Madrid

Madrid avisa que no hi haurà nou sistema de finançament fins que acabi la crisi

La portaveu del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha demanat expressament "responsabilitat" a totes les administracions per treballar plegats per sortir de la situació econòmica actual.

RedaccióActualitzat
Sáenz de Santamaría ha explicat a la roda de premsa posterior al Consell de Ministres que "hem d'assumir cadascú la nostra part de responsabilitat que ens correspon per aconseguir complir l'objectiu de dèficit i treballar conjuntament per sortir de la crisi".

La portaveu del govern espanyol ha reclamat "responsabilitat" a l'hora de valorar la votació del Parlament de dimecres passat, on es va aprovar una proposta de pacte fiscal que canviaria l'actual model de finançament.

En la mateixa línia, la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, ha advertir el govern d'Artur Mas que la confrontació amb Madrid pel pacte fiscal és un inconvenient perquè la Generalitat pugui accedir al fons de liquiditat que ofereix l'executiu de Mariano Rajoy. Sánchez-Camacho també ha explicat que dilluns que ve presentarà a Rajoy i als presidents autonòmics del PP la seva proposta per un nou finançament per a Catalunya, dins l'actual marc legislatiu.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut