Barcelona

La dona que va perdre 7.600 euros al metro busca qui els va trobar

Va ser un jove que va trobar la cartera de la dona a l'andana i la va donar als treballadors de TMB sense saber que hi havia tants diners

RedaccióActualitzat

La primera protagonista d'aquesta història és una dona brasilera de 44 anys que viu a Barcelona i que aquest dilluns a la nit portava 7.600 euros a la cartera. Eren el seu sou i el d'un grup de companys filòlegs que fan classes de portuguès a executius, i els quals ella havia de pagar.

La dona va baixar amb presses i amb la seva bicicleta a l'estació de l'Arc de Triomf de la línia 1 per aconseguir agafar l'últim metro i a l'andana, quan pujava al comboi, li va caure la cartera. Aquí entra en acció el segon protagonista, un jove que es va trobar la cartera al terra de l'andana.

Sense obrir-la, va donar-la a dos treballadors de TMB que feien l'última ronda abans de tancar l'estació. Aquests sí que van obrir la cartera, van veure els diners i també una targeta amb les dades de la dona que l'havia perdut.

Li van trucar, li van deixar un missatge al contestador i, com que era una suma de diners molt alta, van entregar la cartera als Mossos d'Esquadra, que van ser els que van tornar la cartera a la dona. Ara aquesta busca el jove que va trobar la cartera per agrair-li el gest:

"Si pogués parlar amb ell li donaria mil vegades gràcies. Segur que té una sensació de felicitat molt gran, perquè és el que et passa quan fas coses bones. Encara hi ha gent molt bona en aquest món."

La història l'ha explicada a l'agència EFE una altra de les protagonistes, la Teresa Pujades, que és una de les treballadores de TMB que va rebre la cartera de mans del jove. Per a ella obrir la cartera va ser una sorpresa enorme:

"Anàvem caminant, i vaig mirar a dins, i vaig començar a veure bitllets de 500 euros, i més i més i més, i li vaig dir al company: 'Mira això! Hem de trucar de seguida.'"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut