Sant Joan Despí

Nek, Serrat, Mónica Naranjo o Los Manolos, al disc dels 25 anys de La Marató

El disc, que s'ha presentat amb el llibre, serà doble i es podrà comprar de l'1 al 4 de desembre

RedaccióActualitzat

Mónica Naranjo, Doctor Prats, Nek, Animal i Paula Grande, Ana Belén, Los Manolos, Ainhoa Arteta i Pablo López, Edurne, Joan Manuel Serrat o Ramon Mirabet i Paula Valls són alguns dels artistes que col·laboren amb el disc de La Marató en l'edició especial dels 25 anys del programa més solidari, que aquest dijous s'ha presentat conjuntament amb el llibre de La Marató. Artistes com Nek, Mónica Naranjo o Ainoa Arteta canten per primera vegada en català per al disc.

El disc es vendrà de l'1 al 4 de desembre amb els diaris principals, i aquest cop serà un disc doble en què participen 29 artistes. Amb les noves cançons i també amb els temes que han marcat les últimes edicions de La Marató. El primer, en concret, és un disc recopilatori i commemoratiu que recull onze cançons de les onze edicions anteriors triades pels espectadors de TV3 i els oients de Catalunya Ràdio durant el mes de juliol d'aquest any.

El segon disc, el de nova producció, inclou 14 cançons + 1; aquesta + 1 és un "bonus track", la cançó de l'espot de la campanya "No et deixis" ("No et rendeixis"/"Don't give up") interpretada per Ramon Mirabet, Paula Valls  i l'Orquestra Camera Musicae. Una vegada més, músics i cantants de tots els estils han unit energies per crear un disc que és ple de cançons que emocionen i que encoratgen. 

La presentació del disc i el llibre ha acabat amb la foto de família del gran equip de músics i d'escriptors que s'han implicat en aquesta Marató, que aquest any vol sensibilitzar i recaptar fons per a la recerca en l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques. 

Relats i il·lustracions a tot color, de La Marató

De moment, ja fa dies que és a la venda el llibre de La Marató, amb relats de nou escriptors i il·lustracions a tot color. Aquesta vegada també compta amb la participació especial de tots els presentadors que han conduït el programa, que recorden els moments que els van quedar gravats. 

Serà, a més, el segon any consecutiu que es podrà accedir al llibre de La Marató en format d'audiollibre gràcies a la col·laboració desinteressada de l'actor i doblador David Espunya.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
GALERIES RELACIONADES
Anar al contingut