Ripollès

DORRIA

Associació de Bitlles Catalanes de Dòrria

Data:

L'entitat informa: Demostració solidària del tradicional joc de Bitlles Catalanes, uns dels pocs jocs típicament catalans i que es realitzarà al poble de Dòrria (municipi habitat permanentment més alt de Catalunya). La totalitat de l'import de les inscripcions es destinarà a La Marató de TV3.

OGASSA

Grup de Teatre La Carbonera d'Ogassa i Ajuntament d'Ogassa

Data:

L'entitat informa: Aquest és el segon any que es representa una obra de teatre, degut a l'èxit que es va assolir la passada edició. "Maribel i l'estranya família" és una adaptació i traducció de l'obra original de Miguel Mihura. Es tracta d'una obra còmica de tres actes, representada per membres de l'entitat.

PLANOLES

Associació de Dones de Planoles

Data:

L'entitat informa: Sopar popular organitzat per l'Associació de Dones de Planoles. Un quinto amb premis aportats pels veïns i empreses del municipi continuarà la festa.

QUERALBS

L'Associació Excursionista k 1/2h / Associació de Dones de Viladrau

Data:

L'entitat informa: Per quart any consecutiu i amb motiu de les festes nadalenques portem el pessebre a un indret de Catalunya els anys parells, i els anys senars a un racó emblemàtic del Montseny. Aquest any el Santuari de Núria serà testimoni de la clàssica entronització d'aquest pessebre ecològic i biodegradable. Un dinar de germanor posarà el punt final a la jornada.

RIPOLL

ACPAM

Data:

L'entitat informa: Amb motiu del Dia Internacional de la Discapacitat i en el marc de la Fira de Nadal de Ripoll, aquesta entitat realitzarà tasques i activitats de sensibilització i conscienciació en relació a les lesions medul·lars i cerebrals.

SANT JOAN DE LES ABADESSES

Cafè de l'Abadia

Data:

L'entitat informa: El grup Tronadissa farà un concert el proper diumenge a les 18h al cafè de l'Abadia de Sant Joan de les Abadesses en benefici de La Marató. El preu de l'entrada anirà destinada de forma íntegra a La Marató. Tronadissa és un grup que ha musicat poemes "trobairitz" amb una música pop-folk-jazz i acaba de treure al mercat el seu primer disc.

Anar al contingut