Girona

Moren una dona i dos dels seus fills en precipitar-se d'un tretzè pis a Girona

Les víctimes són la mare, de 42 anys, i dues nenes, una d'onze anys i l'altra de deu mesos

RedaccióActualitzat

Una dona i dues filles seves han mort aquest dimecres al vespre en precipitar-se des del tretzè pis d'un edifici, al carrer Joaquim Vayreda del barri de la Devesa, a la ciutat de Girona. Les víctimes són la mare, de 42 anys, i dues nenes, una d'onze anys i l'altra de deu mesos.

Els Mossos d'Esquadra investiguen en quines circumstàncies s'han precipitat al buit. De moment, no es descarta cap hipòtesi, però tot apunta que la dona hauria saltat per una finestra després d'haver llançat les nenes. Els cossos de les dues filles els han trobat en un punt diferent del de la mare: les nenes han caigut directament a terra a la part del darrere d'una cafeteria, mentre que la mare ha caigut contra el sostre d'un edifici de serveis a poca distància d'on han quedat els cossos de les dues menors.

La dona compartia despatx d'arquitectura amb el seu home al pis on hi ha hagut els fets, on no s'han trobat signes de violència. La parella de la dona i l'altre fill, de quatre anys, han estat localitzats aquest dimecres a la nit i estan rebent atenció psicològica. La comitiva judicial ha començat a fer l'aixecament dels cossos cap a les onze de la nit, en una zona que ha estat acordonada pels cossos policials.

La dona havia treballat d'arquitecta a l'Ajuntament de Girona.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut