Barcelonès

BADALONA

Centre Parroquial de Sant Josep

Data:

L'entitat informa: Joc de preguntes i respostes semblant al trivial, però es jugarà sense el taulell i hi haurà preguntes de tota mena. Hi haurà dos torns d'una durada aproximada d'hora i quart. Aquesta activitat compta amb el suport l'Ajuntament de Badalona així com els seus voluntaris.

Escola Llevant

Data:

L'entitat informa: Per segon any consecutiu l'Escola Llevant organitza el Concert de Nadal per les famílies. El proper 17 de desembre tots els alumnes participen en la gran cadena solidària en la mesura de les seves possibilitats, ja sigui cantant o ballant. D'altres es dedicaran a fer el muntatge fotogràfic de l'espectacle.

Institut Guttmann

Data:

L'entitat informa: L'Institut Guttmann juntament amb la Fundació Abertis estan organitzant una trobada multitudinària per intentar batre un rècord: la celebració del major aeròbic inclusiu amb batukada de la història (oberta a totes aquelles persones -de totes les edats, adults i infants, amb i sense diversitat funcional- que vulguin participar en favor de La Marató de TV3). La Fundació Abertis farà una aportació econòmica per cadascuna de les persones que hi participi, i la quantitat recaptada anirà directament al marcador de la Marató. L'acte comptarà amb la col·laboració tècnica de la Fundació DIR. Compartirem una estona molt divertida, emocionant i, sobretot, solidària; en la que, una vegada més, demostrarem que tots junts podem assolir els reptes que ens proposem, per molt difícils que aquests ens semblin. Per això, la teva participació és molt important. T'hi esperem!

BARCELONA

ACPA Mare de Déu dels Àngels

Data:

L'entitat informa: Amb l'objectiu de divertir-se ballant i fent esport, l'ACPA Mare de Déu dels Àngels celebrarà un ball Batuka obert a tothom qui vulgui experimentar aquesta alternativa a l'aeròbic convencional amb ritmes llatins i coreografies molt simples.

Agrupació Congrés

Data:

L'entitat informa: L'Agrupació Congrés representarà el proper 19 de desembre l'obra "Els Pastorets". Hi participaran actors i actrius de totes les edats que formen part dels diferents grups que té la secció de teatre.

AMPA del CEIP La Farigola de Vallcarca

Data:

L'entitat informa: Per primer any aquest grup de pares i mares volen moure's per La Marató, i ho faran amb una cursa solidària pel barri de Vallcarca i amb proves infantils per a totes les edats i gimcana. Després hi haurà un dinar popular i es jugaran diversos partits de futbol per donar suport a la causa d'enguany.

AMPA Escola Pàlcam

Data:

L'entitat informa: L'AMPA de l'Escola Pàlcam recollirà diversos objectes (videojocs, CDs de música, llibres, divers material) per posar-los a la venda amb preus mòdics, i els diners recaptats aniran a La Marató. El mercadet estarà posat de les 10 h a les 14h.

AMPA Escola Pegaso

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva amb la celebració de diverses activitats esportives com partits de futbol, voleibol i bàsquet. La recaptació que s'obtingui de les inscripcions anirà destinada a La Marató.

Art. Joel Martinez i Miró

Data:

L'entitat informa: Durant el mes de desembre els beneficis que s'obtinguin de la venda de samarretes per nadó, nens, nenes, joves, adults, body, pitets, tops, tasses, peluix, i d'altres productes amb el disseny de Bye Bye Kattu, de l'artista Joel Martinez i Miró anirà destinada a La Marató. La venda es farà online a les següents webs: www.byebyekattu.com i www.joelmmiro.com

Associació Antics Empleats i Pensionistes de La Caixa de Barcelona

Data:

L'entitat informa:

Associació Beach Tennis Catalunya

Data:

L'entitat informa: L'ABTCat vol aportar el seu granet de sorra i organitzarà un campionat de beach tennis de caire lúdic i festiu per recaptar diners per la recerca i estudi de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. La diada "beachera" es farà el propers 20 i 21 de novembre des de les 10h del matí fins les 15h de la tarda a la platja del Bogatell de Barcelona.

Associació catalana de manualitats tèxtils

Data:

L'entitat informa: Els dies 5, 6 i 7 de novembre arriba el saló Creativa a La Farga de l'Hospitalet. L'Associació catalana de manualitats tèxtils serà present a l'estand de Filart i posarà a la venda origamis a un preu simbòlic de 3€ en benefici de La Marató.

Data:

L'entitat informa: Durant els dies 27 de novembre i 19 de desembre aquesta entitat organitza uns tallers de patchwork al Centre Cívic de Torre Llobeta, a un preu de 10€. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Associació Catalana de traumàtics cranioencefàlics de Catalunya/Unitat d'estimulació neurològica

Data:

L'entitat informa: L'Associació Catalana de traumàtics cranioencefàlics i dany cerebral conjuntament amb altres entitats estan organitzant una jornada festiva per nens i adults a partir de tallers de pintura, música i diferents activitats lúdiques. Posarem a la venta la samarreta Obre't pas a un preu de 5€ en benefici de La Marató.

Associació de Balls de Swing de Barcelona

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Balls Swing de Barcelona, BCNswing, celebrarà una edició del Lindy a l'hivernacle del Parc de la Ciutadella. Els balladors gaudiran de la música amb swing i totes les seves variants: lindy hop, balboa, charleston, etc. Qui passegi pel parc, podrà participar d'un ambient ple d'energia i bon humor al ritme de la música jazz swing.

Associació de Comerciants Creu Coberta

Data:

L'entitat informa: Com cada any aquest grup de comerciants de Sants col·locaran una carpa al carrer Creu Coberta amb Torre d'en Damians per vendre diferents objectes fets pels nens de Primària de l'Escola Joan Pelegrí. Hi podreu trobar capses decorades, boles pels arbres de Nadal i pòsters reivindicatius de les malalties.

Associació de comerciants del Mercat de Santa Caterina

Data:

L'entitat informa: Una mica de dolç mai va malament. L'Associació de comerciants del Mercat de Santa Caterina oferirà una xocolatada solidària. Apropa't al mercat de 10h fins les 13:30 i tothom qui vulgui podrà degustar la seva xocolata i alhora ser solidari amb La Marató de TV3.

Associació de Concessionaris del Mercat del Vall d'Hebrón

Data:

L'entitat informa: El mercat de la Vall d'Hebrón de Barcelona acollirà el sorteig d'una panera solidària amb productes nadalencs.

Associació de Patinadors de Barcelona- APB-

Data:

L'entitat informa: Enguany l'Associació de Patinadors de Barcelona (APB) s'uneix a una de les causes més altruistes de l'any i et proposen que participis a les activitats que han organitzat per a tu. La festa comença el divendres amb una ruta nocturna a les 22.30h en patins pels carrers de Barcelona. Si veus un barret de Pare Noel de color blau, sabràs que és per La Marató de TV3!

Data:

L'entitat informa: El diumenge a partir de les 10h al Passeig Garcia Faria, entre els carrers Lope de Vega i Bac de Roda, t'esperen moltes sorpreses i activitats pensades pels diferents nivells de patinatge. Roller disco, classes gratuïtes de patinatge, jocs, exhibicions, conos, Freestyle jumps, una gimcana popular seran uns dels exemples del que t'hi podràs trobar si et poses el patins el dia de La Marató! Es tancarà la festa amb el flashmob de La Marató que els amics de Barcelona Roller Dance i l'Àrea de Dansa (ADD) han preparat per l'ocasió.

Associació de Veïns Congrés-Indians

Data:

L'entitat informa: Tots els veïns de Congrés-Indians volen ser una anella més en aquesta gran cadena solidària. I ho faran possible gràcies a la participació d'Elisabeth Ulibarri, la comissió de festes del Congrés, la Unió de botiguers Congrés-Indians, la comissió de festes Indians, Arep, Afap i Llet Nostra. A partir de les 12h la rondallaire Elisabeth Ulibarri explicarà contes als més menuts, i després hi haurà un circuit amb cadira de rodes que ajudarà a conscienciar nens i grans. A partir de les 16.30h li tocarà el torn als grups Gent Guapa i Indians, i a les18h el grup Mai l'Hem Vist recitarà versos i poesies en homenatge a Joan Solà. Durant tota la jornada es posaran a la venda tiquets per una cistella de Nadal pro Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: El proper 18 de desembre serà un dia dedicat a l'esport, i en concret, al ping-pong. El Club Social AREP organitzarà vàries competicions on tothom qui vulgui podrà participar. Només us heu de presentar al pavelló del casal del barri (c/Manigua, 25-35) de 16.30h a 19h. Animeu-vos!

Associació de Veïns Font de la Guatlla - Magòria

Data:

L'entitat informa:

Associació Els Amics de la Plaça Santa Madrona i Parròquia de Lurdes

Data:

L'entitat informa: Aquesta entitat celebra la tercera diada festiva per La Marató amb activitats variades com música i ball. Vine a la Parròquia de Lurdes i col·labora amb La Marató!

Data:

L'entitat informa: Durant tot el matí la plaça de Santa Madrona es convertirà en el punt de reunió de veïns i amics que celebraran una botifarrada a preus molts populars dedicada a La Marató.

Associació Juvenil Mà Oberta - Cor Obert Immaculada

Data:

L'entitat informa: Realització de tres performances per tal de conscienciar els vianants sobre el tema de La Marató d'enguany, amb les monedes que es recullin s'omplirà un cartell al terra. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Associació Musical Markatú Batucada

Data:

L'entitat informa: Concert de percussió de Markatú Batucada i Markatú Júnior al rovell de l'ou de Barcelona.

BALLASWING

Data:

L'entitat informa: Moguda especial per ballar a gust: els millors Músics i DJs de swing, so d'alta qualitat, molt d'espai, un parquet del bo, climatització i un ambient inigualable al cor de Gràcia. Els trobareu de 19h fins les 23h al Centre artesà Tradicionarius. Per més informació podeu consultar el web: www.ballaswing.cat

Ballet Folclòric de Sarrià - Esbart Sarrià

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu es farà un recital de danses tradicionals a càrrec del Ballet Folklòric Sarrià - Esbart Sarrià, l'Esbart Lauredià de Sant Julià de Loira i l'Esbart Renaixença de Barcelona. És la XIena edició de la Trobada d'Esbarts i el 3er "Memorial Jordi Torres".

Barcelona Bubble Events

Data:

L'entitat informa: Taller de bombolles amb experimentació utilitzant diferents instruments per aconseguir bombolles de tota mena. La sessió acabarà amb un taller per fer jugar els més petits.

Bàsquet Ateneu Montserrat

Data:

L'entitat informa: El Pavelló Municipal de l'Espanya Industrial acollirà diversos partits de bàsquet de competició on els jugadors aportaran un euro per jugada. Tothom qui assisteixi als partits que tindran lloc el cap de setmana del 18 i 19 de desembre podrà intentar fer una cistella en benefici de La Marató.

Blaugrana Social Club

Data:

L'entitat informa: Blaugrana Social Club, entitat creada per socis del FC Barcelona amb una finalitat solidària, organitza el seu I Torneig de Pàdel Solidari per recaptar fons per La Marató de TV3. L'acte compta amb el suport de la Fundació del FC Barcelona i Special Olympics. L'extenista Sergi Bruguera jugarà en el set inaugural.

Casal Corpus de Teatre

Data:

L'entitat informa: Els propers 18,19 de desembre i 2 de gener el Grup Infantil i Juvenil del Casal Corpus Grup de Teatre representarà "Bon Nadal, Mr. Scrooge". L'obra consisteix en una adaptació musical del "Conte de Nadal" de Charles Dickens. Una part de la recaptació de l'obra anirà destinada a La Marató de TV3.

Casal de Gent Gran d'Horta

Data:

L'entitat informa: El Casal de la Gent Gran d'Horta organitza un ball de cap de setmana on els participants, per poder accedir al ball, hauran de fer una donació mínima de dos euros. Tots aquells diners que sobrin de l'entrada del ball un cop es pagui al músic aniran destinats a La Marató de TV3.

Casal de Gent Gran de la Vall d'Hebrón

Data:

L'entitat informa: La Gent Gran de la Vall d'Hebron, una vegada més, passarà una tarda animada ballant per la causa solidària de La Marató. Faran una exhibició de diversos balls i tallers.

Casal de gent gran del Baix Guinardó

Data:

L'entitat informa: Els avis del Baix Guinardó creuen que la millor manera de col·laborar amb La Marató és ballant. Per primer any participaran en aquesta gran cita solidària amb un gran ball al Casal.

Data:

L'entitat informa: A les 11h del matí la Coral del Casal de gent gran del Baix Guinardó amb la col·laboració del CAP Sardenya oferiran una cantada de nadales on els nens - a càrrec de l'orquestra- seran els prinicipals protagonistes.

Casino de Barcelona - Grup Peralada

Data:

L'entitat informa: El Gran Casino de Barcelona acollirà un dinar solidari que comptarà amb l'assistència d'institucions i entitats vinculades a la causa de La Marató d'enguany. La recaptació obtinguda anirà destinada a la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

CEM Parc de la Ciutadella

Data:

L'entitat informa: A partir de les 10h el Centre Esportiu Municipal del Parc de la Ciutadella acollirà diverses activitats de diferents modalitats: ciclo indoor, aquaeròbic, aerosalsa, ioga i capoeira.

Centre ABB

Data:

L'entitat informa: El Centre ABB pel tractament de trastorns alimentaris organitza una obra de teatre amb objectius terapèutics basada en el cabaret literari. L'obra constarà de diverses actuacions i comptarà amb la participació de nois i noies en tractament. Serà un espectacle per riure, deixar-se portar i, especialment, emocionar-se amb el que transmetran.

Centre Cívic Can Felipa

Data:

L'entitat informa: Els Amics de la Música faran un concert al Centre Cívic Can Felipa per fer costat a La Marató de TV3.

Centre Esportiu Municipal Nova Icària Esport Club

Data:

L'entitat informa: Si desitges donar el teu suport a les persones amb lesions medul·lars i cerebrals adquirides acosta't al Centre Esportiu Municipal Nova Icària Esport Club ja que celebren un matinal esportiu amb activitats i classes de ioga, tai-txi, pilates, top cardio i spinning.

Centre Moral i Instructiu de Gràcia El Centre

Data:

L'entitat informa: El barri de Gràcia també vol fer sentir la seva veu per La Marató! El Centre Moral i Instructiu de Gràcia 'El Centre' organitza un concert de Nadal a càrrec de la Coral Baluern. Per mantenir les tradicions es farà una representació de 'Els Pastorets' de Josep Maria Folch I Torres.

Centres Cívics de les Corts

Data:

L'entitat informa: Els centres cívics del districte de les Corts de Barcelona portaran a terme durant la setmana del 13 al 17 de desembre activitats diverses per col·laborar amb La Marató d'enguany. Tallers, un caga tió humanitari, espectacles per la gent gran o un berenar solidari seran algunes de les seves propostes solidàries.

Club Arc Montjuïc

Data:

L'entitat informa: Fent un donatiu previ podràs gaudir de l'experiència de tirar amb arc sota el control dels monitors del club i l'assessorament d'alguns socis del club.

Club Atlètic Barcelonès

Data:

L'entitat informa:

Club Bàsquet Ciutat Vella

Data:

L'entitat informa: Club Bàsquet Ciutat Vella organitza un partit solidari de Nadal d'antics jugadors i jugadores en actiu del club.

Club Esportiu Senglar Orientació Sant Cugat

Data:

L'entitat informa: Barcelona també competeix per La Marató! Ho farà amb una cursa popular d'orientació, amb circuits per a tots els nivells: des del més d'elit fins al circuit encintat per als més petits. També hi haurà circuits per a discapacitats.

Club Esportiu Triatló Distance

Data:

L'entitat informa: La gent podrà comprar quilòmetres en aquesta activitat pensada per La Marató de TV3. La gent podrà recórrer metres i metres amb les bicicletes estàtiques, amb la particularitat que seran bicicletes de triatló. Compra quilòmetres, fes salut i suma't a La Marató!

Club Tennis Barcino

Data:

L'entitat informa: A partir de les 16h es jugarà la tradicional Pool benèfica de Dòmino al Club de Tennis Barcino, i com cada any estarà dedicada a La Marató de TV3. No et quedis sense participar! La inscripció està oberta també a parelles.

Col·lectiu de Voluntaris de Torre Llobeta

Data:

L'entitat informa: Tarda de música, ball i animació pera tots els públics a càrrec de Marcos Alcaraz. Hi haurà servei de bar, on hi haurà pastissos i productes casolans. Els diners recaptats tant al bar com a les entrades aniran destinats a La Marató. El preu de l'entrada serà de 3 euros. A més a més, el Col·lectiu de Voluntaris de Torre Llobeta recull diners de les inscripcions dels diferents tallers que imparteix al centre cívic, que son més de 20.

Col·legi Major Sant Jordi de la Universitat de Barcelona

Data:

L'entitat informa: Els col·legiats han proposat anul·lar el servei de menjador durant un àpat amb la intenció de cedir els diners estalviats com a donació a La Marató.

Data:

L'entitat informa: A partir de les 17h, el Col·legi Major Sant Jordi de la Universitat de Barcelona acollirà un berenar benèfic que posarà el punt final a una conferència divulgativa sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Els beneficis que sorgeixin d'aquesta iniciativa aniran destinats a La Marató.

Col·legi Pare Manyanet

Data:

L'entitat informa: Aprofitant els festivals de Nadal que tindran lloc del 14 al 16 de desembre a l'escola, els alumnes de sisè curs aprofundiran en la temàtica de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Per aquesta raó han decidit organitzar un festival de concerts de Nadal i una paradeta a l'entrada del teatre en benefici de La Marató.

Col·legi Sant Lluís

Data:

L'entitat informa: Durant els primers quinze dies del mes de desembre els alumnes de l'escola realitzaran una gimcana, un concert de Nadal i el sorteig d'una panera amb l'objectiu de conscienciar i recaptar fons per La Marató d'enguany.

Comerciants de Sagrada Família

Data:

L'entitat informa: L'activitat Codi 25, organitzada per les associacions de Comerciants Sagrada Família i Encants Nous, consistirà en desxifrar les pistes repartides pel barri. Els participants aconseguiran resoldre l'enigma amagat en el joc. Hi haurà premis pels tres primers equips guanyadors. Els beneficis obtinguts i la recaptació de les botigues associades anirà en benefici de La Marató de TV3.

Corporate Sports

Data:

L'entitat informa: La ciutat Esportiva Vall d'Hebrón-Teixonera donarà suport a la causa d'enguany amb un campionat de futbol de 7 interempreses. Les quotes d'inscripció aniran destinades directament a La Marató de TV3.

Corredors.cat

Data:

L'entitat informa: Un any més l'atletisme és el protagonista d'aquesta activitat de suport a La Marató de TV3. El Poliesportiu Can Dragó acollirà diverses modalitats de curses atlètiques (proves individuals de 6 i 24 hores, proves de 5.000 i 10000 metres en pista, relleus de 4X400 metres i una cursa d'eliminació). Les principals novetats d'enguany seran una marató nocturna i una prova per parelles i per equips.

Cos de Bombers Generalitat de Catalunya

Data:

L'entitat informa: Si encara no tens calendari, corre! El podràs trobar a les paradetes que el bombers habilitaran als centres comercials Diagonal Mar i La Maquinista.

Data:

L'entitat informa: Si voleu fer-vos amb el calendari de bombers per La Marató només heu de passar el dissabte 20 de novembre per Portal de l'Àngel de les 10h a les 22h.

Delegacions d'Estudiants de la UPC - Facultat de Matemàtiques i Estadística

Data:

L'entitat informa: Per quart any consecutiu, alumnat i professorat organitzen una xocolatada a l'entrada de la mateixa facultat per recollir diners per a La Marató.

Eix Comercial del Raval

Data:

L'entitat informa: El barri del Raval traurà al carrer un pessebre amb la presència de comerciants i nens del barri. Aquest pessebre estarà obert al públic del 13 de desembre al 10 de gener. El dia 18 de desembre també es farà una cantada de Nadal.

Equip Escolar de Natació Sincronitzada del col·legi Maristes La Immaculada

Data:

L'entitat informa: L'equip escolar de natació Sincronitzada Maristes la Immaculada es tirarà a la piscina per La Marató d'enguany. El proper 16 de desembre la piscina de l'escola serà l'escenari d'una exhibició de sincronitzada que recolzarà la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Escola de Dansa Yisbell

Data:

L'entitat informa: L'Escola de Dansa Yisbell està assajant de valent la coreografia de la Flashmob de La Marató. No només la ballaran sinó que també hi haurà animació pels més petits, pintada de màscares, xocolata amb coca i un gran sorteig. T'hi apuntes? T'esperen a la plaça Sarrià d'11h a 14h.

Escola Infantil Kasperle

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu, l'Escola Infantil Kasperle posarà la seva imaginació i creativitat dels més petits al servei de La Marató. Els nens de 0 a 3 anys elaboraran guarniments de Nadal i els vendran per l'escola.

Escola Infantil Picafort

Data:

L'entitat informa: Celebració de Nadal on els tres cursos de l'Escola, de 0, 1 i 2 anys participen interpretant diverses actuacions musicals (Picadisney). Al final de l'acte pares, familiars i mestres cantaran plegats una cançó per desitjar a tothom unes bones festes. La Marató de TV3 ja tindrà un nou himne!

Escola Laia

Data:

L'entitat informa: Durant els mesos d'octubre, novembre i desembre els alumnes de l'escola elaboren ornaments nadalencs fets amb materials reciclats, com centres, felicitacions, rodals, argolles per tovallons o espelmes. El diumenge 19 de desembre posaran una paradeta i els vendran en benefici de La Marató.

Escola Municipal de Música de Sant Andreu

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l' Escola Municipal de Música de Sant Andreu, per tercer any consecutiu, faran un concert de suport a La Marató de TV3. Per tal d' afavorir un màxim de públic i no limitar-se a l' aforament de la sala, es realitzaran dos passis: un a les 18.30h i l' altre a les 19.45h. Us hi esperem!

Escola Pia Balmes

Data:

L'entitat informa: Els pares i mares de l'escola Pia Balmes volen posar el seu granet de sorra a l'edició de La Marató de TV3 d'enguany. Per aquest motiu organitzaran exhibicions de gimnàstica rítmica, una xocolatada, partits de futbol i basquet i una rifa amb molts regals. Amb tot això, esperen recaptar el màxim aquest any. Endavant Escola Pia! Endavant Marató!

Escola Pia de Sarrià 6è B

Data:

L'entitat informa:

Esport Català Universitari / Universitat de Lleida

Data:

L'entitat informa: Jornada dels Campionats de Catalunya Universitaris de Rugbi 7 Femení organitzada per la Universitat Pompeu Fabra amb la participació de 8 universitats catalanes: Universitat Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat de Girona, Universitat de Lleida, Universitat Politècnica de Catalunya, Universitat Pompeu Fabra, Universitat Ramon Llull i Universitat de Vic.

Estudi de Ball Neus Gallardo

Data:

L'entitat informa: Tot l'alumnat d'aquesta escola participarà al festival de dansa que es realitza any rere any per La Marató de TV3. Els trobareu a partir de les 18h a la sala d'actes del Col·legi Nostra Senyora del Rosario.

Estudi de Música Fabra

Data:

L'entitat informa: L'Església de Sant Pacià respirarà l'ambient de la solidaritat en el concert de Nadales i Gospel a càrrec dels alumnes de l'Estudi de Música Fabra. Els intèrprets posaran les seves veus i les millors de les seves intencions al servei de La Marató de TV3.

Facultat de Ciències de la Salut Blanquerna - Universitat Ramon Llull

Data:

L'entitat informa: La vuitena Jornada d'Estudiants abordarà el tema de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides sota el títol "Capacitar les discapacitats. Lesions medul·lars i cerebrals adquirides". Hi participaran professionals de la salut i estudiants i exestudiants de Blanquerna-URL. Al migdia, s'ha organitzat un dinar i la recaptació es destinarà a La Marató de TV3.

Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física

Data:

L'entitat informa: L'esport no té fronteres, i es veurà ben clar en aquesta mostra d'esports adaptats que s'organitza a Barcelona. Els alumnes de diferents escoles podran ser testimonis d'una exhibició que demostrarà que l'esport no entén de condicions i de limitacions.

Data:

L'entitat informa: La Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física organitzarà una jornada de portes obertes amb activitats esportives adaptades al carrer.

Federació Catalana dels Tres Tombs - Comissió Barcelona

Data:

L'entitat informa: La Federació Catalana dels Tres Tombs convidarà els nens i nenes a fer una passejada en poni, i farà una introducció pràctica de l'equinoteràpia.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Foment Hortenc

Data:

L'entitat informa: El teatre del Foment Hortenc de Barcelona acollirà l'obra 'Nadal a l'exili'. Aquest espectacle poèticomusical té la intenció de fer-nos reflexionar mitjançant un homenatge a les persones que van patir aquell Nadal lluny de la seva terra.

FORCAT Associació pel Foment de la Rumba

Data:

L'entitat informa: La segona edició de la Diada de la Rumba, organitzada per l'associació FORCAT. Una jornada plena d'activitats de tota mena i per a tots els públics, totalment gratuïtes, que volen ser una mostra oberta del món de la rumba catalana a tota la societat.

Fòrum Samitier

Data:

L'entitat informa: El proper 19 de desembre arriba tot un clàssic que no pot faltar en cap edició de La Marató: el partit de futbol que enfronta "cares conegudes". Actors, polítics, esportistes i periodistes es convertiran en els titulars dels equips Damm i Fiatc. Vine a animar el teu favorit al camp de l'Europa a partir de les 12h!

Galeria Paspartú

Data:

L'entitat informa: Trobada d'artistes per realitzar una obra de pintura, escultura o fotografia. A continuació les obres s'exposaran i es vendran. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Puntaires de Sant Andreu també se sumen a la festa i faran una demostració de manualitats: especialment de puntes de coixí, ganxet i d'altres. Tot seguit, els posaran a la venda.

Data:

L'entitat informa: Les entitats de Sant Andreu del Palomar fan un conjunt d'activitats dedicades a La Marató de TV3.

Grup Benavinguts del Casal Catòlic de Sant Andreu

Data:

L'entitat informa: La música més espiritual es posarà al servei d'una bona causa, com és la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals. Esteu tots convidats a un concert de Gospel a càrrec del Grup GospelCLOT, a partir de les 11:30 hores. El Casal també organitzarà un recital poètic nadalenc.

Impresentables Barcelona

Data:

L'entitat informa: Aquesta proposta lúdica i divertida pretén donar un tomb per la ciutat de Barcelona. Si vols fer de paquet en una de les mítiques motos de la Marca Americana Harley Davidson, amb un dels seus peculiars conductors, només cal que t'apropis al centre de Barcelona. Per una quantitat de 20€ podràs convertir-te en un autèntic moter durant una estona. Atreveix-te!

Institut Bonanova

Data:

L'entitat informa: Del 9 al 22 de desembre l'Institut Bonanova, un any més, vol dir la seva per La Marató i ho farà amb activitats diverses com tallers de malabars, presa de tensió arterial, massatges relaxants, samarretes, monòlegs, una mostra de fotos de Gerard Piqué, un concurs de postres, un mercadet benèfic i tornejos de futbol i de pòquer. Aquestes activitats es duran a terme durant el període de descans de l'activitat lectiva i durant la celebració de Nadal.

Institut Ferran Tallada - 1er Curs d'Integració Social

Data:

L'entitat informa:

La Casa dels Entremesos Coordinadora de colles de Gegants i Bestiari de Ciutat Vella

Data:

L'entitat informa: L'activitat consisteix en un fotomatón, i tothom qui vulgui es podrà fotografiar amb diferents Gegants i Bestiari de Ciutat Vella per un donatiu de 2 euros. Els Gegants es troben a la "Casa dels Entremesos". Amb les fotografies que s'obtinguin es construirà el logotip de La Marató de TV3.

La Colla de Gegants del Poblenou

Data:

L'entitat informa: La Colla de Gegants del Poblenou es posarà a la pell dels màxims protagonistes d'aquesta Marató organitzant una cursa de cadires de rodes. A continuació els assistents podran gaudir d'una copeta de moscatell a canvi d'una aportació que anirà destinada a La Marató. Els més petits podran beure un got de suc.

La Salle Comtal

Data:

L'entitat informa: Durant el mes de desembre a l'escola La Salle Comtal es realitzaran un seguit d'activitats per tal de fomentar els valors de la solidaritat, cooperació i ajuda socials. Proposen fer una cursa pels voltants de l'escola per tal de col·laborar amb la Marató de TV3 en la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Llibreria-Taller Lletralligada

Data:

L'entitat informa: Si vols deixar volar la teva imaginació vine a la llibreria Lletralligada! Diferents voluntaris posaran les seves veus i les seves històries al servei de La Marató.

Lliga Futbol - Sala Farigola del Montseny

Data:

L'entitat informa: Durant tot l'any les escoles La Farigola i El Montseny organitzen una lliga de futbol-sala per a pares i mares dels alumnes. El 20 per cent de les inscripcions es destinarà a La Marató de TV3.

Lluïsos de Gràcia

Data:

L'entitat informa: La Coral infantil el Virolet i la coral Sinera endolciran les oïdes dels assistents amb el ja tradicional concert nadalenc.

M3 Barcelona Image Factory

Data:

L'entitat informa: Posa't de gala per La Marató de TV3! Perruquers i tocadors de perruqueria sortiran al carrer i pentinaran el públic que s'acosti per un preu simbòlic. Aquesta iniciativa juntament amb la venda de samarretes amb dissenys exclusius de dissenyadors del Born donaran suport a La Marató de TV3.

Mirada de Dona

Data:

L'entitat informa: Per primer any, l'Associació Mirada de Dona de Barcelona pretén mostrar la seva vessant més solidària, i ho farà mitjançant un petit mercat on s'hi podran trobar els objectes més diversos. Els beneficis obtinguts de la seva venda aniran destinats íntegrament a la Marató.

Món jove (Vedruna-Gràcia)

Data:

L'entitat informa: Realització als patis de l'escola de diverses activitats infantils per a nens i nenes de 3 a 14 anys, així com tallers, una xocolatada, el sorteig d'una panera i un bingo.

Mossegalapoma

Data:

L'entitat informa: Els dos equips dels podcasts de llums de la ciutat i de mossegalapoma faran una reunió conjunta per gravar un podcast de 4-5 hores. El contingut del podcast estarà relacionat amb la temàtica de La Marató i estarà format per intervencions d'equips de reporters repartits per la ciutat que seguiran les diferents activitats populars. Un cop finalitzat el podcast, els respectius equips es dirigiran a altres punts per recollir el contingut que serà afegit al programa. Tot el contingut gravat al matí serà disponible via streaming per web (i per tant, accessible de forma pública).

Olímpics i Bikecontrol M. Mauri

Data:

L'entitat informa: Sessió especial de ciclisme indoor amb coreografia i música. També hi haurà monitoratge de freqüència cardíaca per a cada participant. Aquesta activitat serà impartida per Melcior Mauri i Xavier Lencina. Podran participar-hi 48 persones i 2 instructors per sessió.

Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida

Data:

L'entitat informa: Cinema mut acompanyat amb música en directe sincronitzada. Espectacle familiar de l'Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida amb la pel·lícula Speedy de Harold Lloyd i la música de Carl Davis.

Parròquia Sant Joan Bosco

Data:

L'entitat informa: La Parròquia Sant Joan Bosco col·laborarà amb La Marató amb una cantada de Nadales. Els més petits podran fer braçalets i diverses manualitats amb pinces en uns tallers, i després hi haurà xocolata desfeta per a tothom.

Punt i Apart

Data:

L'entitat informa: Punt i apart ens proposa anar a comprar el dia 19 de desembre. Es tracta d'un dia especial, ja que el 10% de les vendes que es facin en aquesta papereria anirà destinat a La Marató d'enguany.

Rally Classics.org

Data:

L'entitat informa: Rally Classics.org organitza aquesta activitat on 200 vehicles clàssics (motos i cotxes) estaran exposats durant tot el dia davant les Fonts de Montjuïc i donaran tres voltes al circuit de 30 en 30, acompanyats per la guàrdia urbana de Barcelona.

Residència, centre de dia i Casal La Verneda

Data:

L'entitat informa: Usuaris, familiars i personal del Centre podran comprar butlletes per participar a la rifa de les 3 paneres de Nadal. Els beneficis que s'obtinguin de la venda de les butlletes es destinaran a La Marató.

Restaurant Dans le noir

Data:

L'entitat informa: Durant els dies 16,17 i 18 de desembre el restaurant Dans le noir us convida a una nova experiència en suport a La Marató. Podreu redescobrir els vostres sentits i degustar un còctel que ningú sabrà de què estarà fet perquè es prendrà a les fosques. També es realitzarà una petita degustació en la qual els assistents hauran de descobrir les aromes i els gustos del que assaboreixin.

Savour, el món sap

Data:

L'entitat informa: Del 9 de desembre al 19 de desembre aquesta botiga d'alimentació posarà a la venda un 'kit solidari' format per productes de comerç just: Mix per houmous, mix per falafel, espècies, galetes i tè. L'import de cada kit serà de 17,95 euros, i per cada venda es donaran 5,95 euros a La Marató d'enguany.

Secció de Ball Esportiu del Club Esportiu Port de Barcelona

Data:

L'entitat informa: La Secció de Ball Esportiu del Port de Barcelona amb la col·laboració de Traç Ball, farà ballar a ritme de fox, swing, lindy, vals, pasdoble, rock, salsa, merengue, txa-txa-txa, bachata, tango, country, a tothom qui es vulgui moure per La Marató de TV3. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Secció Whoviana

Data:

L'entitat informa: TV3 i el 3XL emet la sèrie "Doctor Who" des del seu rellançament l'any 2005. Però "Doctor Who" és la sèrie de ciència ficció més antiga: va néixer al 1963 tot i que aquí la coneixem poc. Us donem l'ocasió de conèixer tots els Doctors clàssics en una marató d'episodis a l'espai jove "La Fontana" a partir de les 10.30h.

Tennis La Salut

Data:

L'entitat informa: Tennis La Salut posa a l'abast dels seus socis l'oportunitat de jugar un partit de tennis o de pàdel per recaptar fons per La Marató de TV3. El proper 18 de desembre agafa la raqueta i fes algun cop de revés per les lesions medul·lars i cerebrals adquirides!

UPCnet SL

Data:

L'entitat informa: Amb l'objectiu de fer més gran la cadena solidària, un grup de treballadors de Barcelona s'han unit per organitzar un dinar de germanor, els beneficis del qual aniran destinats a La Marató de TV3.

Xerrac Arts Plàstiques Festes i Tradicions

Data:

L'entitat informa: Durant tot el dia la plaça de Guinardó estarà envaïda d'activitats lúdiques i festives per a nens, amb tallers, jocs populars i actuacions. També es farà una Fira de Nadal i Artesania Popular, i un mercat de productes alimentaris tradicionals. Xocolatada, vermut, rifes i subhastes pels assistents amb la intenció de recollir fons per La Marató.

ESPLUGUES DE LLOBREGAT

Plataforma d'entitats esportives d'Esplugues de Llobregat

Data:

L'entitat informa: Una plataforma d'entitats d'Esplugues de Llobregat, encapçalada pel Club d'Handbol, proposa una jornada esportiva de caire lúdic però alhora també sensibilitzadora. Un espai amb inflables, pràctiques esportives adaptades i un esmorzar pels participants serà la millor forma de col·laborar amb La Marató d'aquest any.

L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

Associació de Veïns 'Ildefons Cerdà' de Gran Via Sud / Comissió de Festes de Gran Via Sud

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Veïns "Ildefons Cerdà" de Gran Via Sud juntament amb la Comissió de Festes de Gran Via Sud organitzen una festa solidària que consistirà en un dinar popular amb espectacle a la sobretaula. Per continuar, es farà un sorteig i un bingo per a tots els assistents. La recaptació obtinguda anirà íntegrament destinada a La Marató.

Associació Esportiva i Cultural Collblanc - La Torrassa

Data:

L'entitat informa:

Associació solidària Montse Bernat

Data:

L'entitat informa:

Casal d'Avis Caixa Penedès de l'Hospitalet de Llobregat

Data:

L'entitat informa: El Casal d'Avis Caixa Penedès de l'Hospitalet de Llobregat organitzarà una tarda plena de solidaritat vers La Marató de TV3, on hi haurà un sorteig per a tots els seus assistents.

Casal d'Avis Sant Ramon Caixa Penedès

Data:

L'entitat informa: Els avis del Casal Sant Ramon Caixa Penedès no es volen quedar quiets per La Marató. El proper 15 de desembre organitzaran una festa amb ball dedicada a la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Centre d'Estudis Jaume Balmes

Data:

L'entitat informa: Confecció d'un cartell que els alumnes del centre s'encarregaran de guarnir amb euros. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató.

Club d'Esplai Pubilla Cases Can Vidalet

Data:

L'entitat informa: El Club d'Esplai Pubilla Cases Can Vidalet s'apropa a La Marató des d'una vessant més educativa, amb diverses activitats d'aprenentatge i servei amb l'objectiu de treballar la solidaritat.

Fundació Santa Eulàlia

Data:

L'entitat informa: Diada matinal per a la gent del barri i en solidaritat amb La Marató de TV3. Una tómbola, una xocolatada, l'actuació de la coral de la Fundació Santa Eulàlia i la col·laboració d'altres grups musicals i de ball del barri seran les activitats que encapçalaran la jornada.

Gent de Pau

Data:

L'entitat informa: Gent de Pau se sumarà un any més amb La Marató de TV3 en el marc de la Fira d'Entitats que la regidoria de l'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat organitza a la Rambla Just Oliveras durant els dies 18 i 19 de desembre,

Mercat Municipal de Collblanc i Associació de Comerciants de Collblanc- La Torrassa

Data:

L'entitat informa: Tothom qui vulgui treure's de sobre el fred amb una bona xocolata, ho podrà fer matí i tarda a la plaça del Mercat de Collblanc. Aquesta activitat, que ara compta amb la col·laboració de l'Associació de comerciants Collblanc-Torrassa, pretén fer pujar un any més el marcador de La Marató de TV3.

SAR Can Buxeres. Centre residencial per a gent gran

Data:

L'entitat informa: Aquest centre residencial per a gent gran que aquest any volen participar amb La Marató de TV3. La seva proposta és realitzar un "petit mercat" i berenar el dia 15 de desembre, obert a tothom, amb coses fetes pels residents. Tots els diners que recaptin de la venda de productes es donaran a La Marató d'enguany.

Sistema d'Emergències Mèdiques, SA, SEM

Data:

L'entitat informa: El SEM també es posarà al servei de La Marató, amb tallers a base: P.A.S (protegir, alertar i socórrer). També s'habilitarà un punt de merchandising a La Maquinista.

SOMNIS. Associació Catalana de Teatre de L'Hospitalet

Data:

L'entitat informa: A partir de les 14h els veïns de l'Hospitalet podran ballar la Flashmob de La Marató a la plaça de la Bòbila.

Data:

L'entitat informa: Mostra de tallers de SOMNIS, amb actuacions de teatre, hip-hop, salsa, etc. Per finalitzar hi haurà un aperitiu per a tothom.

Teatre Centre Catòlic de l'Hospitalet - Associació Musical Gospel l'Hospitalet

Data:

L'entitat informa: Concert de Gospel a càrrec del Grup New Gospel, que oferirà dues oportunitats per sentir-los en directe. Una a les 19.30h i l'altra a les 21.30h. Els beneficis de la venda de les entrades (5€ i 10€) aniran destinades a La Marató.

SANTA COLOMA DE GRAMENET

Associació Esportiva Kyokushin Catalunya

Data:

L'entitat informa: L'associació esportiva Kyokushin Catalunya organitza amb el suport de la Federació Catalana de KBMT una trobada que comptarà amb la participació de 1000 practicants d'aquest art marcial de totes les edats i de tots els nivells. Els trobareu al Parc Fluvial del Besòs de 12h a 14h. L'activitat compta amb la col·laboració del centre de formació Grame Accés.

Aula d'extensió universitària de la Gent Gran / Centre Excursionista de Santa Coloma de Gramanet

Data:

L'entitat informa:

Esplai Espurna

Data:

L'entitat informa: Els monitors, nens i pares de l'Esplai Espurna es posaran el davantal i esmolaran la seva imaginació per La Marató de TV3. Faran pastissos i manualitats que després vendran a la Parròquia de Santa Rosa. Tot el que es recapti de la venda anirà destinat a la investigació en el terreny de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

SANT ADRIÀ DE BESÓS

Associació Juvenil Barnabitas

Data:

L'entitat informa: Presentaran als infants tres situacions diferents per conscienciar-los d'aquestes malalties i quina situació social pateixen les persones que les pateixen. En la primera situació els mostraran quins accidents poden comportar les lesions medul·lars, en la segona com els que pateixen aquestes lesions s'han d'adaptar a una vida amb obstacles. En la tercera els faran conèixer com actua la societat amb persones que pateixen alguna lesió medul·lar o cerebral adquirida.

Pessebristes Sant Adrià

Data:

L'entitat informa: Els dies 18, 19, 25 i 26 de desembre la Catalana de Sant Adrià es transformarà en un gran pessebre vivent. No hi faltaran els animals, els personatges ni els decorats de l'època, que seran reciclables.

TOT ART Belles Arts i Més

Data:

L'entitat informa: Subhasta solidària de quadres i obres d'art cedides per artistes "amateurs". Les obres estaran exposades des del dia 17 fins al 22, on a més a més, s'organitzaran actes per la mainada. Amb una iniciativa com aquesta aquest col·lectiu pretén acostar les Belles Arts a tothom mentre col·labora amb La Marató de TV3.

SANT JUST DESVERN

Hípica Sol Solet

Data:

L'entitat informa: L'hípica Sol Solet organitza una gimcana amb ponis per a nens de 3 a 15 anys amb diverses dificultats depenent del nivell dels alumnes. Es partirà d'un nivell d'iniciació simple fins a salts d'obstacles d'una certa complicació.

TOTA CATALUNYA

Farmàcies Ecoceutics

Data:

L'entitat informa: Els clients d'Ecoceutics podran bescanviar els xecs acumulats a través de les seves compres mitjançant la Targeta Client i podran donar-los a La Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: Del 22 de novembre al 19 de desembre per cada presa de tensió arterial que es realitzi als establiments d'Ecoceutics es recollirà 1€ per a La Marató de TV3. D'aquesta manera, els clients poden col·laborar per una bona causa i alhora controlar els seus paràmetres de pressió arterial, un dels factors de risc que poden provocar un ictus o altres lesions cerebrals adquirides.

Data:

L'entitat informa: Els clients d'Ecoceutics podran bescanviar els xecs acumulats a través de les seves compres mitjançant la Targeta Client i podran donar-los a La Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: Del 22 de novembre al 19 de desembre per cada presa de tensió arterial que es realitzi als establiments d'Ecoceutics es recollirà 1€ per a La Marató de TV3. D'aquesta manera, els clients poden col·laborar per una bona causa i alhora controlar els seus paràmetres de pressió arterial, un dels factors de risc que poden provocar un ictus o altres lesions cerebrals adquirides.

Data:

L'entitat informa: Del 22 de novembre al 19 de desembre per cada presa de tensió arterial que es realitzi als establiments d'Ecoceutics es recollirà 1€ per a La Marató de TV3. D'aquesta manera, els clients poden col·laborar per una bona causa i alhora controlar els seus paràmetres de pressió arterial, un dels factors de risc que poden provocar un ictus o altres lesions cerebrals adquirides.

Data:

L'entitat informa: Els clients d'Ecoceutics podran bescanviar els xecs acumulats a través de les seves compres mitjançant la Targeta Client i podran donar-los a La Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: Els clients d'Ecoceutics podran bescanviar els xecs acumulats a través de les seves compres mitjançant la Targeta Client i podran donar-los a La Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: Del 22 de novembre al 19 de desembre per cada presa de tensió arterial que es realitzi als establiments d'Ecoceutics es recollirà 1€ per a La Marató de TV3. D'aquesta manera, els clients poden col·laborar per una bona causa i alhora controlar els seus paràmetres de pressió arterial, un dels factors de risc que poden provocar un ictus o altres lesions cerebrals adquirides.

Anar al contingut