Junqueras envia un missatge d'àudio des de la presó: "Volem un país per a tothom"

RedaccióActualitzat

Últim cap de setmana de campanya electoral. Les candidatures premen l'accelerador. Esquerra ha fet, aquest migdia, el seu acte central de campanya. Els republicans han fet un gran míting a Barcelona, davant del Mercat del Born. L'acte ha tingut un protagonista: Oriol Junqueras.

A través d'un missatge de veu, gravat des de la presó d'Estremera, on es troba des del 2 de novembre, Junqueras ha demanat el vot dels catalans per construir un país per a tothom.

Aquest és el missatge d'Oriol Junqueras:

"El futur només té sentit si treballem per construir una societat justa des del respecte més escrupolós a la dignitat de cadascú.

Molt sovint m'heu sentit parlar d'amor, i en la construcció del futur, el més important és el camí que seguim conjuntament amb tots els nostres conciutadans. Volem un país per a tothom i només serà realment per a tothom si tothom se'l pot sentir seu i contribueix a construir-lo.

Així doncs, el nostre amor als altres és tan important com l'honestedat, el rigor i la vocació pel treball. Uns valors que, per exemple, volem concretar amb feines més productives i dignes, en escoles cada vegada més inclusives i creatives i en el suport a les famílies que, sens dubte, són la millor eina per construir un país millor. Voteu Esquerra Republicana."

La número dos de la llista, Marta Rovira, ha defensat que Esquerra és una formació lliure que només obeeix la voluntat dels seus votants, i que és la garantia per preservar els drets socials del país i perquè Catalunya continuï avançant per ser un país sobirà.

"Esquerra Republicana aquest 21 de desembre és garantia de república, és garantia de preservar els drets socials, és garantia que Catalunya es continuï movent i continuï caminant com a poble i no acabi convertint-se en una província més."

Marta Rovira ha contestat Borrell sobre la desinfecció de la societat catalana: "Ells sí que tenen feina a netejar les institucions espanyoles per retornar-les als ciutadans".


ARXIVAT A:
Eleccions 21DProcés catalàERCIndependència
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut