Ricky Gervais, un dels còmics més influents, presenta "Armageddon" a Barcelona
Ricky Gervais es considera l'humorista més influent des de Charles Chaplin (Wikimedia Commons / Raph_PH)

Ricky Gervais actuarà a Barcelona amb el seu nou monòleg "Armageddon"

L'humorista, que compta amb tres Globus d'Or, dos Primetime Emmys i set Bafta, el presentarà a l'Auditori del Fòrum el 31 d'agost

Ricky Gervais, un dels còmics més influents, farà parada a Barcelona amb el seu monòleg "Armageddon". L'humorista, guionista, actor i director britànic actuarà el 31 d'agost a l'Auditori Fòrum del Centre de Convencions Internacionals de Barcelona (CCIB).

Segons han anunciat les promotores musicals Live Nation i Mercury Wheels, les entrades sortiran a la prevenda aquest dijous a partir de les 10 del matí i el públic general les podrà adquirir divendres a la mateixa hora.


Un dels humoristes més influents

Ricky Gervais torna a Barcelona després de la presentació del seu monòleg "Super Nature" el 2019, que ha sigut tot un èxit a Netflix després que s'estrenés el maig del 2022. 

L'humorista és considerat el còmic britànic més influent des de Charles Chaplin, amb espectacles en directe com "Fame", que s'ha convertit en el monòleg britànic més seguit de la història.

La sèrie còmica creada per ell, "The office", s'ha difós a més de 90 països, amb 7 "remakes". També ha escrit, dirigit, produït i protagonitzat "Cementery junction" i "The invention of lying".

Gervais ha guanyat tres Globus d'Or, dos Primetime Emmys i set Bafta. També ha sigut amfitrió dels Globus d'Or en cinc ocasions, la més recent, el 2020.

 

Té un rècord Guinness 

Després de sis gires internacionals, també apareix al llibre Guinness dels rècords pel seu pòdcast "The Ricky Gervais Show", el més descarregat de la història.

El 2010, la revista Time el va incloure en la llista de les 100 persones més influents del món.

 

ARXIVAT A:
Teatre
Anar al contingut