Palau-solità i Plegamans

Festa "rave" massiva i il·legal a Palau-solità i Plegamans

A Palau-solità i Plegamans, al Vallès Occidental, s'hi celebra una festa de Cap d'Any massiva i il·legal que va començar fa tres dies i que a hores d'ara encara continua. És una concentració de les conegudes com a festa "rave", i més de mil persones estan concentrades als afores de la població. Els Mossos d'Esquadra han decidit no desallotjar-les per evitar aldarulls i vigilen la zona a l'espera que els assistents marxin.

Actualitzat
La macrofesta va començar dissabte al vespre en un càmping abandonat de Palau-solità i Plegamans. Llavors, unes dues-centes persones, moltes de les quals franceses, van venir juntes en una caravana de cotxes. La convocatòria es va fer via telèfon mòbil, i per evitar que algú es perdi en l'últim tram uns cartells grocs indiquen la direcció de la festa. Des de dissabte no ha parat d'arribar gent, i ara es calcula que hi ha un miler de persones. Una festa de Cap d'Any que per als veïns s'ha convertit en un turment.

"Fa dos dies seguits que estem així", es lamentava una veïna. "Aquesta matinada crits i tot, petards", s'ha queixat. La festa il·legal se celebra a tocar d'una urbanització.

Els Mossos d'Esquadra consideren imprudent desallotjar un grup tan nombrós i han encercat la zona amb un dispositiu de seguretat per intentar minimitzar els perjudicis que poden causar als veïns. De moment fan controls d'alcoholèmia als conductors dels vehicles, i esperen que en les properes hores els assistents a la "rave" vagin marxant pel seu propi peu.
Anar al contingut