L'actor ha presentat el seu últim espectacle, "Armaggedon", a l'Auditori del Fòrum (ACN/Mercury Wheels/Live Nation)

El joc de pistes de Ricky Gervais a Barcelona per trobar un os de peluix firmat

L'humorista britànic ha deixat un regal sorpresa als seus seguidors barcelonins després d'una actuació a la capital catalana

RedaccióActualitzat

L'actor i humorista britànic Ricky Gervais, que ha passat per Barcelona amb el seu espectacle "Armaggedon", no ha volgut marxar de la capital catalana sense deixar un regal sorpresa als seus seguidors, tal com acostuma a fer a les ciutats on actua.

Aquest cop, el popular còmic ha amagat un osset de peluix amb la samarreta del Barça i signat per ell en un cèntric carrer de la ciutat.

Gervais ha publicat a la plataforma X (anteriorment Twitter) les pistes per trobar l'osset, que ha situat en una cantonada del carrer Paradís, a tocar de la plaça Reial de Barcelona.

La crida ha tingut efecte, ja que només mitja hora després de penjar els tuits, algun fan anònim ja havia aconseguit l'os firmat per Gervais. Molts altres, que han anat fins a la localització que indicava l'actor, hi han arribat tard.


"Armaggedon", un nou èxit de l'humorista britànic

El guanyador de tres Globus d'Or, dos Primetime Emmys i set Bafta, i conegut també per la seva feina a les sèries "The Office" i a "After Life", ha portat el seu irreverent monòleg "Armaggedon" a l'Auditori del Fòrum, aquest dijous al vespre.

El popular actor, guionista i productor triomfa arreu del món amb el seu humor àcid (Europa Press/Matt Crossick)

L'espectacle especula sobre el final de la humanitat, pretext que permet al popular còmic britànic abordar aspectes com la cultura de la cancel·lació o la llibertat d'expressió.

Com ja va passar en l'anterior xou que va estrenar, "Supernature", que també va passar per Barcelona el 2019, Gervais enfila un gag rere un altre parodiant, sense filtres, temàtiques com la immigració, la discapacitat, l'abús i el matrimoni infantil, els col·lectius LGTBI, l'Holocaust, l'ecologisme, les religions, la pobresa o el sensellarisme.

ARXIVAT A:
Xarxes socials TeatreTwitter
Anar al contingut