El Llibre

El llibre de "La Marató" de TV3 va néixer en l'edició del 2008, dedicada a les malalties mentals greus. Amb vuit relats de ficció sobre aquestes malalties, escrits per a l'ocasió per escriptors i escriptores catalanes, es va vendre a les llibreries des d'unes setmanes abans del programa i va ser tot un èxit, i va crear un nou pont de col·laboració entre La Marató de TV3 i el món cultural. El llibre, que cada any es dedicarà a les malalties protagonistes de "La Marató" de TV3, té un doble objectiu. D'una banda recaptar fons per a la recerca biomèdica. De l'altra, sensibilitzar sobre les malalties tractades en el programa. Els dos objectius són possibles gràcies a la col·laboració desinteressada dels escriptors i escriptores que hi participen i de les editorials que, amb la coordinació del Departament de Publicacions de TVC, fan possible que els seus relats es converteixin en un llibre que arribi als ciutadans.

Sensibilitzar a través de la paraula és la proposta del llibre de La Marató en aquesta tercera edició, una iniciativa altruista que implica diversos autors i empreses, i que, com el disc, contribueix a incrementar la recaptació de La Marató. Entre tots lluitarem per superar les conseqüències del dany medul·lar i cerebral.

Per tercer any consecutiu, el nou llibre de La Marató és de gran qualitat narrativa. Comptem amb la col·laboració dels escriptors Joaquim Carbó, Maite Carranza, Ramon Erra, Jordi Llavina, Empar Moliner, Imma Monsó, Marc Pastor i Antoni Vives. Amb la lectura d'aquests vuit relats de ficció, que desprenen solidaritat, humanitat, emoció i intriga, el lector s'acostarà a les percepcions i vivències dels afectats de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Editat per Edicions de La Magrana (RBA Llibres) i per Televisió de Catalunya, el llibre de La Marató es podrà comprar en llibreries i quioscos llibreria a partir del 18 de novembre. A més a més, i com a novetat des de l'any passat, el llibre es pot adquirir també en versió digital a través del portal 36L Books al mateix preu que el volum imprès, 10 euros.
 

Els autors del llibre

Anar al contingut