El moment de la detenció, captat per un dels testimonis que hi havia al centre comercial (X/manuu_fp12)

Investiguen per terrorisme jihadista l'autor de l'atac amb una destral al Màgic de Badalona

El jutjat d'instrucció decreta presó provisional per a l'home i passa la causa a l'Audiència Nacional, competent per a aquest delicte

RedaccióActualitzat

L'atac al centre comercial Màgic de Badalona que va fer un home amb una destral dimecres de la setmana passada s'investiga com un cas de terrorisme jihadista, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC).

El magistrat d'instrucció 4 de Badalona va decretar la presó provisional comunicada i sense fiança per a l'home, que no va ferir ningú però que va causar destrosses al mobiliari i els vidres d'un establiment de restauració a cops de destral. 

El magistrat ha passat la causa a l'Audiència Nacional, que és el tribunal competent per a la instrucció del delicte de terrorisme.

El 27 de març passat un agent dels Mossos d'Esquadra fora de servei i un treballador de seguretat del centre comercial van retenir l'atacant fins que va arribar una patrulla uniformada i el va poder detenir. 

L'incident va deixar moments de corredisses i molts nervis, i va obligar a desallotjar el Màgic de Badalona. El centre comercial va activar durant una hora el protocol de seguretat.

ARXIVAT A:
TerrorismeJudicial
Anar al contingut