Material requisat pels mossos a casa del detingut
Material requisat pels mossos a casa del detingut
Sabadell

Detingut per falsificar receptes per comprar fàrmacs amfetamínics al Vallès

Segons els Mossos d'Esquadra, va aconseguir més de 300 capses del medicament, que és coneix com la cocaïna dels pobres

Actualitzat

Detenen un home a Sabadell acusat d'haver falsificat receptes mèdiques i haver comprat un medicament amfetamínic a farmàcies del Vallès Oriental i Occidental.

El detingut és un home de 47 anys. Segons la policia, va robar dos segells mèdics i cinc talonaris per falsificar receptes.

En total, segons els Mossos d'Esquadra, va aconseguir 313 capses d'aquest medicament, que es coneix com la cocaïna dels pobres.

El medicament està inclòs a la llista de substàncies psicòtropes del conveni que van aprovar les Nacions Unides l'any 1971 sobre drogues il·legals. L'objectiu presumptament era la venda il·lícita del producte.

L'alarma la va donar la Subdirecció General d'Avaluació i Inspeccions Sanitàries, que va detectar les receptes falses. Els metges, a més, havien denunciat que els havien robat els segells.

Els Mossos van trobar a la casa del detingut dos segells robats amb les dades dels metges, 45 receptes segellades, 47 més en blanc, cinc talonaris de receptes oficials i tres targetes sanitàries a nom de diverses persones.

L'homes està acusat dels delictes d'apropiació indeguda, falsificació documental, furt i tràfic de drogues. Ha quedat en llibertat amb càrrecs per ordre del jutge.

Anar al contingut