Solsonès

LA COMA

Carnisseria Casa Roseta

Data:

L'entitat informa: El dia 17 a la tarda, el 18 durant tot el dia i el 19 al matí la Carnisseria Casa Roseta proposa fer un tast d'embotits de la casa acompanyat amb pa amb tomàquet i una mica de vi al durant l'horari comercial de la botiga.

NAVÈS

Ajuntament de Navès

Data:

L'entitat informa: El grup el Pont d'Arcalís celebrarà el llançament del seu vuitè disc "Foc al tribunal" en un concert que dedicarà a La Marató d'aquest any. No us podeu perdre l'ampli repertori d'aquesta formació de música tradicional, en el marc dels actes de la Fira de Santa Llúcia de Navès.

SANT LLORENÇ DE MORUNYS

2DT Vall de Lord

Data:

L'entitat informa: Sant Llorenç de Morunys farà costat a La Marató, i aquest any ho farà sobre rodes. Durant dos dies, més de 70 participants correran en un trial solidari organitzat per l'entitat 2DT Vall de Lord. L'esport no serà l'únic protagonista, sinó que diverses activitats paral·leles ajudaran a augmentar els beneficis destinats als malalts amb lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Associació Esportiva Cavallistes de la Vall de Lord

Data:

L'entitat informa: L'Associació Esportiva Cavallistes de la Vall de Lord ha organitzat diversos espectacles eqüestres a càrrec de genets i amazones de la Vall de Lord. També es faran passejades amb cavalls i ponis durant tot el matí.

Carnisseria-Cansaladeria Cal Ton

Data:

L'entitat informa: Una bona escudella de blat de moro a la placeta de l'Om protagonitzarà una diada que Sant Llorenç de Morunys dedicarà a La Marató. Qui vulgui podrà col·laborar amb l'aportació que desitgi.

Massatge Express.com

Data:

L'entitat informa: Massatge Express.com farà massatges en benefici de La Marató. Els assistents podran escollir tot tipus d'especialitat que prefereixin: el tailandès, el shiatsu, el de relaxació, entre d'altres.

Residència 'La Vall'

Data:

L'entitat informa: Sant Llorenç de Morunys canta a La Marató! Organitzaran un concert a càrrec de la Coral del poble i la coral "Cor juvenil" de la residència.

Data:

L'entitat informa: Els participants en l'activitat extraescolar oferiran un concert de piano on hi podrà assistir tot el poble.

Data:

L'entitat informa: Representació del "Poema de Nadal" i el tradicional ball del "Vano i el ram" a càrrec dels avis de la residència.

Data:

L'entitat informa: Sant Llorenç de Morunys dedica aquest any a La Marató una gran festa infantil que comptarà amb l'animació d'un especialista.

SOLSONA

AMPA Escola El Vinyet

Data:

L'entitat informa: L'AMPA Escola El Vinyet de Solsona organitza per primera vegada un seguit d'activitats de sensibilització i conscienciació dins el marc de La Marató de TV3, adreçades als socis de l'AMPA, a la comunitat educativa i a la societat civil en general. Es preveu dur a terme una xocolatada solidària i una gimcana que compaginarà els jocs tradicionals amb diferents proves on hi podran participar pares i nens. Per superar les proves caldrà superar alguns obstacles per tal de conscienciar els més petits sobre les dificultats amb què es troben moltes persones a diari.

Escola Arrels I

Data:

L'entitat informa: Una vegada més i amb molta il·lusió els alumnes de 2n curs de cicle mitjà de primària representaran els tradicionals Pastorets de Josep Maria Folch i Torres. Els petits artistes amb molt d'esforç segur que aconseguiran una bona representació i, de pas, recaptar beneficis per a La Marató.

Data:

L'entitat informa: Cantem nadales al carrer. Els alumnes de cicle inicial i 1r cicle mitjà recorreran carrers i places de Solsona cantant diferents nadales en benefici de La Marató de TV3.

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un "Petit" Pessebre vivent. Els alumnes d'Educació Infantil (P-3, P-4, P-5) realitzaran un pessebre vivent amb les seves diferents escenes, com la del naixement, la dels pastors o la dels dimonis. Alumnes, pares i mestres treballaran de valent en aquesta activitat solidària per a La Marató de TV3.

Anar al contingut