Barcelona

Els veïns del Raval reivindiquen més duresa per erradicar els narcopisos

RedaccióActualitzat

Un centenar de persones s'han manifestat a la rambla del Raval de Barcelona per protestar una vegada més contra els narcopisos. Sota la pluja, des de la rambla del Raval s'han enfilat pels principals carrers del barri. Durant el recorregut alguns veïns s'hi han afegit.

Sota el lema "Que no trafiquin amb la teva vida. Ni traficants ni especuladors", la manifestació ha començat amb la lectura d'un manifest a la rambla del Raval dirigida a les tres administracions: la Generalitat, l'Ajuntament i el govern espanyol. Els han demanat més coordinació.

Ángel Cordero, d'Acció Raval:

"No solament se soluciona amb més policia i intervencions, sinó que a les administracions se les ha d'empènyer perquè continuïn fent la feina."

Asseguren que amb la macrooperació dels Mossos d'Esquadra de fa unes setmanes, el problema es manté, si bé admeten que el nombre de pisos que es dediquen a la venda de droga ha disminuït. Diuen que s'ha passat de 50 narcopisos a 17. Els veïns reclamen que més enllà de la intervenció policial, la justícia actuï amb més diligència davant la proliferació dels narcopisos i les administracions sancionin els pisos buits.

En aquest sentit demanen acabar amb l'especulació dels bancs, amb els pisos buits, perquè els destinin a cobrir els problemes d'habitatge.

 

ARXIVAT A:
DroguesHabitatge
Anar al contingut