Priorat

CABACES

Associació de Dones L'Aubereda

Data:

L'entitat informa:

CAPÇANES

AMPA Escola Sant Isidre de Capçanes

Data:

L'entitat informa: L'AMPA de l'Escola Sant Isidre de Capçanes organitza el clàssic bingo popular de cada any. El proper 4 de desembre a La Pedrera ressonaran els bingos i les veus dels que s'atreveixin a provar amb el karaoke.

Associació veïns del Casal Capçanenc

Data:

L'entitat informa: Tasta el millor vi i oli d'enguany per La Marató!L'Associació de Veïns Casal Capçanenc organitzarà un sopar amb el bo i millor de la comarca amb l'objectiu de fer més gran la cadena solidària.

EL MASROIG

Associació de Dones del Masroig

Data:

L'entitat informa:

EL MOLAR

Associació de Dones del Molar

Data:

L'entitat informa:

Associació de Joves 'La Font' del Molar

Data:

L'entitat informa: Els més joves del Molar dediquen el ressopó del 14 de desembre a La Marató. Després un concert benèfic a càrrec del grup "The good band people" d'Ivars d'Urgell posarà el toc musical a un dia on la gran protagonista és la solidaritat.

ELS GUIAMETS

Associació de Dones Els Guiamets

Data:

L'entitat informa: El Casal de L'Olivera de Guiamets aquest any acollirà un bingo popular dedicat en exclusiva a la lluita contra les lesions cerebrals i medul·lars adquirides.

FALSET

Club Esportiu Ginestar

Data:

L'entitat informa:

GRATALLOPS

AMPA CEIP Llicorella/Tenis Taula Els Llops

Data:

L'entitat informa:

LA TORRE DE FONTAUBELLA

Associació La Rabosa

Data:

L'entitat informa: L'Associació La Rabosa de La Torre de Fontaubella celebrarà un dinar popular que consistirà en fideuà, beguda i postres. Després realitzaran un bingo amb premis simbòlics. Els tiquets, valorats en 5 euros, es vendran al cafè o a la botiga del poble.

LA VILELLA ALTA

Associació de veïns de la Vilella Alta

Data:

L'entitat informa: Com cada any, l'Associació de veïns de Vilella Alta organitza un bingo popular amb cinc cartrons de diferent valor (d'1 a 5 euros), on cada guanyador s'emportarà una cistella. Cadascuna portarà productes cedits per tot el poble amb motiu de La Marató. La cita és el proper 5 de desembre a les 19h.

LA VILELLA BAIXA

Ajuntament de la Vilella Baixa/Comissió de Festes de la Vilella Baixa

Data:

L'entitat informa: El proper 5 de desembre a les 19h el Cafè de Vilella Baixa desprendrà l'aroma de la solidaritat amb un bingo popular que aplegarà tots els veïns de la Vila. Els més afortunats es podran endur paneres amb productes típics de la terra.

MARÇÀ

Coral Amics Cantors de Marçà

Data:

L'entitat informa:

POBOLEDA

Associació de Dones de Poboleda / Penya Barcelonista de Poboleda Priorat

Data:

L'entitat informa:

TORROJA DEL PRIORAT

Associació de Dones 'Art i punt'

Data:

L'entitat informa: Les sòcies de l'entitat han elaborat objectes fets per elles mateixes. Les tardes del 6 al 8 de desembre se celebrarà una tómbola on els afortunats es podran endur alguna d'aquestes manualitats fetes en benefici de La Marató.

Anar al contingut