Barcelona

Homs qualifica els escorcolls d'"espectacle televisiu" i d'"acte de campanya electoral amb voluntat de fer mal"

El conseller: "No som gent corrupta; n'estem tips d'acusacions frívoles."

RedaccióActualitzat

"Aquí es busca fer un espectacle televisiu o fer justícia?", ha assegurat el conseller de la Presidència, Francesc Homs, sobre els escorcolls a la seu de Catdem i a diversos ajuntaments. Homs ha assegurat, en aquest sentit, que els consta a través de mitjans de comunicació que diverses televisions ja estaven avisades aquest dijous al vespre de l'operació. Tot plegat ho ha titllat d'"espectacle televisiu" i d'"acte de campanya electoral amb voluntat de fer mal".

"Quan hi ha un escorcoll d'aquestes característiques i s'anticipa primer de tot a les televisions perquè estiguin a punt a primera hora del matí és evident que es per fer mal. M'agradaria saber qui dóna aquestes instruccions, qui passa la informació als mitjans i qui prepara aquests actes perquè això són actes de campanya electoral amb voluntat de fer mal."

El conseller ha lamentat que es vulgui entrar en campanya d'aquesta manera i ha recordat que en les darreres eleccions ja es van publicar informacions sobre el president Artur Mas que tenia diners a Suïssa i que després es van desmentir. "Nosaltres reclamem justícia i la possibilitat de defensar-nos" i ha insistit que CDC no té "res a amagar":

"Transparència total i absoluta. nos no tenim res a amagar. Hem passat tots els filtres, controls i hem fet coses ben fetes".

En qualsevol cas, el titular de Presidència ha assegurat:

"Ni som gent corrupta ni gent que hàgim fet malament les coses. i n'estem tips d'acusacions frívoles q si som corruptes... Si algú ho ha fet, ja ha assumit responsabilitats i si ho detectem se n'anirà carrer".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut