El casament d'Almeida aplega el rei emèrit, la plana major del PP i Ayuso sense parella

L'alcalde de Madrid s'ha casat aquest dissabte a Madrid, en una cerimònia que ha reunit dirigents populars i membres de l'aristocràcia

RedaccióActualitzat

El casament de l'alcalde José Luis Martínez-Almeida, amb Teresa Urquijo, una jove de l'aristocràcia madrilenya, ha aixecat una gran expectació mediàtica aquest migdia a Madrid.

Els nuvis, a la sortida de la cerimònia de casament (EFE/J.J. Guillén)

La parella s'ha casat a l'església de San Francisco de Borja, situada al carrer Serrano del barri de Salamanca. Des de primera hora del matí nombrosos curiosos s'han aplegat per veure l'arribada dels convidats al casament.

El nuvi amb la seva família a l'arribada a l'església (Europa Press/José Oliva)


L'alcalde de Madrid ha sortit a l'exterior del temple per rebre uns dels convidats més esperats: el rei emèrit, que ha arribat directament dels Emirats Àrabs a l'església, acompanyat de les seves filles Elena i Cristina i tres dels seus nets.

Joan Carles de Borbó amb Cristina, Elena, Joan Froilà, Joan Valentí i Victòria Frederica (EFE/J.J. Guillén)

Sol·lícit, Rodríguez-Almeida ha ajudat a recollir el bastó del rei emèrit, que havia caigut a terra.

(EFE/J.J. Guillén)

Una de les convidades al casament que més expectació ha creat entre el públic congregat ha estat la presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, que ha estat rebuda entre aplaudiments.

Ayuso, immersa en un escàndol per la investigació per corrupció, delicte fiscal i per irregularitats urbanístiques a la seva parella, ha decidit deixar l'investigat Alberto González Amador a casa i ha acudit sola a l'esdeveniment.

Isabel Díaz Ayuso saluda José Luis Martinez-Almeida (EFE/J.J. Guillén)

La cerimònia, que ha reunit uns 500 convidats, també ha aplegat tota la plana major del PP, com l'actual president del partit, Alberto Núñez Feijóo, Cuca Gamarra, el president de Múrcia, Fernando López Miras, i el president de Castella i Lleó, Alfonso Fernández Mañueco.

L'arribada a l'església del president del PP i la seva dona (EFE/J.J. Guillén)


Tampoc hi ha faltat l'expresident del govern espanyol José María Aznar, acompanyat de la seva dona, Ana Botella.

El matrimoni Aznar i el personal de seguretat que els acompanya arriben a l'església on s'ha fet el casament (EFE/J.J. Guillén)


L'expresidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, també ha estat una de les convidades a l'enllaç:

Esperanza Aguirre tampoc s'ha volgut perdre el casament de l'alcalde madrileny (EFE/J.J. Guillén)


La televisió pública madrilenya, Telemadrid, ha interromput la programació habitual de la cadena per connectar en dues ocasions amb l'esdeveniment. La cadena ha ofert dos avenços informatius, un abans i un altre després de l'enllaç. Han estat en total una quarantena de minuts de connexió en directe amb l'exterior de l'església de San Francisco de Borja per veure l'entrada i la sortida dels nuvis.

Una decisió que ha comportat dures crítiques a la cadena pública per retransmetre un esdeveniment que pertany a la vida privada de l'alcalde.

 

 

ARXIVAT A:
PPBorbonsIsabel Díaz AyusoAlberto Núñez Feijóo
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut