Montsià

ALCANAR

Ajuntament d'Alcanar

Data:

L'entitat informa: La III Mostra Intercultural d'Alcanar aquest any s'adhereix a La Marató, sota el títol "Una miqueta de tot". La Mostra es portarà a terme el 19 de desembre, de 10:30h a 20h al Centre Cívic d'Alcanar i s'hi podran trobar una exposició fotogràfica, una mostra de ceràmica, gastronomia d'aquí i d'allà, actuacions musicals i de dansa, activitats infantils i altres sorpreses. Les activitats aniran a càrrec de diverses entitats locals i ciutadans del municipi.

Associació Cultural per la Música Compromesa - CONTRACOP

Data:

L'entitat informa: El Grup Contracop oferirà un Concert Acústic i presentarà un tema composat especialment i exclusivament per a La Marató de TV3.

Centre Esportiu Canareu

Data:

L'entitat informa: Les nenes del Centre Esportiu Canareu faran una dotzena d'actuacions de gimnàstica rítmica.

Club Patí Alcanar

Data:

L'entitat informa: Es realitzarà un festival de patinatge artístic amb diverses actuacions tan individuals com en grup. Els components de la Big-Band de l'EMMA d'Alcanar hi posaran la música en directe.

AMPOSTA

Ajuntament d'Amposta

Data:

L'entitat informa: Suma't a La Marató, tan si ets de dolç com de salat! En el marc de la celebració del XIII Mercat de Santa Llúcia l'Ajuntament d'Amposta habilitarà una carpa on es vendran pinxos de salsitxa al matí i xocolata desfeta per la tarda.

Associació Municipal de Jubilats i Associació de Diabètics d'Amposta

Data:

L'entitat informa:

CEIP Miquel Granell

Data:

L'entitat informa: El pati de l'Escola Miquel Granell es convertirà en una gran cantina perquè acollirà un esmorzar solidari on hi participarà tota la comunitat educativa. La iniciativa també comptarà amb la col·laboració del supermercat Eroski de la ciutat i xocolates Nestlè.

Club 4X4 terres de l'Ebre i Solidaris 4x4 de Sant Quirze del Vallès

Data:

L'entitat informa: Des de les 9h fins les 15h tindreu l'oportunitat de presenciar una trobada de vehicles 4X4 a un circuit condicionat, i podreu veure exhibicions de 4X4 preparats per fer trial extrem i de trial 4X4. Viviu l'emoció d'aquesta jornada maratoniana!

Escola Consol Ferré

Data:

L'entitat informa: Els alumnes juntament amb les seves famílies elaboraran peces artístiques amb materials de rebuig, que formaran part d'una exposició a l'aula de plàstica de l'escola.

FREGINALS

Ajuntament de Freginals

Data:

L'entitat informa: Com l'any passat, l'Ajuntament de Freginals organitzarà un esmorzar popular per recaptar diners per La Marató. També s'inaugurarà l'enllumenat de l'arbre de Nadal, es muntarà el Pessebre i la Coral Cingles del Montsià oferirà una cantada de Nadales. Per últim, es realitzarà un bingo popular que portarà premis i ajudarà a augmentar la col·lecta final.

GODALL

Agrupació Musical de Godall

Data:

L'entitat informa: Sopar de germanor amb ball, durant aquest es realitzarà el tradicional ball del Fanalet per La Marató de TV3. Aquest acte esta inclòs amb un seguit d'actes en honor a la Patrona dels músics Santa Cecília.

Associació Cultural per la Música Compromesa - CONTRACOP

Data:

L'entitat informa: El Grup Contracop farà sonar durant el seu concert acústic un nou tema, pensat i composat exclusivament per a La Marató de TV3.

Mestresses de Casa de Godall

Data:

L'entitat informa: A partir de les 18 hores el Casal Municipal s'anirà omplint progressivament de Mestresses de Casa de Godall, que després de sis anys consecutius realitzen alguna activitat de recolzament a La Marató. Enguany, repetiran amb el tradicional bingo i amb un berenar popular.

LA SÉNIA

Ajuntament de la Sénia

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Sénia celebra un campionat de bàsquet 3x3 a la pista Poliesportiva de la carretera de Rossell a partir de les 15.30h. Hi col·labora Creu Roja la Sénia.

Escola Jaume I

Data:

L'entitat informa: L'escola Jaume I de la Sénia ha organitzat un mercadet solidari on tots els alumnes han portat alguna cosa per vendre-la en benefici de La Marató. Si voleu fer-hi una ullada els podreu trobar el dia 17 de desembre a la tarda i el 18 i 19 al matí.

MASDENVERGE

Associació de Joves Font del Peu

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Joves Font del Peu torna a la càrrega aquest any, i el proper 18 de desembre passejarà pel poble venent diversos articles i plantes de Nadal. L'endemà es farà el sorteig d'una macro-cistella de productes cedits pels comerços del poble. Tot i que només hi hagi un guanyador, ningú es quedarà amb l'estómac buit perquè hi haurà xocolata calenta per a tots els assistents.

SANTA BÀRBARA

Associació Cultural per la Música Compromesa - CONTRACOP

Data:

L'entitat informa: El Grup Contracop oferirà un Concert Acústic i presentarà un tema composat especialment i exclusivament per a La Marató de TV3.

Associació de Dones Planeres

Data:

L'entitat informa: Les Dones Planeres volen fer més llarga la gran cadena solidària i tenen previst oferir berenar, regals i la millor música en directe. La totalitat dels ingressos que recullin aniran destinats a La Marató de TV3.

Associació de Jubilats de Santa Bàrbara

Data:

L'entitat informa:

SANT CARLES DE LA RÀPITA

Associació Ràpita Endavant

Data:

L'entitat informa: Per quart any consecutiu els socis i usuaris de la Casa del Mar tindran l'oportunitat d'emportar-se a casa alguna de les manualitats realitzades durant el curs en diferents tallers. Només han de comprar participacions per al sorteig que es farà el proper 16 de desembre. Els beneficis que s'obtinguin amb el sorteig aniran destinats a La Marató.

Associació Sociocultural Xerinola

Data:

L'entitat informa: El Casal Cultural El Maset aplegarà el màxim de veïns de Sant Carles de la Ràpita per celebrar que s'acosta La Marató i per col·laborar en tot el possible amb la causa d'enguany. Els nens i nenes podran participar de l'esplai al carrer, on es faran jocs, conta contes populars i tallers oberts a tot el públic.

Club de Jubilats Casa del Mar

Data:

L'entitat informa: Els dies previs, es vendran entre els socis i usuaris de la Casal del Mar participacions per al sorteig de 5 cistelles amb productes típics nadalencs. La totalitat dels beneficis que es recaptin del sorteig es destinaran a La Marató.

Morràpita

Data:

L'entitat informa: El cap de setmana del 18 i 19 de desembre se celebraran una sèrie d'activitats en benefici de La Marató. Hi haurà campionats de Morra, campionat de futbolí, tallers i jocs per als més menuts, cursa de 14 km per la serra del Montsià i un ball de vermut amb Pep Gimeno "Botifarra". També se sortejarà una cistella amb productes de les Terres de l'Ebre i es fa una calendari dedicat a La Marató amb 12 fotos de La Ràpita i el Delta realitzades per joves fotògrafs locals. I per acabar Sant Carles de la Ràpita prepara tot un repte. El corredor Agustí Navarro Vega del centre excursionista la Foradada correrà des de les 9 del matí fins les 9 de la nit sense parar. La gent que el vulgui acompanyar corrents només haurà de pagar 2 euros, i després de les 12 hores de marxa es farà una col·lecta per La Marató de TV3.

SANT JAUME D'ENVEJA

Associació de Jubilats i Pensionistes de Sant Jaume d'Enveja

Data:

L'entitat informa: Els jubilats de Sant Jaume d'Enveja mouran el seu cos al ritme de La Marató, i ho faran amb un ball de tarda amb música en viu. A la mitja part, tothom podrà agafar forces amb un berenar.

Grup Tempo Teatre

Data:

L'entitat informa: Amb la inauguració del recent pont "Lo Passador" dins dels multitudinaris actes de celebració, les dues companyies de teatre Delta Teatre Deltebre i Tempo Teatre St. Jaume d'Enveja han posat en escena l'obra "Un pont al riu", de l'autor local Josep Bertomeu Mercè. L'obra fou escrita a finals dels anys 90 quan la construcció del pont era una utopia.

ULLDECONA

Fundació Privada Ulldecona

Data:

L'entitat informa: La Fundació Privada Ulldecona es proposa un any més seguir pujant el marcador de La Marató de TV3. La plaça de l'Església acollirà una xocolatada popular, una parada de sabó fet a mà i un taller de manualitats de Nadal per a nens. Aquesta iniciativa compta amb la col·laboració de l'Associació de mestresses de casa, Grup de Dones, joves agricultors i ramaders, el cafè fleca Feliu i Ulldecona B i Olis Acomon.

Data:

L'entitat informa: El proper 8 de desembre a les 16h el camp de futbol municipal d'Ulldecona serà l'escenari d'un renyit enfrontament entre el Club de Futbol Ulldecona i l'Ulldecona B.

Patronat de la Passió d'Ulldecona

Data:

L'entitat informa: Si aquest any encara no has pogut veure els Pastorets, tindràs vàries oportunitats per fer-ho a Ulldecona. Els propers 12, 19, 26 de desembre i 2 de gener els alumnes de teatre de la Passió d'Ulldecona interpretaran aquest clàssic sota la direcció d'Ares Piqué. Part de la recaptació de les entrades es destinarà a La Marató de TV3.

Anar al contingut