Inés Arrimadas: "Ja comencen un altre cop a fer el que volen"

La líder de Ciutadans afirma: "Quan no ens donen informació a nosaltres no en donen als ciutadans de Catalunya"

RedaccióActualitzat

La cap de llista de Ciutadans al Parlament, Inés Arrimadas, s'ha queixat aquest dimecres que hagi hagut de saber pels mitjans que el president del Parlament, Roger Torrent, vol que el ple d'investidura es faci dimarts dia 30.

"Ja comencen un altre cop a fer el que volen. Quan no ens donen informació a nosaltres no en donen als ciutadans de Catalunya."

Entrevistada a l'emissora de ràdio RAC1, Arrimadas ha reiterat que Carles Puigdemont no pot ser president de la Generalitat perquè està en un altre país "fugit de la justícia" i "té causes judicials pendents greus".

"Un problema entre catalans"

Segons Arrimadas, els resultats de Ciutadans a les eleccions del 21D són "una victòria clara" i "un missatge al món" que evidencia que el que hi ha és "un problema entre catalans".

"Molta gent considera que una victòria clara com la de Ciutadans, en vots i escons, és un missatge al món. Hem parlat amb molta gent d'Europa i mitjans internacionals, i la nostra victòria serveix per dir que és un problema entre catalans el que tenim, no pas un problema de Catalunya amb Espanya."

El PP "ha abandonat" els no independentistes

Arrimadas ha tingut paraules dures per al PP: d'una banda, considera que ha abandonat els catalans no independentistes, i, de l'altra, critica que els reclamin un diputat per formar grup parlamentari, petició que ha qualificat de "tripijoc de vella política".

"Els que no volen la independència s'han sentit abandonats pel govern d'Espanya i pensen que no ha seguit una bona estratègia per combatre els nacionalistes. No podem dir que només és un tema de campanya electoral."

"No ens agraden els tripijocs de vella política. El problema és que, com que no tenen grup parlamentari, no rebran els gairebé 800.000 euros de la campanya electoral."

ARXIVAT A:
Eleccions 21DCsArticle 155Govern empresonatProcés catalàInvestidura
Anar al contingut