Ciutadans porta a la Fiscalia de menors Ponsatí i els responsables d'obrir escoles

Inés Arrimadas presenta una denúncia davant la Fiscalia de Menors per fer servir els petits per garantir el vot en els col·legis l'1-O

RedaccióActualitzat

Ciutadans denuncia l'ús de menors per obrir escoles per al referèndum de l'1 d'octubre. Inés Arrimadas ha presentat una denúncia davant la Fiscalia de Menors contra la consellera d'Ensenyament, Clara Ponsatí, però també contra "qualsevol altra autoritat i persones físiques i jurídiques" pel que considera una utilització de les criatures.

Arrimadas assegura que s'està fent servir els nens en el marc d'una "confrontació ideològica" com a "instruments voluntaris i innocents" per "entorpir" el tancament de col·legis ordenat per la Fiscalia i, després, pel TSJC.

La líder de Ciutadans diu que és responsabilitat dels poder públics per impedir l'"adoctrinament ideològic de menors en activitats lúdiques o culturals que es facin a les escoles públiques". I afegeix que és encara més "reprobable l'ús dels menors en un context que els pugui exposar al perill físic".

Arrimadas també ha denunciat que la presència de les famílies als col·legis pot servir per identificar la seva ideologia i també la de les famílies que no hi són.

Pel que fa als responsables, Arrimadas assenyala principalment Clara Ponsatí, però afegeix que hi pot haver responsabilitats per a altres persones.

Ciutadans demana a la Fiscalia que garanteixi la seguretat dels nens durant aquest dissabte i demà als llocs on es vulguin fer "activitats il·legals" relacionades amb el referèndum.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut