Alt Empordà

AGULLANA

Agullana amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Aquest grup d'agullanencs posarà música a La Marató amb un concert a càrrec dels grups 'Nediam Nori', 'Cantan Lobos' i 'Rock Factory'.

Data:

L'entitat informa: El dia 19, dedicat a les famílies i a la mainada, s'iniciarà amb un col·loqui sobre les lesions medul·lars i cerebrals, i després s'organitzarà una tómbola que durarà tot el dia. Per la tarda, a partir de les 16h, els més menuts podran participar a jocs populars, i pares i nens podran recuperar l'energia amb melindros i xocolata desfeta. A partir de les 18h hi haurà un espectacle de màgia que posarà el punt i final a la tarda maratoniana.

BÀSCARA

Escola Joan Reglà

Data:

L'entitat informa: L'alumnat de l'escola Joan Reglà i la llar d'infants La baldufa de Bàscara realitzarà una cantada de nadales, i ballarà la Flashmob de la Marató. Després tocarà entrar en calor i recuperar forces amb una xocolatada preparada per l'AMPA.

CADAQUÉS

El Poble de Cadaqués

Data:

L'entitat informa: Aprofitant que coincideix La Marató amb el dia de la patrona del poble de Cadaqués, Santa Esperança, els veïns de la Vila organitzaran un dinar popular al Pavelló Municipal "Els quatre camins". Esperança i il·lusió per a una diada que recordarà un any més La Marató.

CAPMANY

Ajuntament de Capmany

Data:

L'entitat informa:

CASTELLÓ D'EMPÚRIES

Amics de l'Orgue de Castelló d'Empúries

Data:

L'entitat informa: Castelló d'Empúries brillarà amb llum pròpia per La Marató de TV3. Ho farà amb un concert del gran Orgue Barroc a càrrec del músic Josep Maria Escalona. Després del concert tots els assistents a la basílica de Santa Maria encendran una espelma com a símbol del seu recolzament en la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals. Els beneficis que se n'obtinguin aniran destinats a La Marató de TV3.

Centre d'Equinoteràpia L'Unicorn Blanc

Data:

L'entitat informa: Les burres catalanes també són les grans protagonistes de La Marató! Si vols fer-te un foto amb elles, i fer una burrada, t'esperen de 12 a 17 hores a la Hípica Arnau-Centre d'Equinoteràpia. No t'ho pensis i participa-hi donant dos euros per les lesions cerebrals i medul·lars adquirides.

Data:

L'entitat informa: Aquest centre d'equinoteràpia oferirà l'oportunitat de conèixer més aquests animals. Els assistents podran veure com es prepara un cavall i podran jugar amb ell. També s'explicaran contes i es realitzaran diverses activitats a l'aire lliure.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

FIGUERES

Amics de l'Albert Cebrià per La Marató de TV3

Data:

L'entitat informa: Durant el cap de setmana del 18 i 19 de desembre la plaça Josep Pla (plaça del Teatre Jardí) acollirà diverses activitats per donar suport a La Marató d'enguany. El dissabte 18 hi haurà un concert benèfic amb Moments i Los Guardianes del Puente.

Data:

L'entitat informa: El dia 19 Figueres començarà en forma, amb un partit de bàsquet a càrrec d'ADEPAF. Després hi haurà una cercavila protagonitzada per la Colla gegantera i de Capgrossos i pel Casal de la Gent Gran de Figueres. La música vindrà de la mà de l'Escola de Música La Flauta Màgica, de l'Escola de Música del Casino Menestral i de la Laia VEHI. També hi haurà un racó pel ball amb un espectacle de dansa del ventre organitzat per l'Estudi de Dansa Oriental Itaca de Figueres, i els més menuts rebran la visita del Clown 'La Bestia peluda'. El dinar vindrà acompanyat per la màgia de Mac Diver, i com a sobretaula i final de festa el Club Tadaima Dojo farà una exhibició d'arts marcials i es presentarà l'espectacle 'Excalibur'.

Associació de Judo de l'Alt Empordà A.J.A.E.

Data:

L'entitat informa: Tothom qui vulgui podrà conèixer i practicar totes les arts marcials: Judo, Taekwondo, Karate, Jiu-jitsu, Kendo, Aikido, Nambudo, Kung-fu o Mugendo. A més a més, aquest any i coincidint amb el Xè aniversari, es farà una macrofesta, on hi haurà inflables pels nens i pràctiques com el tir en arc.

Club Waterpolo Figueres

Data:

L'entitat informa: El Club Waterpolo farà un acte de presentació per categories: escola, benjamí, aleví, infantil, cadet, absolut i secció de triatló. Després hi haurà una demostració per categories i tot seguit el Club Waterpolo Figueres s'enfrontarà al Club Natació Poblenou en el partit de Lliga Tercera Estatal. El grup de percussió Associació Tim Tol afegirà ritme i música a la jornada.

Col·legi La Salle

Data:

L'entitat informa: Els alumnes d'Educació Infantil del Col·legi La Salle de Figueres pujaran a l'escenari per una bona causa. Cantaran i ballaran cançons de Nadal, i segur que mantindran l'esperit de germanor ben alt en aquesta edició de La Marató.

Drakònia

Data:

L'entitat informa: Durant el matí de 11h a 14h es portaran a terme diverses activitats d'època com el tir amb arc, s'escoltarà música medieval en directe, es coneixerà l'art de la falconeria o es realitzarà el sorteig d'un sopar per a dues persones.

Data:

L'entitat informa: Aquesta entitat organitzarà un espectacle medieval en el qual hi participaran genets a cavall. Hi haurà proves d'habilitat, combats entre cavallers i trencament de llances. A més a més, el grup de música "Festinamus" animarà l'auditori abans i després de l'espectacle.

L'ARMENTERA

Amics del Playback

Data:

L'entitat informa: El poble de l'Armentera aquest any també té moltes ganes d'ajudar i es mobilitza per La Marató de TV3. La seva proposta és un playback protagonitzat per armanterencs de diverses edats. Els dies 18 de desembre i el 19 de desembre els trobareu a la Sala Nova.

L'ESCALA

Centre de dia de l'Escala

Data:

L'entitat informa: Amb motiu de les festes nadalenques, la unió de botiguers de l'escala (UBET) organitza una fira on participen els botiguers de l'Escala. Els usuaris del centre de dia han elaborat diferents decoracions nadalenques per vendre-les i reunir beneficis per la Marató.

Centre Esportiu i Recreatiu de l'Escala

Data:

L'entitat informa: Com cada any aquest Centre Esportiu i Recreatiu de l'Escala destinarà a La Marató una tirada de la seva quina de Nadal.

Les Muses Arts

Data:

L'entitat informa: Un sol home, un sol espai i sis hores de cançons. Oriol Foll farà una marató solidària de música en català des de les 18h fins les 00h del dissabte 18 de desembre per recollir fons per La Marató de TV3. L'Oriol actuarà amb els seus 6 alter egos mostrant tots els seus estils: nadales, animació infantil, havaneres, clàssics catalans d'ara i sempre, folk i rock català, rock acústic i cançó de taverna seran els ritmes que es tocaran durant la marató de cançons de les Muses ARTS.

Unió de Botiguers i Empresaris de l'Escala i Comissió de l'Escala Ciutat Pubilla de la Sardana 2010

Data:

L'entitat informa: Jornada solidària per La Marató on es mostrarà un galop d'entrada i exhibició d'una sardana de punts lliures, a cura de la colla infantil Llevantada d'il·lusions, de l'Escala. Tot seguit, es farà una gran i monumental sardana solidària, a la qual es convidarà tothom a participar-hi, sàpiga o no ballar sardanes. Per últim, es farà una coreografia lliure d'una Sardanova de Santi Arisa.

LLADÓ

Junta de La Marató de TV3 de Lladó

Data:

L'entitat informa: Després de l'èxit que va tenir l'any passat arriba per segon any el Gran Playback de Lladó. El talent dels artistes locals donarà una gran empenta a la recaptació de La Marató. Aquesta activitat té el suport de l'Ajuntament de Lladó i compta amb el patrocini de diferents empreses del poble i rodalies. El Playback començarà a les 17h. Podeu comprar les entrades al Restaurant La Plaça de Lladó, a la Cargolina de Banyoles, a la farmàcia Agnès Aldrich i a l'Ajuntament de Lladó. També podreu aconseguir les entrades si us poseu en contacte directe amb els artistes.

LLANÇÀ

Ajuntament de Llançà i entitats

Data:

L'entitat informa: La Coral Palandriu de Llançà juntament amb les corals d'altres poblacions oferiran el tradicional concert de Nadal, en què es demanarà un aportació a benefici de La Marató de TV3.

Coral Palandriu

Data:

L'entitat informa:

LLERS

Ajuntament de Llers- Punt Jove

Data:

L'entitat informa: La Societat de Llers acollirà el primer campionat de Singstar per a Playstation 2, que es fa obert a tota la gent del poble. Si vols demostrar les teves dots com a cantant, acosta't-hi a partir de les 18h!

MAÇANET DE CABRENYS

Associació Cultural i Juvenil Barra d'en Rotlan

Data:

L'entitat informa:

NAVATA

Associació Cultural i Recreativa Navent

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Navata vol ser un més en el nombre total d'entitats i col·lectius que ajuden per una bona causa. Per aquesta raó organitzarà una sessió de balls de saló al centre cívic de la Vila amb la intenció de sumar fons per La Marató de TV3.

Torremirona Club de Golf

Data:

L'entitat informa: Amb motiu de la celebració de la XIIIena edició del Torneig de golf en modalitat professional i amateur, Torremirona Club de golf dedicarà els beneficis recaptats a La Marató de TV3.

PAU

Associació Cultural i de Lleure Gresca Pauenca

Data:

L'entitat informa: Per primer any aquesta associació vol col·laborar amb la Marató i ho farà oferint contes i una xocolatada per a tots els que s'apropin al centre cívic la tarda del 18 de desembre. Entrada la nit, tothom està convidat al concert, al mateix centre cívic de Pau.

PORTBOU

Associació de Mestresses de Casa

Data:

L'entitat informa: La Sala Congesta reunirà els amants del ball en una festa per donar suport a La Marató. Es farà una exhibició de ball professional, i tot seguit tothom qui tingui ganes i energia podrà sumar-s'hi ballant.

ROSES

Club Bàsquet Roses

Data:

L'entitat informa: El Club Bàsquet Roses proposa que tots els assistents omplin de monedes una pilota dibuixada al terra a l'entrada del pavelló Esportiu de Roses, per tal de recaptar fons per La Marató de TV3.

Confraria de Pescadors de Roses

Data:

L'entitat informa: Festa de benvinguda a càrrec de la Colla Gegantera de Roses. En acabar es farà un dinar popular de peix de Roses i Fideuà que cuinaran els pescadors. Però aquí no s'haurà acabat la festa perquè hi haurà una quina benèfica que organitzarà el Club de Futbol Base Roses.

Escola Narcís Monturiol

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de diferents cicles vendran els esmorzars els dies 22, 23, 24, 25 i 26 de novembre al pati de l'escola. L'últim dia alumnes, familiars i personal del centre elaboraran "menjars del món", i tindreu l'oportunitat d'assaborir les meravelles culinàries de tot el planeta.

IES Cap Norfeu

Data:

L'entitat informa: L'alumnat de l'Institut Cap Norfeu de Roses col·laborarà amb La Marató d'enguany. Tant l'alumnat com el professorat aportarà tots els guanys de la Fira de Nadal (parades d'objectes de segona mà, manualitats fetes pels alumnes i esmorzar internacional) a aquesta causa solidària.

SANT PERE PESCADOR

Associació Coral Les Veus del Fluvià

Data:

L'entitat informa: L'Associació coral Les Veus del Fluvià de Sant Pere Pescador (tant la secció juvenil com la d'adults) oferirà un concert de Nadales a l'església parroquial del mateix poble.

VILADAMAT

Grup de Quina de Viladamat

Data:

L'entitat informa: El diumenge de La Marató a partir de les 20.30 i al final de les jugades de la Quina, se'n reservaran dues més dedicades a la causa de La Marató. Els veïns de Viladamat portaran tots els premis i regals que es repartiran entre els guanyadors. Tot l'import econòmic recollit de la venda dels cartrons d'aquestes jugades serà entregat a La Marató.

VILAFANT

IES de Vilafant

Data:

L'entitat informa: Marxa a peu o corrents d'uns 15 quilòmetres per l'itinerari del riu Manol organitzada per la comunitat educativa de l'IES de Vilafant. Els diners de les inscripcions es destinaran a La Marató.

VILAMALLA

Ajuntament de Vilamalla

Data:

L'entitat informa: Els veïns de Vilamalla es posaran un calçat ben còmode per caminar i d'aquesta manera donar suport a La Marató. Faran una caminada al voltant del poble seguint el carril bici i després hi haurà pa amb tomàquet i pernil per a tots els que hi participin.

VILANANT

Associació Cultural de Vilanant i Taravaus (ACTIVA)

Data:

L'entitat informa: Durant el cap de setmana del 18 i 19 de desembre un Tió gegant s'instal·larà a la plaça del poble. Al voltant d'aquest aniran desfilant tota mena d'activitats: una quina, un sopar popular, sortejos i concerts. El diumenge al voltant de les 18h un grup d'animació ens ajudarà a picar fort el Tió, que cagarà tot el que s'hagi recaptat durant el cap de setmana.

Anar al contingut