Sant Joan Despí

Cel ennuvolat i temperatures semblants a les de diumenge

El cel seguirà ennuvolat en una bona part del país aquest dilluns. Les temperatures nocturnes pujaran, especialment a les planes i valls de l'interior. En canvi, de dia, no farà tanta calor.

RedaccióActualitzat
Dilluns, l'ambient encara està marcat per les temperatures altes de diumenge. Els pròxims dies les pluges de dimarts i un huracà que s'aproxima pel centre de l'Atlàntic, i que no comportarà cap perill, protagonitzaran la informació meteorològica.

En aquests moments podem veure dues franges de nuvolositat que ens afectaran durant les pròximes hores. Seran núvols alts i mitjans. També s'aproxima una pertorbació que a poc a poc augmenta des del sud-oest peninsular i que es desplaça cap a la Mediterrània. Amb tot això, dilluns el dia estarà ennuvolat o mig ennuvolat, amb núvols cada cop més gruixuts, a la tarda. Pujaran les temperatures mínimes i en conjunt hi haurà bona mar.

A la tarda, els núvols podran ser encara més gruixuts i més negres cap a la zona del Pirineu. Fins i tot podran deixar algunes gotes. A la resta del país, seran prims i baixos, sobretot a l'interior, amb temperatures que ja no pujaran més. El cel enteranyinat també arribarà al País Valencià i a les Illes Balears.

El Nadine entra en acció

Un huracà de categoria 1, el "Nadine", situat ara al sud-oest peninsular, podria desplaçar-se cap a l'est. Ara està situat al centre de l'Atlàntic i es desplaça cap al nord-est a una velocitat de 37 quilòmetres per hora, amb probabilitat d'aproximar-se cap a les Illes Açores, potser, dimecres o dijous. Més endavant podria fregar les costes catalanes.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut