuts perquè s'acabés la sessió qualificatòria de MotoGP. Això ha obligat a aturar l'entrenament abans d'hora. Fins aquell moment, el millor temps havia estat el de Casey Stoner. L'australià ha aconseguit la "pole", al davant de Lorenzo i Dani Pedrosa, segon i tercer, respectivament. Lorenzo podria proclamar-se campió del món matemàticament si diumenge queda per davant de Pedrosa.

Actualitzat
L'hivern austral torna ser un dels ingredients clàssics del Gran Premi d'Austràlia de motociclisme. A Phillip Island no només hi feia fred, sinó que, a més, ha començat a ploure quan quedaven dos minuts perquè s'acabés la sessió qualificatòria de MotoGP. Això ha obligat a aturar l'entrenament abans d'hora.

Fins aquell moment, el millor temps havia estat el de Casey Stoner. L'australià, que va reaparèixer la setmana passada, ha aconseguit el que s'havia proposat. Estar al 100% per al gran premi de casa. Ha aconseguit la "pole", al davant de Lorenzo i Dani Pedrosa, segon i tercer, respectivament.

Lorenzo podria proclamar-se campió del món matemàticament si diumenge queda per davant de Pedrosa.
Anar al contingut