Tarragona

Condemnats a més de 50 anys de presó els dos acusats del doble crim d'Alcanar

L'Audiència de Tarragona condemna a més de 50 anys de presó els dos acusats pel doble crim d'Alcanar comès l'any 2008. Després que el jurat popular els va considerar culpables, l'Audiència ha condemnat David Almagroi Rubén Sánchez a 54 i 50 anys de presó respectivament pels delictes d'assassinat, detenció il·legal i robatori amb violència. Els fets van passar al desembre del 2008, a casa de les víctimes, al costat del seu negoci de compravenda de vehicles. Els condemnats, acompanyats d'un menor d'edat que ja va ser declarat culpable, van lligar Felipe Barrio i Stela Afodoroaie, els van apallissar perquè els diguessin on tenien diners i després els van asfixiar.

Actualitzat
L'Audiència de Tarragona condemna a 54 i 50 anys de presó David Almagro i Rubén Sánchez per doble assassinat per haver comès un robatori amb violència i per dos delictes de detenció il·legal. L'Audiència també els condemna a indemnitzar econòmicament els familiars de les víctimes.

Els fets van passar ara fa dos anys al domicili de les dues víctimes, situat a la carretera 240 al terme d'Alcanar, a la comarca del Montsià i ubicat just al costat del seu negoci d'importació de vehicles. Els dos homes hi van anar amb la intenció d'obtenir diners i com que no en van aconseguir van assassinar la parella.

En els fets també hi va participar un menor d'edat, que la Fiscalia de Menors ja va condemnar pels mateixos fets.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut