Vallès Oriental

AIGUAFREDA I SANT MARTÍ DE CENTELLES

El Punt

Data:

L'entitat informa: A partir de les 11h la plaça Major d'Aiguafreda acollirà diverses activitats en solidaritat amb La Marató. Hi haurà un taller de xapes, un taller de pilotes de colors, espelmes, manualitats, animació infantil, masterclass Street Fit, i dos tallers amb els títols "alegra't la cara" i "deixa el teu desig". A les 12h l'Escola de Música oferirà un concert. A les 14h es farà una tirada de globus.

Data:

L'entitat informa: A la tarda a partir de les 16h al Camp de futbol se celebrarà un partit entre els equips d'Aiguafreda i Sant Martí de Centelles. A les 18h a Can Plantada els alumnes de l'Escola de Dansa i Dansa i Street Fet faran una exhibició. Tot seguit a les 19h hi haurà una xocolatada i un sorteig. Per acabar la jornada es farà una encesa d'espelmes en suport a La Marató.

CALDES DE MONTBUI

Tot música, Centres d'Ensenyament Artístic

Data:

L'entitat informa:

CAMPINS

Escola L'Alzinar de Campins

Data:

L'entitat informa: Segons la iniciativa d'un alumne, en Marc Viarnés, les famílies aportaran aliments per berenar a la sortida de l'escola. Es muntarà una paradeta despatxada pels alumnes del cicle superior i la recaptació anirà destinada a La Marató de TV3.

CARDEDEU

Associació de Veïns del Centre de la Vila de Cardedeu

Data:

L'entitat informa: Des del divendres 10 de desembre i durant aquest cap de setmana té lloc la tradicional fira de Nadal a Cardedeu amb paradetes i moltes activitats culturals i festives.

CASTELLTERÇOL

Club de Golf Castellterçol

Data:

L'entitat informa:

GRANOLLERS

Agrupament Escolta Sant Esteve de Granollers

Data:

L'entitat informa: Es farà un circuit d'activitats i jocs (inflables, moguts, educatius) per tal d'omplir una cartilla solidària. Després celebraran tots junts els esforços i la participació amb un berenar popular, amanit amb concerts, castells i diversos espectacles. L'activitat compta amb la participació de l'Esplai Guai de Palou, Colònies Sant Esteve de Granollers, el Gra i els xics, entre d'altres entitats.

Biblioteques de Granollers

Data:

L'entitat informa: Venda de llibres de segona mà cedits pels ciutadans de Granollers mitjançant una campanya prèvia de recollida. Durant la setmana del 13 al 18 de desembre s'ubicaran estands a l'interior de les biblioteques i el dijous, dia de mercat, també a la Plaça Porxada. El preu de venda serà únic:1 € cada llibre.

Club Natació Granollers

Data:

L'entitat informa: El Club Natació Granollers reunirà l'elit de la natació sincronitzada en una exhibició especialment preparada per a aquesta edició, amb la participació de membres de la selecció estatal absoluta i júnior i de totes les sincronistes del Club. Durant la jornada també s'organitzaran diverses activitats esportives i lúdiques per a tots els socis. A les 9h cursa popular 5km i 10 km. A les 10h Master Class B-Pump/Master Class Spinnig. Tot seguit a les 11:30h Master Class Spinning i Master Class B-Pump. A les 18h exhibició de Natació Sincronitzada per La Marató.

Cor femení de Granollers

Data:

L'entitat informa: Representació de l'espectacle "El so del món". Les seves veus del Cor femení de Granollers faran un viatge musical i interpretaran les cançons més representatives de cada continent.

L'AMETLLA DEL VALLÈS

Agrupació Cultural de Dones L'Ametlla del Vallès

Data:

L'entitat informa: Com cada any l'Agrupació Cultural de Dones L'Ametlla del Vallès celebrarà per Santa Llúcia un berenar a la Masia de Can Plantada. Tot el que es recapti anirà destinat a la causa d'enguany, les lesions cerebrals i medul·lars adquirides.

Data:

L'entitat informa: Si vols canviar el menú aquestes Festes, pots apropar-te a la Masia de Can Plantada i aprendre a fer nous plats en una classe de cuina de Nadal. Els diners obtinguts de les inscripcions es destinaran a La Marató de TV3.

Fundació Teràpia a Cavall - Centre Internacional de Teràpies i Activitats Assistides amb Cavalls

Data:

L'entitat informa: La Fundació Teràpia a Cavall organitza una trobada de bicicletes per l'Ametlla del Vallès. Hi participaran genets de la Fundació Teràpia a Cavall amb bicicletes adaptades i a cavall. L'itinerari serà accessible per a persones amb discapacitat o mobilitat reduïda. Desprès hi haurà una botifarrada per a tots els assistents. L'activitat té el suport de l'Ajuntament de l'Ametlla del Vallès.

Grup de caminades 3

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una caminada solidària per La Marató de TV3 per l'entorn natural del poble de l'Ametlla, on hi són convidats grans i petits.

LA GARRIGA

AMPA CEIP Puiggraciós

Data:

L'entitat informa: Per segon any consecutiu l'AMPA CEIP Puiggraciós organitza un petit concert de nadales obert als pares. El pati de l'escola també acollirà una xocolatada on tothom qui vulgui podrà comprar coca i xocolata desfeta, que aquest any anirà servida en gots reciclables amb el logotip de l'escola i de l'empresa que col·labora com a patrocinadora.

Associació de Serveis i Comerciants La Garriga

Data:

L'entitat informa: Arriba el fred i no hi ha res millor que prendre un brou calent per escalfar el cos. El cuiner i pagès Pep Salsetes cuinaran aquest brou per unes 250 persones, i tothom que el vulgui tastar només haurà d'entrar als comerços del poble i comprar un tiquet. Els beneficis de la venda de les butlletes pel brou aniran destinats a La Marató.

CEIP Tagamanent

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'escola faran una cantada de Nadales, i a continuació es vendran treballs manuals fets a la classe de plàstica als pares i mares. Un berenar final permetrà tastar els pastissos que les famílies han cuinat exclusivament per La Marató.

Llar Nostra Senyora del Pilar, Germanes Hospitalàries de la Santa Creu

Data:

L'entitat informa: Com cada any, les Germanes Hospitalàries de la Santa Creu realitzaran manualitats per després vendre-les als familiars i entre el personal de la LLar. Com a principal novetat, enguany es faran clauers que ajudaran encara més a obrir la porta de la solidaritat.

Penya Barcelonista de la Garriga

Data:

L'entitat informa:

LA LLAGOSTA

Alumnes del Centre de Formació d'Adults La Llagosta

Data:

L'entitat informa: Els Alumnes del Centre de Formació d'Adults La Llagosta aquest any aposten fort per La Marató. Al llarg d'un mes faran una porra, on cada alumne podrà tenir tants números com vulgui, i cada butlleta tindrà el valor d'1 euro. Al final del trimestre també es farà una rifa d'una cistella de Nadal. La recaptació anirà destinada íntegrament a La Marató de TV3.

LA ROCA DEL VALLÈS

Club Atletisme Elskekorrenmolt

Data:

L'entitat informa: La festa i l'esport seran els dos grans protagonistes de la jornada que la Roca del Vallès dedicarà de forma exclusiva a La Marató.

Escola Bressol Municipal Les Orenetes

Data:

L'entitat informa: L'Escola Bressol Municipal Les Orenetes celebrarà un 'Nadal Artístic'. Aprofitant aquesta trobada, l'escola sorteja un quadre realitzat pels infants de l'escola. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

LES FRANQUESES DEL VALLÈS

Ajuntament de les Franqueses del Vallès

Data:

L'entitat informa: Durant el cap de setmana abans de Nadal Les Franqueses del Vallès celebra la seva tradicional Fira de Nadal. Aquesta fira es converteix amb un lloc de trobada on les entitats del poble organitzen activitats esportives, espectacles, menjars populars o concursos per a la Marató de TV3. El mercat d'encants és l'espai on els ciutadans poden intercanviar tota mena d'objectes. La Mostra d'Animals i la Fira d'artesania completen l'oferta.

LLIÇÀ D'AMUNT

Ajuntament de Lliçà d'Amunt - Transports de Lliçà d'Amunt

Data:

L'entitat informa: A Lliçà d'Amunt el transport públic també se solidaritza amb La Marató de TV3. Només cal pujar al transport urbà per col·laborar! La recaptació de tota la jornada del divendres 17 de desembre anirà destinada a La Marató.

Comissió de Festes de Lliçà d'Amunt

Data:

L'entitat informa: El Tió més Divertit del Món es menja els nens i els torna amb regals. Esperem que aquest any es porti bé i carregui els nens amb moltes sorpreses! També se sortejaran dues grans paneres amb productes cedits per les empreses i comerços. Aquests activitats es celebraran en el marc de la Fira de Nadal de Lliçà d'Amunt.

LLIÇÀ DE VALL

Associació de Voluntaris de Lliçà de Vall

Data:

L'entitat informa: Lliçà de Vall vol que assaborim La Marató de la manera més dolça possible, amb una venda de pastissos casolans. També es vendran espelmes.

LLINARS DEL VALLÈS

Casal de la Gent Gran de Llinars del Vallès

Data:

L'entitat informa:

Deixebles de la kabra

Data:

L'entitat informa: Els més grans sortiran a ballar per La Marató. El casal d'avis es convertirà en una gran pista de ball on els que vulguin podran moure el cos, i els que no podran jugar al quinto.

Data:

L'entitat informa: El dia més intens serà el 19 de desembre, que començarà amb un esmorzar popular organitzat per les Dones de Llinars. Després hi haurà ballada amb l'esbart Dansaire al Pavelló de Llinars, i per carregar energies els Deixebles de la Kabra organitzaran un dinar popular. Aquest grup també s'encarregarà d'organitzar un quinto, i després hi haurà un berenar de la mà de les entitats ADF i ACATH. Durant tot el dia el Club billar Llinars del Vallès organitzarà un campionat de billar a tres bandes.

Data:

L'entitat informa: El dia del clàssic Barça-Madrid la Penya Barcelonista de Llinars destinarà una porra a La Marató.

MARTORELLES

Ajuntament de Martorelles

Data:

L'entitat informa: Realització de la 7a Fira de Nadal, del comerç i l'Artesania de Martorelles. Dins les activitats que es duen a terme es realitzarà el sorteig d'una panera i la recaptació total es destinarà a La Marató de TV3.

El Botó de Nacar

Data:

L'entitat informa:

Martorelles Jove / Activitat Ràdio Martorelles

Data:

L'entitat informa: L'entitat Martorelles Jove organitza, en el marc de la Fira de Nadal de la població, una activitat anomenada "L'arbre dels desitjos". Tothom podrà penjar a l'avet de Nadal el seu desig pel 2011. Els donatius recollits per cada desig penjat aniran destinats a La Marató.

MOLLET DEL VALLÈS

'La Plaça' Bar de Forquilla

Data:

L'entitat informa: A "La Plaça" Bar de Forquilla els amics i clients s'apleguen per compartir estones de grans idees. Una d'elles és sortir a cantar durant les festes de Nadal pels carrers de Mollet del Vallès.

Associació Balls de Saló

Data:

L'entitat informa: Can Gomà es transformarà en una gran pista de ball i acollirà diverses exhibicions de balls de saló, sevillanes, hip-hop i coreografies combinant diferents tipus de danses.

Associació per a la Promoció de l'espectacle infantil i Juvenil a Mollet del Vallès

Data:

L'entitat informa: Representació de l'espectacle infantil 'Papirus' de la Companyia Xirriquiteula Teatre i el "Grup Xarxa de Mollet del Vallès" que gestiona i programa el teatre infantil a la població de Mollet. Els trobareu al Teatre Municipal Can Gomà de Mollet del Vallès a partir de les 12h.

Biblioteca Can Mulà

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu la Biblioteca Can Mulà organitza, del proper 13 al 18 de desembre, un mercat de llibres de segona mà. Tot aquell que es faci amb un exemplar podran gaudir doblement: no només de la lectura, sinó també amb la seva aportació a aquesta edició de La Marató de TV3.

MONTMELÓ

CIRCUITS DE CATALUNYA, SL

Data:

L'entitat informa: El Circuit de Catalunya celebra les 'Voltes Solidàries', i ofereix la possibilitat de gaudir de tandes pel traçat del Circuit amb el vostre cotxe o moto per 20 euros. El preu inclou dues voltes pel Circuit guiades per un cotxe de seguretat a un promig de 50 quilòmetres/hora i pel Traçat del Gran Premi. Si prefereixes fer una aportació major i gaudir al volant d'un GT, pots comprar per tan sols 80 euros un tiquet VIP i rodar per la pista del Circuit en un vehicle d'altes prestacions. Els tiquets per les Voltes solidàries VIP estaran a la venda el mateix dia al Circuit. Amb entrada lliure, es podrà gaudir al llarg del dia de les visites guiades. Podreu trobar més informació al web del Circuit de Catalunya.

Montmeló Voluntari / Ajuntament de Montmeló

Data:

L'entitat informa: Concert a càrrec dels alumnes de l'Escola Municipal de Música de Montmeló a l'Església Santa Maria de Montmeló a partir de les 19.30h.

MONTORNÈS DEL VALLÈS

Club de Futbol Montornès

Data:

L'entitat informa: El Club de Futbol Montornès sap molt bé que sovint l'esport i la solidaritat van agafats de la mà. Per aquesta raó els membres del club treballen aquests dies per organitzar un torneig de futbol 7 benjamí que comptarà amb la participació del Futbol Club Barcelona, R.C.D Espanyol i la Unió Esportiva de Sant Andreu entre d'altres clubs.

PARETS DEL VALLÈS

Associació Grup Rialles Parets

Data:

L'entitat informa: El Teatre Can Rajoler de Parets del Vallès acull un festival de teatre familiar i una rifa amb l'objectiu de recaptar fons per La Marató.

Casal d'Avis Ca N'Oms

Data:

L'entitat informa: Una vegada més, la gent gran de Ca N'Oms se solidaritza amb La Marató i puja al escenari per demostrar els seus dots artístics i fer-nos passar una tarda molt divertida amb una mostra d'espectacles, playbacks, teatre, etc.

Club d'Activitats de Muntanya

Data:

L'entitat informa: El Club d'Activitats de Muntanya celebrarà el dia de La Marató amb una caminada solidària de 7 o 12 quilòmetres pel Parc Natural dels Gallecs. Els diners de la inscripció es destinaran a aquesta a la causa d'enguany, les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

RIELLS DEL FAI

ARA - Associació Riells Actiu

Data:

L'entitat informa: L'Associació Riells Actiu oferirà un quinto solidari amb lots de Nadal, dinars,una nit d'hotel, entre d'altres regals.

SANTA AGNÈS DE MALENYANES

Casal del Joves

Data:

L'entitat informa:

Pessebre vivent de Santa Agnès de Malanyanes

Data:

L'entitat informa: Com cada any, el pessebre vivent de Santa Agnès de Malanyanes muntarà diverses paradetes per fer palesa la seva col·laboració amb La Marató. La de la Raquel Resina tindrà cookies decorades, cupcakes i pastissos, i els beneficis de la seva venda aniran destinats a La Marató i a l'Agrupació.

SANTA EULÀLIA DE RONÇANA

Coordinadora la Vall del Tenes de Convergència i Unió

Data:

L'entitat informa: Per no perdre la tradició Santa Eulàlia de Ronçana organitza la tercera pedalada de Mountain Bikes per La Marató. Hi haurà 2 circuits: un d'infantil i un altre per a adults. Tot seguit hi haurà un esmorzar per a tots els participants.

Da Capo educació musical

Data:

L'entitat informa: Els alumnes del centre exhibiran el seu talent al llarg de tota la jornada. Actuacions de grups vocals, instrumentistes i combos. Músics de totes les edats interpretaran diferents gèneres en suport a La Marató de TV3.

SANTA MARIA DE PALAUTORDERA

Associació Terra Cuita

Data:

L'entitat informa: En el marc dels actes de la Festa Major de Santa Maria de Palautordera, l'Associació Terra Cuita proposa que per 1€ tothom que vulgui escrigui un missatge vinculat a la temàtica de La Marató en una totxana. Tot seguit, es construirà un mur solidari el més llarg i alt possible.

Club de Futbol Palautordera

Data:

L'entitat informa: El Club de Futbol Palautordera organitza un torneig triangular de futbol de la categoria de veterans. Els equips participants seran el Club de Futbol Palautordera - Palauenc i Breda. El preu de l'entrada serà de 2 euros.

Club Excursionista Palautordera, CEP

Data:

L'entitat informa: Els habitants de Santa Maria de Palautordera caminaran pels voltants del municipi. Si voleu participar només heu d'entregar la vostra inscripció dissabte de 17:30h a 19h a la Plaça Major i diumenge una hora abans de la caminada.

El Formiguer

Data:

L'entitat informa: Per cinquè any consecutiu la Plaça Major de Santa Maria de Palautordera acollirà una xocolatada on tothom hi és convidat, i podrà aportar el seu granet de sorra en la lluita contra les lesions cerebrals i medul·lars.

Data:

L'entitat informa: La Castanyada assenyala que La Marató ja és a prop, i enguany El Formiguer n'ha organitzat una de popular a la Plaça Major del municipi.

Hípica Ca l'Alzina

Data:

L'entitat informa: Ca l'Alzina organitza un concurs social de doma clàssica i un posterior dinar de germanor a l'hípica amb tots els alumnes de l'escola, familiars, amics i clients.

Institut Reguissol

Data:

L'entitat informa: L'Institut Reguissol farà un mosaic humà amb cartolines amb el logotip de La Marató, una lectura de redaccions de l'alumnat sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides i una Flashmob del ball de La Marató.

SANT ANTONI DE VILAMAJOR

Penya Barcelonista Vilamajors

Data:

L'entitat informa:

SANT CELONI

Centre Comercial i d'Oci Altrium / Associació de Ball multidisciplinar Tots a la Pista 'TALP'

Data:

L'entitat informa: A través de l'art i la màgia es poden fer grans passes en el camí de la solidaritat. Per aquesta el proper 18 de desembre tothom està convidat a l'exhibició de les diferents pròpies d'un circ. Hi haurà una ballarina de cable, minitram, llits elàstics, parelles de portés acrobàtics i cúbic (on estan incloses totes les disciplines de circ dins d'un club). De forma simultània s'inaugurarà la Fira de Nadal al Centre Comercial d'Oci Altrium.

Col·legi Cor de Maria

Data:

L'entitat informa: Els més petits i també els més grans es trauran la vergonya de sobre i pujaran a l'escenari per lluitar contra les lesions cerebrals i medul·lars adquirides. En el marc del Festival de Nadal, el Col·legi Cor de Maria acollirà diverses representacions, que comptaran amb l'actuació d'alumnes de P-3 fins a 4t d'ESO.

Els 08470

Data:

L'entitat informa: Dissabte i diumenge del 18 i 19 de desembre no ens busqueu! Serem tots a La Marató de TV3. Esports, inflables, concerts, rondallaires, balls, àpats, tallers i moltes activitats més! De tot i per a tothom a Sant Celoni.

Massavia

Data:

L'entitat informa: Aquest centre d'activitats i teràpies de Sant Celoni vol posar la salut i l'evolució personal al servei de La Marató d'aquest any. Per aquesta raó el proper 12 de desembre organitzarà una jornada dedicada a les teràpies alternatives. El matí estarà dedicat a les classes de Qi Gong (Chi Kung) per a persones amb mobilitat reduïda, i a la meditació sanadora. De 16h a 20h tindrà lloc una marató de poesia i relats. Durant tot el dia els participants podran gaudir de massatges relaxants.

SANT FELIU DE CODINES

Ajuntament de Sant Feliu de Codines

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Sant Feliu de Codines farà la seva col·laboració amb La Marató a través de l'espectacle i de la música. Gèneres com la música clàssica, el gospel, el blues, el hip hop tindran cabuda en diversos concerts, i també la dansa, amb exhibicions d'aeròbic, sevillanes i balls d'esbart. També hi haurà gegants, projeccions d'animacions, figura humana i una Flashmob.

SANT FOST DE CAMPSENTELLES

Plataforma Sant Fost Decideix

Data:

L'entitat informa: La Plataforma Sant Fost Decideix vol omplir de melodies solidàries aquesta edició de La Marató. L'auditori de l'Ateneu de la Plaça de la Vila a les 12h acollirà les actuacions musicals de grups locals i de la comarca com el Grup de Gospel Montmeló, l' Escola Orfeònica de Martorelles, l' Escola Coral Sant Fost, l' Escola de Música de Sant Fost.

SANT JULIÀ DE CERDANYOLA

Ajuntament de Sant Julià de Cerdanyola

Data:

L'entitat informa: A partir de les 17h el local social de l'Ajuntament rebrà la visita d'en Pere Pagès Rosas, que explicarà la seva experiència després d'haver patit un accident fa 25 anys que el va deixar en cadira de rodes. Després es projectarà la pel·lícula "A propósito de Henry", que segur que respondrà més qüestions en relació a les lesions cerebrals i medul·lars adquirides.

Data:

L'entitat informa: Els més menuts podran participar en aquesta activitat que té com a títol "Els nens i nenes amb La Marató". A partir de les 16h i pel mòdic preu d'1 euro els podreu portar perquè pintin sobre un mural, escoltin contes o simplement passin una bona estona. L'excusa no pot ser millor: col·laborar en la lluita contra les lesions cerebrals i medul·lars adquirides.

SANT PERE DE VILAMAJOR

Club de Tennis Montseny

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu, el Club Tennis Montseny organitzarà una jornada de tennis oberta per a tothom qui vulgui participar a les instal·lacions del club. Hi haurà xocolatada per als jugadors i col·laboradors.

Escola Bressol Municipal El Pit-Roig

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una fireta solidària on es vendran productes i manualitats realitzades pels infants de l'escola bressol i els seus parents. Tot seguit, es rifaran diverses paneres amb productes donats per les famílies.

SANT QUIRZE SAFAJA

Ajuntament de Sant Quirze Safaja

Data:

L'entitat informa: Pedalada popular on els participants podran escollir entre dos recorreguts diferents. El primer circuit és curt, amb un nivell mig i uns 20 km de durada aproximadament. El segon circuit és llarg, té una durada de 37 km aproximadament i el seu nivell serà alt. La sortida serà les 9:30h i les inscripcions seran el mateix dia, a un preu de 10€, una hora abans de la sortida. El preu inclou avituallament.

VALLGORGUINA

Ajuntament de Vallgorguina

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Vallgorguina farà una activitat especial amb els nens i nenes del poble. Aquests pintaran dibuixos nadalencs per després penjar-los a l'arbre.

Data:

L'entitat informa: Aquest any Vallgorguina ens portarà al seu Dolmen mil·lenari, amb una caminada des de tots els punts del municipi. Després de passejar serà el millor moment per participar en diverses activitats esportives i lúdiques obertes a tots els veïns de la Vila.

VALLROMANES

Vallromanes amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Per quart any consecutiu, els veïns de Vallromanes reuniran tots els seus esforços per fer possible un nou èxit a La Marató. Organitzaran un mercat dels encants, on s'hi podran trobar objectes, llibres i CDs de segona mà. També hi haurà un botellot i una pedalada popular on els patrocinadors pagaran 1 euro per quilòmetre recorregut. Els més grans podran jugar a la petanca, però a més a més es podran endur un pernil gràcies a una rifa. Però també hi haurà pastissos, coques i entrepans que els pares i mares faran amb tota la dedicació pensant en La Marató. El Nadal també formarà part d'aquesta jornada tan intensa, ja que l'AMPA del CEIP Tres Pins vendrà avets i flors de Nadal.

VILANOVA DEL VALLÈS

Comissió Marató Vilanova del Vallès

Data:

L'entitat informa: Vilanova del Vallès ha decidit dedicar una jornada a la gastronomia per recolzar La Marató d'enguany. Els veïns del municipi podran assaborir una rica mostra gastronòmica que ajudarà a engreixar els marcadors d'aquest any.

Data:

L'entitat informa: La il·lusió sempre ha de ser present a La Marató, i Vilanova del Vallès en desbordarà amb l'espectacle de màgia que té preparat per recolzar la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Data:

L'entitat informa: Vilanova del Vallès viurà la festa tot el matí amb botifarrada, gegants i molts jocs organitzats per diverses entitats. El centre cultural acollirà una tarda plena d'espectacles.

Anar al contingut