Barcelona

A subhasta un pis de l'exjutge condemnat per prevaricació Lluís Pasqual Estevill

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha anunciat que es posa a subhasta un pis de l'exjutge Lluís Pasqual Estevill, condemnat per prevaricació. El pis és al carrer Muntaner de Barcelona, a la part alta de la ciutat, i està valorat en un milió d'euros. Els diners que s'obtinguin serviran per pagar part de la multa que li va imposar el tribunal arran d'un cas de prevaricació judicial. És la primera vegada que el TSJC posa un anunci a la secció immobiliària d'un diari per subhastar una vivenda. La subhasta es farà dimecres al Palau de Justícia de Barcelona.

Actualitzat

Els diners de la venda del pis, que surt a subhasta amb un preu inicial d'un milió d'euros, serviran per pagar part de la multa que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya va imposar a l'exjutge Lluís Pasqual Estevill arran d'un cas de prevaricació judicial.

Recordem que la sentència el va condemnar a 9 anys de presó i a desembutxacar-se 600 mil euros d'indemnització i una multa de gairebé 2 milions d'euros. Estevill va ser condemnat juntament amb l'advocat Josep Piqué Vidal per extorquir diversos empresaris sota l'amenaça d'enviar-los a la presó.

Anar al contingut