Segarra

BIOSCA

Grup de Gent Gran de Biosca

Data:

L'entitat informa: El Grup de Gent Gran de Biosca es posa en marxa un any més amb un berenar popular per recaptar fons per La Marató. També se sortejaran productes i articles fets a mà pels membres d'aquesta entitat.

CERVERA

Centre Ocupacional l'Espígol

Data:

L'entitat informa: El Centre Ocupacional l'Espígol, que atén a persones amb discapacitat intel·lectual, vol col·laborar amb La Marató de TV3. Preparen la rifa d'una panera de productes artesanals (sabons i sals naturals) realitzats per les persones del mateix centre. La venta de butlletes es farà per tot Cervera i Tàrrega, i el seu cost serà d'1 euro. El sorteig es farà el dia 20 de desembre i el número premiat es podrà consultar al blog: http://lespigol.blogspot.com i a la cartellera del propi centre.

Creu Roja La Segarra

Data:

L'entitat informa: Durant els dies 17, 18 i 19 de desembre Creu Roja La Segarra organitza una Marató d'activitats lúdiques i culturals. Es farà un cercavila, una tómbola, concerts i competicions adreçades a tothom qui vulgui posar el seu granet de sorra a favor de La Marató de TV3.

SEYART, S.L.

Data:

L'entitat informa: Celebració del VIIè torneig Seyart més important de Bàsquet en cadira de rodes d'Espanya. Serà un partit de Lliga entre el FC Barcelona UNES Sant Feliu i la Clínica Rincón Amivel de Màlaga. Hi haurà animacions, activitats paral·leles i molts regals per a tots els assistents. Els trobareu els dies 10, 11, 12 de desembre a les 18h.

EL LLOR

Associació de Veïns de Llor

Data:

L'entitat informa: Concert de música Ska a càrrec del grup Fletxa Roja. Seguidament Coca i xocolata per a tothom.

GUISSONA

Pla Educatiu d'Entorn de Guissona, entitats /Escola de Dansa Montse Esteve

Data:

L'entitat informa: Les entitats i associacions de Guissona s'uneixen en un mateix espai per promoure un conjunt d'activitats: tallers, música, cercaviles o castells amb l'objectiu de recaptar fons per a La Marató de TV3. Tots els alumnes del col·legi Mare de Déu del Roser han creat per l'ocasió un lipdub dedicat a la causa d'enguany. La cloenda compta amb actuacions de dansa a càrrec de l'Escola de Dansa Montse Esteve.

HOSTAFRANCS

Associació de Dones d'Hostafrancs

Data:

L'entitat informa: Després d'oferir una projecció del vídeo de La Marató es realitzarà un col·loqui amb metges o personal sanitari de l'àrea de Salut del municipi. Després es farà un berenar per a tots els assistents, i els beneficis que se n'obtinguin aniran destinats a La Marató de TV3.

MASSOTERES

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

SANAÜJA

Amics de La Marató de Sanaüja

Data:

L'entitat informa: Aquest any prepararan una tómbola benèfica amb els donatius que han cedit la gent del poble i un bingo popular amb xocolatada inclosa.

SANT ANTOLI

Grup d'Associacions de Ribera d'Ondara

Data:

L'entitat informa: Aquest grup d'associacions no s'està de res aquesta Marató i organitzarà activitats per a tots els gustos. Pels més esportistes una caminada popular, pels més juganers una sessió de bingo i pels amants de la música hi haurà un concert de Gospel. També es farà un sopar popular i la cagada del Tió, i es realitzarà un sorteig de pintures i ceràmiques. Aquesta jornada maratoniana també comptarà amb l'actuació del Drac Aimeric i amb el concert de la Coral del municipi.

Plataforma per la defensa de la Ribera d'Ondara

Data:

L'entitat informa: Sant Antolí serà el punt de partida d'una caminada popular dedicada a La Marató. A mig camí els caminaires faran un esmorzar per recuperar les forces. El total recaptat anirà destinat a La Marató.

SANT GUIM DE FREIXENET

Ajuntament de Sant Guim de Freixenet

Data:

L'entitat informa: Tarda solidaria en suport a La Marató, amb la celebració d'un bingo i un berenar per a tots els assistents.

SANT RAMON

Municipi Sant Ramon (La Segarra)

Data:

L'entitat informa: La sala de ball de Sant Ramon acollirà un sopar en benefici de La Marató que anirà acompanyat d'un bingo popular.

TARROJA DE SEGARRA

Associació de Dones El Lilà

Data:

L'entitat informa: La iniciativa de les dones de El Lilà no té límits. Per aquesta raó, i per cinquè any consecutiu, organitzaran un any més una xocolatada d'allò més solidària i un bingo benèfic per recaptar fons per La Marató d'enguany.

TORÀ

CEIP Sant Gil

Data:

L'entitat informa: Els alumnes del CEIP Sant Gil cantaran Nadales i recitaran poemes a l'Església de Torà. També exposaran un cartell amb els missatges que cada classe haurà penjat basant-se en el tema d'enguany: les lesions cerebrals i medul·lars adquirides.

Anar al contingut