Barcelona

Els Mossos vigilaran l'entorn del Camp Nou on es reuneixen grups violents

Ho ha afirmat el director general dels Mossos, Albert Batlle, que ha dit que encara no han identificat els autors dels apunyalaments als seguidors del PSG, però que tot apunta que es tracta de radicals del Barça

RedaccióActualitzat

El director general dels Mossos d'Esquadra, Albert Batlle, assegura que, a partir d'ara, hauran de fer un seguiment, no només del Camp Nou, sinó també de les zones on hi ha violència vinculada a aficionats ultres. Són declaracions del responsable dels Mossos a "El matí de Catalunya Ràdio", arran de l'agressió de dos seguidors del París Saint-Germain al voltant de l'estadi blaugrana, després del partit de dimecres: "Quan hi ha fets com aquest és de lògica que les autoritats i els responsables dels clubs esportius fem una anàlisi i mirem quins marges de millora hi ha en aquestes estructures de seguretat. Per tant, també s'haurà de vigilar ja no només l'estadi, sinó també els entorns que propicien accions com les que estem lamentant".

Albert Batlle espera que els clubs facin tot el possible per evitar que els seguidors radicals entrin als camps de futbol: "Els ultres han de sortir dels estadis per no tornar-hi mai més. El Barça va fer una opció fa uns quants anys, crec que molt positiva, que va ser eradicar-ho, i això ho haurien de fer tots els clubs. Ara, el que haurem de fer és també un seguiment d'aquests entorns on hi ha situacions de violència."

Els Mossos d'Esquadra treballen amb la hipòtesi que els autors d'almenys una de les dues agressions a seguidors del PSG sigui responsabilitat d'aficionats radicals del Barça, tot i que Batlle ha reconegut que encara no han identificat l'agressor: "Estem a l'espera de prendre declaració al principal ferit, que encara continua ingressat a l'hospital Clínic. Sabem com es van produir els fets, sabem l'entorn concret on van passar, un lloc on sovint es concentren membres violents i radicals del Barça. Probablement és gent que ni tan sols van estar a l'interior de l'estadi, que no van estar al partit. Però en aquests moments no tenim identificada la persona concreta que podria ser l'autor d'aquesta agressió". Pel que fa a la segona de les agressions, el mòbil amb què es treballa és el del robatori.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut