Imatge d'arxiu d'un nen a l'escola bressol
Imatge d'arxiu d'un nen a l'escola bressol

L'Ajuntament de Barcelona recuperarà la gestió de 3 escoles bressol al setembre

El curs vinent l'ajuntament tornarà a gestionar les escoles bressol Caspolino, Els Patufets i Enxaneta

RedaccióActualitzat

Les tres escoles bressol municipals de Barcelona que estan gestionades per empreses privades tornaran a mans de l'administració a partir del setembre. Ho ha avançat a Catalunya Ràdio Àngel Essomba, comisionat d'Educació del govern de Colau.

Essomba ha explicat que ja s'estan preparant les coses perquè el curs vinent l'ajuntament torni a gestionar les tres escoles bressol que el govern de Xavier Trias va externalitzar: Caspolino, Els Patufets i Enxaneta.

Essomba també ha avançat que es vol seguir incrementant l'escolarització en escoles bressol de titularitat pública però a la vegada també es vol "incrementar en determinades zones el nombre de professionals per afavorir una major atenció als alumnes dels centres, que han crescut notablement en el seu nombre".

Tot i que el compromís de l'equip d'Ada Colau és augmentar l'oferta pública d'escoles bressol per avançar cap a la universalitat de 0 a 3 anys, de cara al curs vinent només obrirà un nou centre: l'escola Univers, al districte de Gràcia.

Anar al contingut