Malla

L'alcaldia de Malla es decideix amb un sorteig a cara o creu, que guanyen els Independents

Una moneda llançada a l'aire ha servit per adjudicar el quart regidor del municipi de Malla, a Osona, que es disputaven les dues llistes que es van presentar al municipi i que van empatar a 103 vots. Finalment, el regidor ha estat per a Independents per Malla (IPM), que havia pronosticat que sortiria creu. Tot i guanyar, els Independents han accedit a repartir-se el mandat amb la llista de CiU, partit que va governar durant l'última legislatura. A Malla, diumenge passat hi va haver una de les participacions més altes de Catalunya. Van votar un 94,20% dels electors, i només 13 van optar per no exercir el seu dret.

Actualitzat
L'acord per repartir-se el mandat farà que Lluís Muntal (IPM) sigui alcalde els dos primers anys i posteriorment passi el relleu a Jordi Baucells (CiU), que ha ocupat el càrrec aquesta legislatura. Fa quatre anys, la federació va guanyar els independents per 92 vots a 90 i CiU va governar amb quatre regidors, un més que l'oposició.

Una situació també d'empat a vots s'ha donat a Llavorsí. Divendres, a Tremp, la Junta Electoral decidirà si també es fa un sorteig per desempatar entre CiU i Independents per Llavorsí.
Anar al contingut