Garraf

CANYELLES

Casal de Canyelles

Data:

L'entitat informa: El poble de Canyelles acollirà un any més un pessebre gegant de 25 m2 que compta amb multitud de cascades, peixos vius, i diverses figures en moviment. El dia 5 de desembre l'alcalde en farà la inauguració en el marc de la fira de Santa Llúcia.

Esquerra-secció local Canyelles

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu l'entitat Esquerra-secció local Canyelles aporta la vessant més lúdica a La Marató de TV3. Una xocolatada i diferents tallers de manualitats ( de caga tió, d'imans o de postals nadalenques) seran l'excusa perfecte perquè els més petits es diverteixin, i ho facin per una bona causa.

CUBELLES

Agrupació de Balls Populars de Cubelles

Data:

L'entitat informa: El quinto és un joc popular molt arrelat al Garraf, sobretot per Festes. Per això, l'Agrupació de Balls Populars de Cubelles aprofitarà l'avinentesa per organitzar un dinar popular i un quinto amb l'objectiu de recaptar beneficis per La Marató de TV3.

Agrupació Sardanista Anella Oberta de Cubelles

Data:

L'entitat informa: L'Agrupació Sardanista Anella Oberta de Cubelles celebrarà el seu aniversari com a entitat, però alhora aprofitarà aquesta data tan especial per donar suport a La Marató de TV3. El proper 5 de desembre la plaça de l'Ajuntament acollirà una ballada de sardanes amb la Cobla Marinada. Per la tarda, aquest mateix grup oferirà un concert de Nadal a l'Església Parroquial de Cubelles.

Coral Cor l'Espiga

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal amb l'actuació del Cor l'Espiga i una altra coral convidada.

SANT PERE DE RIBES

Consorci Sanitari del Garraf

Data:

L'entitat informa: Amb l'objectiu de recaptar fons per La Marató, el Consorci Sanitari del Garraf sortejarà dues vànoves i un joc de coixins cedits per un grup de dones que fa patchwork al Garraf. Tindran lloc tres sortejos, un a cada centre gestionat pel CSG: a l'Hospital Residència Sant Camil, a l'Hospital Sant Antoni Abat i al Centre de Rehabilitació.

Esplai Els Xulius /Centre Social Ribeta Els Xulius

Data:

L'entitat informa: Sant Pere de Ribes vol potenciar La Marató de TV3 mitjançant el sentiment de poble i els grups locals de Ribes, amb diferents activitats per a tota la població solidària.

SITGES

Amics de la Sardana de Sitges

Data:

L'entitat informa: En el marc de la commemoració del 25è aniversari de l'Entitat i de la Colla Blanca Espurna, els Amics de la Sardana de Sitges organitzaran una ballada de sardanes amb la Cobla Maricel. Després hi haurà una dinar que reunirà a associats, dansaires i antics dansaires de la Colla. Per finalitzar, un quinto solidari ajudarà a augmentar la recaptació de La Marató d'enguany.

Associació Musical Markatú Batucada

Data:

L'entitat informa: Tarda musical destinada a La Marató, amb un concert al Cap de la Vila a càrrec de Markatú Batucada i Markatú Júnior.

Casal dels Avis Caixa Penedès de Sitges

Data:

L'entitat informa: La música catalana i els boleros sonaran a càrrec de Pier, acompanyat de la Coral Santa Cecília en un concert al Casal dels Avis de Caixa Penedès. Interpretaran tres havaneres i en acabar hi haurà rom cremat per a tots els assistents. Per últim, es farà un sorteig de 3 lots per recollir fons per La Marató de TV3.

Consorci del Patrimoni de Sitges

Data:

L'entitat informa: El Consorci del Patrimoni de Sitges en col·laboració amb l'empresa SaludCo organitza un concert de piano en el marc incomparable del Palau Maricel de Sitges on l'objectiu és recaptar el màxim de beneficis per La Marató. Un cop acabat el concert s'oferirà una copa de cava a les Terrasses del mateix Palau Maricel.

VILANOVA I LA GELTRÚ

Associació Amics del Country de Vilanova i la Geltrú

Data:

L'entitat informa: Ballada country solidària oberta a tots els balladors, balladores i amants del ball country. Els trobareu a l'envelat de Vilanova i la Geltrú a partir de les 18h.

Associació de Gent Gran de la Mar

Data:

L'entitat informa: La Gent Gran de La Mar dedica fa molts anys un dia a La Marató. Aquest any tampoc serà una excepció, i organitzaran un sopar i una festa solidària que animarà els socis i segur que fa pujar les xifres del marcador d'enguany.

Associació Esportiva Llaguts Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú

Data:

L'entitat informa: Els socis de l'Associació Esportiva Llaguts Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú a partir de les 11h cuinaran a la rambla fideus rossejats a l'estil mariner de Vilanova i la Geltrú. Els presentaran en racions i els vendran a un preu popular amb la intenció que tothom pugui col·laborar amb La Marató.

Casal dels Avis de Caixa Penedès de Vilanova i Geltrú

Data:

L'entitat informa: El Casal es converteix en una sala de concerts per un dia, amb l'actuació de la Coral 'L'Amistat" del propi Casal, sota la direcció de M. Cinta Roset.

Data:

L'entitat informa: Actuem per la Marató a càrrec del Grup de Castanyoles del propi Casal conjuntament amb el Grup Esplai de Esplai de Dansa Casino Prado de Sitges.

Club Esportiu Fons Vilanova

Data:

L'entitat informa: Des de fa anys coincideix La Marató de TV3 amb la Mitja Marató "Ciutat de Vilanova"que es solidaritzarà un any més amb qualsevol de les seves edicions.

Envy

Data:

L'entitat informa: Si voleu passar una bona estona i alhora ser solidaris amb La Marató, preneu nota. Envy organitza una marató còmica amb monòlegs per 10 còmics diferents. També hi haurà càtering per a tots els assistents. No us ho penseu i animeu-vos a participar en aquesta activitat!

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Itutu Ache Batucada

Data:

L'entitat informa: Concert de percussió solidari organitzat pel grup de batucada, format per veïns de la comarca del Garraf.

Mala Mar

Data:

L'entitat informa: La Torre d'Enveja serà testimoni de l'inici de la passejada motera amb armilles de La Marató. Aquest grup de moters es passejaran fins els estudis de TV3 per reivindicar la lluita contra les lesions cerebrals i medul·lars. Totes les motos tindran una cilindrada de 125 c.c o superior.

UPC-Càtedra d'Accessibilitat i Escola Politècnica Superior d'Enginyeria de Vilanova i La Geltrú

Data:

L'entitat informa: El personal de la Càtedra d'Accessibilitat va oferir abraçades a tot el personal de l'EPSEVG a canvi que dipositessin una quantitat simbòlica en una guardiola per La Marató.

Anar al contingut