Urgell

AGRAMUNT

Associació de Dones L'Esbarjo

Data:

L'entitat informa: Del 5 al 8 de desembre com ja es tradició i per sisè any consecutiu, l'Associació de Dones L'Esbarjo organitzen un festival musical d'escala en Hi-fi que comptarà amb la participació de 35 senyores d'edats compreses entre els 15 i els 75 anys.

Colònies Bastanist

Data:

L'entitat informa: L'activitat que els veïns d'Agramunt preparen per La Marató consisteix en formular una pregunta (ha de ser impactant i ha de fer reflexionar) a la gent del carrer relacionada amb el tema d'enguany: les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Es formarà un mural gegant amb totes les respostes que la gent vagi donant.

ANGLESOLA

Associacions d'Anglesola

Data:

L'entitat informa: Aquest any les entitats d'Anglesola no permetran que els seus veïns s'avorreixin ni un sol minut. El proper 14 de novembre organitzaran una caminada i una pedalada, mentre el 27 de novembre organitzaran partits de bàsquet. El 13 de desembre la plaça de l'església es convertirà en un gran arbre d'espelmes d'amor.

Data:

L'entitat informa: El dia de la Marató l'activitat serà frenètica: bingo, assortit de pastissos ( fets per l'associació de dones madrones i donants de sang) i desfilada de vestits regionals i bar (Consell de Joves). La cosa no s'ha acabat aquí, perquè l'AMPA farà una batucada i una escala en hi-fi, el club de bitlles farà una tirada popular de bitlles, i el C.F Angulària participarà en un partit de futbol. Un bingo on es regalaran lots que cediran empreses complementarà les activitats d'enguany dedicades a La Marató.

BELIANES

Associació de Dones Castellsalvà de Belianes

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones Castellsalvà de Belianes organitza un festival que comptarà amb la participació dels nens i nenes del cau. A continuació es farà un sopar amb entrepans i begudes i per acabar la festa es farà una rifa amb molt regals.

BELLPUIG

Associació de Veïns Sant Jaume de l'Avinguda Catalunya

Data:

L'entitat informa: A partir de les 10h els veïns Sant Jaume de l'Avinguda Catalunya es posaran en marxa amb la tirada de bitlles entre Bellpuig i Montgai. A partir de les 14h es celebraran els 10 anys del Club amb un dinar de germanor. A partir de les 17h els veïns es reuniran al local social per jugar la Partida de TV3, al Rummikub, i a diversos jocs de cartes i de memòria.

Entitats i Ajuntament de Bellpuig

Data:

L'entitat informa: Acte organitzat per l'Ajuntament amb la col·laboració de diferents associacions municipals que duran a terme activitats de cant, ball, teatre, jocs per a petits i grans, i molt d'humor. Tot això ho acompanyarem d'una xocolatada popular que podran gaudir tots els assistents.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

CLARAVALLS

Associació de Dones La Ginesta de Claravalls

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva amb diverses activitats dirigides a tots els assistents que vulguin passar-s'ho bé. L'escala en hi-fi amb uns protagonistes únics, els nens i les dones del poble. Tot seguit es farà un berenar popular amb productes elaborats per les dones de l'associació.

GUIMERÀ

Associació Lo Gambairot de Guimerà

Data:

L'entitat informa: Guimerà desplegarà tota la seva creativitat en una jornada de música, teatre, màgia i poesia que vol fer costat a La Marató d'aquest any. La música anirà a càrrec del duo 9 de copes i de la Troupe de Cal Manyó. El Mag Edgar posarà el toc d'il·lusionisme a la festa, que també comptarà amb la participació del grup de teatre Wigmar. També es farà una lectura de poemes sobre La Marató, i hi haurà de fer sessió de cine infantil i berenar popular.

LA FULIOLA

Escola Guillem Isarn

Data:

L'entitat informa: Durant la setmana del 14 al 17 de desembre els alumnes de segon curs del cicle Superior vendran cintes als alumnes i familiars que vulguin col·laborar. Amb aquestes cintes decoraran un arbre situat al pati de l'escola el divendres dia 17 a les 12.30h i interpretaran unes nadales al voltant de l'arbre.

MALDÀ

Associació de dones Pedra Viva de Maldà

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un bingo per recaptar fons per la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Els membres de l'associació de dones, comerços i veïns del poble de Maldà cediran tots els obsequis que s'entregaran com a premi.

PREIXANA

Ajuntament de Preixana

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Preixana celebrarà una festa al Pavelló esportiu que dedicarà a La Marató i a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Un karaoke, un bingo, un sopar i un ball seran alguns dels exemples del que s'hi trobaran els veïns d'aquest municipi.

SANT MARTÍ DE MALDÀ

Associació de Dones Flor de Romaní

Data:

L'entitat informa:

TÀRREGA

Ajuntament de Tàrrega

Data:

L'entitat informa: Tradicional súper posada en escena d'un espectacle de pastisseria en temps rècord! 1000 racions de pastís nadalenc que podreu degustar al preu d'un euro per ració. Tot, per una bona causa: La Marató de TV3. Amb la col·laboració especial de Pastisseria el Pati, l'artista Benjamí Tous i l'aparició estel·lar de l'Eloi!

Data:

L'entitat informa: Diferents formacions musicals i corals de municipi organitzen un concert de Santa Cecília al Teatre Ateneu de Tàrrega amb la intenció d'augmentar la recaptació d'enguany.

APADOC Associació de Persones Afectades de Dolor Crònic de Tàrrega

Data:

L'entitat informa:

Associació de Dones Arrel

Data:

L'entitat informa: Durant el cap de setmana de la Puríssima l'Associació de Dones Arrel vendrà peces de ceràmica elaborades per elles mateixes. I a més a més, es vendran números en una rifa d'objectes diversos.

Club d'Atletisme 100X100 Fondistes de Tàrrega

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva on hi haurà 12 hores sense interrupcions corrent o caminant per les lesions medul·lars i cerebrals adquirides pel centre de la plaça del Carme i el "Pati". Participaran els Gegants i els Nans de Tàrrega amb una Cursa, els Grallers de la Barra animaran l'ambient i es jugarà a l'"atrapatió", on es podrà descobrir qui atraparà al tió mes trapella.

Club Esportiu Escola de Futbol UE Tàrrega

Data:

L'entitat informa: El camp de futbol La Plana acollirà el proper 19 de desembre partits de futbol 7 entre les diferents categories de l'escola i fins i tot un partit de l'equip de mares. A les 12.00h jugarà la Unió Esportiva de Tàrrega de 1a Catalana. Per fer passar el fred hi haurà xocolata desfeta amb melindros per a tothom!

Club Esportiu Gyas Club de Tàrrega

Data:

L'entitat informa:

Punt jove - Shivadance Tàrrega

Data:

L'entitat informa: El Punt jove de Tàrrega i Shivadance organitzen un espectacle en col3laboració de youngers batucada, monitors ce Sta. Maria, i joves del municipi en el qual hi haurà una escala en hi-fi, espectacle Fantasy Magic Space i batucada. El preu íntegre de l'entrada anirà per La Marató 2010 per afavorir la investigació en el terreny de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Treballadors de Borges

Data:

L'entitat informa: Els treballadors de la fàbrica Borges de Tàrrega realitzen un sorteig de diversos regals, i els beneficis de la venda de les butlletes aniran destinats a La Marató. Guanyaran premis aquells que tinguin el número que coincideixi amb el número premiat al sorteig de la ONCE.

TORNABOUS

Associació de Dones Esperança de Tornabous

Data:

L'entitat informa: Tornabous torna a ser solidari amb el seu popular berenar per La Marató. Els veïns de Tornabous organitzen aquest berenar, on a més a més, hi haurà un sorteig d'obsequis aportats per entitats del municipi i localitats properes.

VERDÚ

Associació de Dones L'Argila / Escolta Marinada

Data:

L'entitat informa: Sota el títol 'Un dolç per La Marató', els verdunins volen ensucrar la jornada de La Marató d'enguany. Tots els veïns podran portar un pastís o algun dolç, que posteriorment vendran en un berenar popular. Apunta't i no et quedis sense dolç!

Museu de Joguets i Autòmats

Data:

L'entitat informa: El Museu de Joguets i Autòmats de Verdú serà l'epicentre de l'entreteniment i de l'originalitat. Tots els visitants del museu podran participar en una marató de jocs única i memorable, formada per més de 12 jocs.

Anar al contingut