Hoquei herba

Espanya s'imposa a Alemanya en la segona jornada del Trofeu de Campions d'hoquei herba

La selecció espanyola segueix pel bon camí en el Trofeu de Campions d'hoquei herba després d'imposar-se en la segona jornada a Alemanya per un clar 5-2. Albert Sala ha estat l'encarregat d'obrir el marcador en el minut 20, però, abans del descans, Keller ha fet l'empat a un. En la represa, l'equip espanyol ha estat molt superior i amb dos gols gairebé consecutius d'Escarré i Arbós han deixat el partit pràcticament sentenciat. Els alemanys han tornat a reaccionar i Keller ha reduït distàncies, però, a tres minuts per al final, Pau Quemada ha fet el quart i, amb el temps complert, Albert Sala ha establert el definitiu 5-2 en transformar un penal córner.