Garrigues

ALBAGÉS

Data:

L'entitat informa: Si vols gaudir dels paratges garriguencs més autèntics on l'Olivera és el protagonista principal, arriba la Transisquella d'Albagès. La marxa en BTT constarà d'un circuit de 40 km, amb un desnivell de 700 m. Una part dels diners recaptats en la inscripció aniran a La Marató.

ARBECA

Ajuntament d'Arbeca

Data:

L'entitat informa: Exhibició de gimnàstica rítmica a càrrec del Gimnàs Nova Forma. Tot seguit els Joves d'Arbeca faran una batucada i una partida de paintball. La Coral Infantil i l'Escola Bressol també oferiran cançons tradicionals. Moto Arbeca Cop de Gas portarà els veïns de passeig amb moto, i les sòcies de l'entitat de Dones posaran a la venda pastissos amb l'objectiu de recaptar el màxim per La Marató.

BELLAGUARDA

Associació de Dones 'L'Alzina'

Data:

L'entitat informa: Les Dones de l'Alzina no es volen quedar amb els braços creuats per La Marató, i organitzaran una tarda plena de sorpreses. Un grup de música vingut de Tarragona es dedicarà a escalfar motors, i després serà el moment de rifar les cistelles, plenes d'aliments cedits per tota la gent del poble. Això obrirà la gana de més d'un, per això es farà un sopar que aplegui el màxim de veïns de Bellaguarda.

CASTELLDANS

Grup Solidari de Castelldans

Data:

L'entitat informa: L'AMPA i CEIP Timorell Castelldans organitza un festival infantil de Nadal i una torronada amb l'objectiu de fer més llarga la cadena solidària i recaptar fons per La Marató d'enguany.

CERVIÀ DE LES GARRIGUES

Associació de Dones Les Set Valls de Cervià

Data:

L'entitat informa: Les dones de Cervià ja fa molts anys que col·laboren amb La Marató de TV3. Aquest any tampoc s'estan de res, i organitzaran una xocolatada popular i una venda de ponsèties a la plaça de la Vila. Els beneficis recaptats aniran destinats a la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

EL SOLERÀS

Associació de dones 'Elaia' del Soleràs

Data:

L'entitat informa: Les dones del Soleràs realitzaran un sorteig de dos dinars i una xocolatada en benefici de La Marató.

ELS TORMS

AMPA CEIP Joan Benet i Petit

Data:

L'entitat informa: Aprofitant la festa de l'oli l'Olier que se celebra a Els Torms els nens de l'Escola Joan Benet i Petit posaran una paradeta i vendran punts de llibre i imants que han realitzat ells mateixos. La recaptació que n'obtinguin de la venda la destinaran a La Marató.

Els Torms amb La Marató

Data:

L'entitat informa:

JUNCOSA

Associació de Dones L'Amistat

Data:

L'entitat informa:

JUNEDA

Fundació la Manreana

Data:

L'entitat informa: Alguns dels nostres alumnes pateixen lesió medul·lar o cerebral adquirida, i ells -com la resta de nois i noies amb o sense aquest tipus d'afectacions- treballen setmanalment en interacció amb els cavalls per desenvolupar les seves capacitats i per adquirir competències que afavoriran la seva autonomia. La jornada, que tindrà lloc a les instal·lacions del centre de teràpia eqüestre i zooteràpia de les terres de Lleida, s'iniciarà amb un esmorzar. Aquells que ho desitgin tindran l'oportunitat de fer un tomb "solidari" a cavall.

L'ALBI

Amics de les Bitlles

Data:

L'entitat informa:

Associació de dones L'Alosa i Associació de Gent Gran Sant Cosme i Sant Damià

Data:

L'entitat informa: Els veïns de l'Albi no volen deixar passar un any més sense col·laborar amb La Marató. Enguany faran una xocolatada amb melindros patrocinada per les associacions i el clàssic bingo solidari.

Associació de Gent Gran Sts. Cosme i Damià

Data:

L'entitat informa:

Associació de joves El Caragol

Data:

L'entitat informa: Aquesta activitat està pensada per a la mainada del poble (nens de 3 a 12 anys). Consistirà en pintar amb pinzells un mural inspirat en el tema de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Tothom qui vulgui expressar les seves idees a través de l'art només haurà de fer un donatiu de 2€ i el que es reculli es destinarà a La Marató de TV3.

Associació de Joves Trenta Fratelli

Data:

L'entitat informa:

Grallers La Tropa del Cargol

Data:

L'entitat informa:

L'Albi amb La Marató

Data:

L'entitat informa: El diumenge 12 de desembre el CF L'Albi i el CF Ribera d'Ondara s'enfrontaran en un renyit partit al Camp d'esports a partir les 15.30h. Quan s'acabi el partit hi haurà tirada de penals solidaris. El preu de l'entrada és de 2 euros.

Data:

L'entitat informa: Els Amics de les Bitlles organitzen una tirada de campionat. A partir de les 9h es farà un esmorzar al pati de les escoles, i de 10 a 13h es farà la tirada de bitlles. Tot per un simbòlic preu de 3 euros. Per la tarda el Casal es convertirà en l'escenari de diverses actuacions. A les 17.30h 'La tropa del cargol' donarà ambient a la festa, i l'associació de Dones d'Alosa i l'Associació de Gent Gran Sant Cosme i Sant Damià organitzaran un bingo popular a partir de les 19h. L'associació de Joves "Lo caragol" entretindran els més petits amb un taller de pintura a les 18h. Per la seva part, El Club de Pàdel de l'Albi donarà la recaptació obtinguda entre els dies 2 i 19 de desembre.

L'ESPLUGA CALBA

Associació de dones Les Portelles / Ajuntament de l'Espluga Calba

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de l'Espluga Calba organitza una caminada amb bona part del veïns per diversos indrets del poble. Tot passejant podran recordar vells temps, quan els avantpassats dels vilatans sortien al camp. Després faran un berenar popular amb coca i xocolata per a tothom.

LA GRANADELLA

El poble de La Granadella / Associació de Dones El Roure

Data:

L'entitat informa: Durant el cap de setmana anterior i el de La Marató el poble de La Granadella organitza activitats diverses com un campionat de botifarra, un sopar popular, exposicions, un concurs infantil de dibuix, una xocolatada, la rifa d'obsequis, la venda de pastissos casolans i llibres de segona mà o el sorteig de dues cistelles, entre d'altres activitats.

LA POBLA DE CÉRVOLES

Vilatans i Amics de la Pobla de Cérvoles

Data:

L'entitat informa: La Pobla de Cérvoles disposarà de tres dies per fer pujar encara més el marcador de La Marató. El proper 6 de desembre ho farà amb un bingo, i el 8 de desembre hi haurà una xocolatada pels veïns del poble. El proper 18 de desembre encara podrà arrodonir molt més la xifra final amb el sorteig d'un lot.

LES BORGES BLANQUES

Ajuntament de les Borges Blanques

Data:

L'entitat informa: A partir de les 17h el pavelló poliesportiu de Francesc Macià acollirà un festival, on diverses entitats locals hi participaran amb diferents actuacions de suport a La Marató.

Fundació Col·legi Mare de Déu de Montserrat

Data:

L'entitat informa:

IES Josep Vallverdú

Data:

L'entitat informa:

Anar al contingut