Sisè dilluns de vaga
Aquest dilluns torna la vaga
Barcelona

Vuitè dilluns consecutiu de vaga al metro de Barcelona

Els sindicats xifren en un 95% el seguiment de l'aturada d'aquest matí al metro de Barcelona

RedaccióActualitzat

El servei de metro de Barcelona ha tornat a fer aturades parcials aquest dilluns.

Els sindicats xifren en un 95% el seguiment de l'aturada d'aquest matí al metro de Barcelona, que ha transcorregut sense incidents. I, coincidint amb les vacances escolars, amb més tranquil·litat que altres cops. A diferència d'altres dilluns, de 7 a 9 del matí només ha calgut fer regulacions a l'enllaç de la Sagrera, entre les línies 1 i 5, segons Transports Metropolitans de Barcelona.

Com sempre, les aturades són de dues hores per torn: de les 7 a les 9 del matí i de les 4 a les 6 de la tarda, amb uns serveis mínims del 40%.

També hi haurà vaga de les 20.30 a les 22.30, amb serveis mínims del 20%.

TMB ha recordat que l'oferta amb els serveis mínims serà insuficient per absorbir la demanda habitual a les franges afectades. Per això,  recomana als ciutadans buscar mitjans alternatius i planificar els desplaçaments.

Fonts sindicals han dit que les reunions amb mediació de la Generalitat de l'última setmana no han suposat avenços en la negociació, i que la mediació ha tornat a citar les dues parts per a una reunió aquest dimarts.

La direcció de TMB i la plantilla negocien el conveni col·lectiu des de la tardor del 2015 i encara no han aconseguit arribar a un acord.

Anar al contingut