Selva

AMER

HIPRA

Data:

L'entitat informa: Un grup de treballadors/es d'Hipra s'ha volgut sumar a aquest projecte i, gràcies al suport de l'empresa, tot el personal hi podrà col·laborar sumant diners al marcador del programa mitjançant la compra de números per al sorteig solidari Hipra per La Marató de TV3. La venda de números- a un preu de 2 euros- començarà dilluns 20 i acabarà el dijous 23 a les 12h. El dijous tindrà lloc el sorteig del número premiat, i l'afortunat guanyarà un cap de setmana per a dues persones a Madrid per gentilesa d'HIPRA. La recaptació d'aquest sorteig anirà destinada íntegrament a La Marató de TV3.

ANGLÈS

ABS Anglès i AMPA Bonmatí

Data:

L'entitat informa: Escriu el teu missatge o formula el teu desig en una targeta i penja-la a l'arbre de Nadal. També es posaran a l'abast dels participants plafons on podran penjar els seus dibuixos i els seus comentaris, sempre relacionats amb la causa que dóna suport La Marató d'aquest any.

Agrupament Escolta i Guia de Sant Miquel d'Anglès

Data:

L'entitat informa: L'Agrupament Escolta i Guia Sant Miquel d'Anglès i l'Agrupament Escolta i Guia Puig d'Afrou de la Cellera han organitzat una caminada popular. Anglès serà el punt de sortida, i es farà una parada a la Cellera de Ter on s'hi uniran els seus veïns. El destí final serà l'ermita de Sant Just Pastor passant pel Pasteral. La passejada tindrà una distància total de sis quilòmetres, i hi haurà un servei d'avituallament a mig camí i un esmorzar popular un cop s'arribi a l'ermita. Les inscripcions seran de cinc euros per persona i es podran fer al Pavelló d'Anglès. El total dels beneficis aniran destinats a La Marató de TV3. Presenta't al Pavelló d'Anglès a les 9.30h i uneix-te a aquesta caminada solidària!

ARBÚCIES

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Residència Casa del Repòs d'Arbúcies

Data:

L'entitat informa: Durant les tres setmanes abans de La Marató, els residents de la Casa de Repòs posaran una paradeta per vendre les diferents manualitats que han realitzat al llarg de l'any. La recaptació aconseguida anirà destinada a La Marató.

Teatre Centre d'Arbúcies i H6 teatre

Data:

L'entitat informa: Endinsa't en un món màgic i vine a passar una tarda de màgia amb espectacles pels nens. A la nit també hi haurà més xous de màgia i monòlegs orientats al públic adult. La recaptació aconseguida de la venda de les entrades anirà destinada a la causa de La Marató de TV3.

BLANES

Agrupament Escolta i Guia Pinya de Rosa de Blanes

Data:

L'entitat informa: El 18 de desembre el cau de Blanes sortirà al carrer per fer costat a La Marató. Ho farà de 17h a 19.30h, amb una cantada de Nadales, un passeig d'estàtues humanes i una marató de jocs pels més menuts.

AMA Blanes

Data:

L'entitat informa: EUROVISIÓ EL MUSICAL és un espectacle que transportarà els més grans en un viatge per aquelles cançons que van marcar un moment de les seves vides i farà vibrar el públic de totes les edats gràcies a la seva meravellosa posada en escena i fil conductor.

Aromes

Data:

L'entitat informa: Excepcionalment la Cafeteria Aromes obrirà el diumenge de 9h a 12.30h i oferirà cafès (sols, tallats o cafès amb llet) a 1 euro. La recaptació obtinguda de la seva venda anirà destinada a La Marató de TV3.

Associació de Dones Artesanes de Blanes

Data:

L'entitat informa: Aquesta entitat oferirà la possibilitat de practicar diferents exercicis de Tai-txi: exercicis de Txi-kung, les series bàsiques del tai-txi (24,16 i 8), exercicis d'espasa i d'altres activitats sorpresa.

Cafeteria - Bar Casa Oliveras

Data:

L'entitat informa: El proper 19 de desembre els cafès de La Cafeteria - Bar Casa Oliveras desprendran l'aroma de la solidaritat. Tots els diners obtinguts dels cafès servits el proper 19 de desembre es destinaran a La Marató.

CEIP Pinya de Rosa

Data:

L'entitat informa: Per segon any consecutiu els alumnes de P-3 fins a 6è del CEIP Pinya de Rosa faran postals de Nadal per vendre-les als seus amics i familiars. L'objectiu és molt clar: unir-se a la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Club Rítmica Blanes

Data:

L'entitat informa: En el marc del Festival de Nadal del Club de Rítmica Blanes, els alumnes i les alumnes faran una exhibició d'exercicis gimnàstics que han après durant tot l'any i presentaran els exercicis que aniran a campionats aquesta temporada.

Escola de Dansa Daina

Data:

L'entitat informa: La cultura i la dansa van agafades de la mà en la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. L'Escola de Dansa Daina celebra aquest any VIIIena Trobada d'escoles de dansa i entitats culturals en benefici de La Marató de TV3.

IES s'Agulla

Data:

L'entitat informa: Futurs infermers i educadors també volen deixar empremta en aquesta Marató. El Cicle formatiu de Grau Mitjà de Cures d'Auxiliar d'infermeria i Atenció Sociosanitària ho farà venent calendaris. El Cicle Formatiu de Grau superior de Tècnic d'Educació Infantil es dedicarà a entretenir els més petits de tot Blanes. Per últim, el Cicle Formatiu de Grau Superior Tècnic d'Integració Social muntarà un mercat d'articles de segona mà i també vendrà berenars.

Rotary Club Blanes - Costa Brava Sud

Data:

L'entitat informa: El Rotary Club Blanes - Costa Brava Sud organitza una Tómbola Solidària en benefici de La Marató. Es situarà una carpa al passeig de Dintre (davant de l'Ajuntament), i tothom qui vulgui hi podrà participar. Cal destacar que els premis són aportacions fetes pels comerços de Blanes i rodalies.

Tai-chi Blanes

Data:

L'entitat informa: Tothom qui vulgui experimentar els efectes relaxants que produeixen les pràctiques orientals, només s'haurà d'apropar el proper 19 de desembre al Passeig de Mar. Hi haurà sessions de tai-txi, ioga i txi-kung en benefici de La Marató. A més a més, es faran sortejos que comptaran amb la col·laboració dels comerços de Blanes.

BREDA

Dones de Breda

Data:

L'entitat informa: Les Dones de Breda tornen a col·laborar amb La Marató amb una part de la venda del número 35347 de la loteria extra del nen.

Data:

L'entitat informa:

Escola Bressol El Petit Montseny

Data:

L'entitat informa: Les famílies dels alumnes d'aquesta escola Bressol podran endur-se un record dels seus nens, i de pas, tindran l'oportunitat de col·laborar amb la Marató de TV3. Durant la primera quinzena de desembre es posaran a la venda detalls de Nadal que els mateixos nens han elaborat pensant en la bona causa d'enguany.

CALDES DE MALAVELLA

Club Patinatge Caldes

Data:

L'entitat informa: El Club de Patinatge Caldes se suma a les activitats populars amb un festival on tots els nens del club faran exhibicions en grup i individuals de patinatge. Els pares i mares faran coques i entrepans per vendre'ls entre el públic.

Club Volei Joves Caldes

Data:

L'entitat informa: El pavelló del CEIP Sant Esteve acollirà una quina solidària en benefici de La Marató de TV3.

Pub Tèrmic i Ajuntament de Caldes de Malavella

Data:

L'entitat informa: El Club Voleibol joves de Caldes organitza una quina solidària amb l'objectiu de fer pujar el marcador de La Marató.

Data:

L'entitat informa: En el marc del Mercat, el Pub Tèrmic i l'Ajuntament de Caldes de Malavella organitza una Escudella Solidària en benefici de La Marató. Tot aquell que vulgui podrà degustar aquesta escudella fent una aportació simbòlica. Si vols assaborir aquesta Marató tens una cita a les 12h!

FOGARS DE LA SELVA

AMPA de l'Escola Les Falgueres i Ajuntament de Fogars de la Selva

Data:

L'entitat informa: L'AMPA junt amb l'Ajuntament de Fogars realitzarà un quadricular de futbol, diverses activitats pels més petits, petanca i botifarrada a la plaça de la Vila.

HOSTALRIC

AMPA del CEIP Mare de Déu del Socors

Data:

L'entitat informa: Per quart any consecutiu, l'AMPA del CEIP Mare de Déu del Socors vol fer una mica més gran la recaptació de La Marató. Organitzarà una demostració de diferents esports, i comptarà amb la col·laboració de diferents entitats esportives del municipi. Hi haurà tennis amb els alumnes que practiquen aquest esport extraescolar, futbol mini de P3 a 6è, patinatge i futbol sala amb l'equip de pares de l'AMPA.

Data:

L'entitat informa: Cantada de nadales a càrrec dels alumnes de l'escola Mare de Déu del Socors. Els grups estaran repartits per cicles i cadascun cantarà en un espai diferent: a la Plaça Bon Repòs, a l' esplanada de davant de l'escola, etc.

Club Bàsquet Hostalric

Data:

L'entitat informa: El Club Bàsquet Hostalric planeja una tarda moguda amb l'objectiu d'unir-se al projecte solidari de La Marató. Organitzaran una jornada de bàsquet i una xocolatada popular al pavelló municipal d'Hostalric.

Colla Gegantera d'Hostalric

Data:

L'entitat informa: La Cercavila de Gegants d'Hostalric desfilarà de forma solidària des de les Escoles fins a Can Llença.

Coral Parroquial Verge del Socors

Data:

L'entitat informa: Un any més, la Coral Parroquial Verge de Socors d'Hostalric oferirà un concert de Nadal a l'església per tal de recaptar fons per La Marató i fer encara més gran la cadena solidària.

IES Vescomtat de Cabrera

Data:

L'entitat informa: Durant la setmana de la Ciència i la Tecnologia, del 15 al 19 de novembre, es realitzen diverses activitats. La cloenda dels actes es celebra amb una xocolatada per a alumnes, professors, PAS, amb el suport de l'AMPA.

Penya Barcelonista d'Hostalric

Data:

L'entitat informa: La Penya Barcelonista d'Hostalric es desplaçarà en autobús al Camp Nou per presenciar el partit entre el Barça i el Real Madrid. Al local se celebrarà una porra solidària amb La Marató de TV3 entre tots els participants.

LA CELLERA DE TER

Colònies per a la Gent Gran de la Cellera / Ajuntament de Cellera de Ter

Data:

L'entitat informa: La Cellera de Ter destinarà una vetllada a La Marató amb la projecció del DVD amb imatges de les colònies de l'estiu, actuacions musicals, rifa i xocolatada per a tots els assistents.

LLORET DE MAR

APA Col·legi Immaculada Concepció

Data:

L'entitat informa: A la festa de la Immaculada se celebraran diferents actes on tota la recaptació que es reculli de la venda de la cantina serà íntegrament cedida per col·laborar amb La Marató de TV3.

Associació de Treballadors de la Corporació de Salut de la Selva

Data:

L'entitat informa: Celebració d'una sèrie de partits de futbol sala entre els equips d'emergència: Policia, Mossos d'Esquadra, Ambulàncies, Creu Roja, Protecció Civil, Hospitals, ABS, etc. Hi haurà un petit bar on es podran comprar begudes i entrepans.

Club Atletisme La Sansi

Data:

L'entitat informa: A la discoteca Sibwana de Lloret se celebrarà la Festa La Sansi a les 23.30h. A l'entrada del local qui vulgui una samarreta tècnica Li Ning la podrà aconseguir per un preu de 2 euros.

Data:

L'entitat informa: Roda de premsa i conferència de la dona, on s'entregarà un obsequi. Els beneficis que s'obtinguin aniran destinats a La Marató.

Data:

L'entitat informa: Cursa atlètica internacional i popular per a 4.000 participants. Els beneficis generats per una part de les inscripcions de les curses dels menors, es destinaran a La Marató de TV3. Es farà una cursa de cadira de rodes. A més a més es posaran a la venda unes butlletes pel sorteig de diferents obsequis. Per últim, faran una donació d'aproximadament 100 joguines a un hospital.

Data:

L'entitat informa: Conferència especial a les 21h a la Carpa de Sant Cugat.

El Tricicle de la Iguana, SL

Data:

L'entitat informa:

Esplai Bimbirimboines

Data:

L'entitat informa: Un any més, l'Esplai Bimbirimboies es posa en marxa per La Marató de TV3. Aquest any hi haurà música, tornejos, venda de pastissos, xocolata calenta, entrepans, begudes,entre d'altres sorpreses. A la tarda es farà un xou de màgia que deixarà bocabadat a més d'un.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Mestres de Lloret de Mar

Data:

L'entitat informa: Un grup de mestres de Lloret de Mar han decidit per un lipdub del tema 'Last Christmas' a l'escola Pompeu Fabra. L'objectiu: passar una bona estona i recaptar el màxim possible per La Marató d'enguany.

ÒMNIUM Cultural i Moters de Lloret de Mar

Data:

L'entitat informa: Per quart any consecutiu les associacions ÒMNIUM Cultural i Moters de Lloret de Mar celebren una jornada festiva que girarà al voltant del món de les motos. Diversos moters faran un circuit per Lloret, encara que també hi haurà diverses paradetes de llaminadures, menjar, i articles de regal. Els beneficis que s'obtinguin aniran íntegres a La Marató.

MAÇANET DE LA SELVA

Casal de Jubilats de Maçanet de la Selva

Data:

L'entitat informa: Durant la tarda de la diada de La Marató el Casal de Jubilats i pensionistes de Maçanet de la Selva participarà amb un sorteig i un ball en benefici de La Marató.

Maçanet de la Selva per a La Marató

Data:

L'entitat informa: Celebració d'un matí festiu amb diverses activitats. A partir de les 10h se celebrarà una botifarrada popular al centre de la vila. Seguidament s'iniciarà una gimcana popular des del centre de la vila i es farà un recorregut pel poble. A les 12:30 podreu gaudir d'un teatre de titelles pels més petits al pati de l'institut. A més a més, si voleu col·laborar durant tot el matí, podreu omplir l'escut per La Marató de TV3.

Unió de Comerciants de Maçanet de la Selva

Data:

L'entitat informa: La Unió de Comerciants de Maçanet de la Selva farà una fira d'intercanvi i de compravenda de 'trastos' que la gent té per casa. També s'hi vendran plantes de Nadal amb la intenció de fer encara més gran la recaptació d'enguany. Els nens també seran els protagonistes de la jornada, perquè hi haurà passejades en poni.

RIELLS I VIABREA

Casal d'avis de Riells i Viabrea

Data:

L'entitat informa: Riells i Viabrea es mourà al ritme de la música per recolzar aquesta edició de La Marató. Hi haurà ball de tarda amb el músic Josep Parrilla en un sala del Casal d'avis.

Club Creatiu Jove Riells i Viabrea

Data:

L'entitat informa: Celebració de la VI Marxa del Llop, dividida en dos recorreguts: un llarg de 14 quilòmetres i un curt de 12 km. Si hi participes tindràs l'oportunitat de conèixer els llocs d'interès del municipi i del seu voltants. Al final de la marxa popular se celebrarà un esmorzar i s'oferirà un obsequi a tots els assistents. Els diners obtinguts de les inscripcions, a 7 euros, es destinaran a La Marató.

RIUDARENES

Ajuntament de Riudarenes

Data:

L'entitat informa: Els joves de Riudarenes trepitgen l'accelerador per La Marató amb una exhibició de vehicles 4X4 en un circuit tancat. Els propietaris dels vehicles podran entrar-hi i demostrar les seves habilitats al volant. El Polivalent de Riudarenes acollirà a partir de les 17h una quina popular, en la qual enlloc de diners es guanyaran productes típics de la terra.

Associació Racing Club Riudarenes

Data:

L'entitat informa: Diada dedicada als esports de motor on s'hi podran trobar carcross, quads, pitbikes, speedcars i fins i tot una exposició de cotxes clàssics.

Càmping Riudarenes

Data:

L'entitat informa: Durant els caps de setmana i festius del mes de novembre i desembre, els clients i propietaris del càmping faran una donació de 0,10 euros per cada consumició que facin al bar. També s'organitzaran bingos familiars, partides de parxís i sessions de karaoke que ajudaran a fer encara més gran la recaptació de La Marató.

RIUDELLOTS DE LA SELVA

Ajuntament de Riudellots de la Selva

Data:

L'entitat informa: Riudellots de la Selva somia amb un món més solidari, per aquesta raó participen amb una proposta molt onírica i poètica. Apunteu-vos-ho a l'agenda: actuació del Vilobí Màgics amb l'espectacle "Somnis".

Data:

L'entitat informa: El Marc Sala i la Maria Canyigueral oferiran un recital de música i poesia a la sala d'actes de l'Ajuntament. A mode de cloenda els assistents podran degustar un aperitiu nadalenc.

SALITJA

Ajuntament de Vilobí d'Onyar - Salitja - Sant Dalmai

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament d'aquest municipi organitzarà el matí del proper 12 de desembre una cursa d'orientació entre Salitja i Sant Dalmai. A partir de les 17h el grup Ressons de L'Onyar oferirà un concert solidari al teatre Can Sagrera.

SANTA COLOMA DE FARNERS

Ajuntament de Santa Coloma de Farners

Data:

L'entitat informa: Durant els dies 11, 18 i 19 de desembre l'esport colomenc col·laborarà per cinquè any consecutiu organitzant diferents actes esportius amb la intenció de recaptar el màxim per La Marató. Els presents podran veure un pessebre de gimnàstica rítmica si paguen un preu simbòlic per l'entrada. També es farà una trobada d'escoles de bàsquet, pastorets sobre patins, partits d'hoquei amb panera nadalenca i partits de futbol. Els podreu trobar al Pavelló Els Saioners, al Poliesportiu La Nória i al Camp Municipal de Futbol.

Catalunya Tennis Resort i Farners Tennis Club

Data:

L'entitat informa: Torneig de Tennis i Pàdel que es realitzarà conjuntament entre els clubs de Tennis de Santa Coloma de Farners: El Catalunya Tennis Resort i el Club de Tennis Farners.

Club Hoquei Farners

Data:

L'entitat informa:

Club Rítmica Farners

Data:

L'entitat informa:

Escola d'Adults Municipal de Santa Coloma de Farners

Data:

L'entitat informa: Del 14 al 21 de desembre l'Escola d'Adults Municipal de Santa Coloma de Farners acollirà una exposició i venda de quadres realitzats pels alumnes del taller de pintura de la mateixa escola.

Data:

L'entitat informa: Del 14 al 21 de desembre l'Escola d'Adults Municipal de Santa Coloma de Farners acollirà una exposició i venda de peces de ceràmica realitzades pels alumnes del taller de ceràmica de l'escola.

Escola Municipal de Música Josep Carbó

Data:

L'entitat informa: Concert dels conjunts instrumentals de l'Escola de municipal de música Josep Carbó a l'Església de Sant Sebastià a partir de les 19.30h.

Data:

L'entitat informa: Concert de combos i big band de l'Escola de municipal de música Josep Carbó al Teatre Catalunya a partir de les 19.30h.

Data:

L'entitat informa: Concert de coral (infantil, juvenil i adults) de l'Escola de municipal de música Josep Carbó a l'Església de Sant Sebastià a partir de les 19.30h.

Farners Patinatge Artístic

Data:

L'entitat informa:

LaPiscina: Centre d'Esport i salut de La Selva

Data:

L'entitat informa: Pren nota i fes salut amb LaPiscina de La Selva. Del 13 al 18 de desembre hi ha organitzades diverses activitats en grups pels abonats i usuaris de la nova instal·lació esportiva. Experimenta amb el Drums Alive, activitat coreografiada amb percussió fent ús de fit-balls i baquetes de bateria. Pedaleja fent ciclisme indoor en un especial de Nadal. Camina amb els abonats per les instal·lacions i participa en La Marató de TV3.

SANT FELIU BUIXALLEU

Ajuntament de St. Feliu de Buixalleu

Data:

L'entitat informa: Per quart any consecutiu l'Ajuntament de Sant Feliu de Buixalleu organitza el seu tradicional joc de la Quina dedicat a La Marató. Els trobareu a la Sala Polivalent a partir de les 17h.

Escola Alzines Balladores

Data:

L'entitat informa:

SANT HILARI SACALM

Club Patí Sant Josep

Data:

L'entitat informa: Les quatre estacions és un espectacle sobre patins de roda. Hi participaran diferents clubs convidats que oferiran coreografies relacionades amb el Nadal i les quatre estacions de l'any. Es pagarà una entrada simbòlica que anirà destinada a La Marató i haurà un petit servei de bar pels assistents.

Coral Els Nois Alegres

Data:

L'entitat informa:

Isards per La Marató

Data:

L'entitat informa: Campionat de botifarra en el qual la recaptació de les inscripcions i de la barra es destinarà a La Marató de TV3. Juga i sigues un més a La Marató!

VIDRERES

Associació de Clubs Esportius Eqüestres de Girona (A.C.E.E.G.I)

Data:

L'entitat informa: Durant el cap de setmana del 18 i 19 de desembre el Club Hípic de Vidreres organitzarà activitats diverses amb l'objectiu de fer més llarga la cadena solidària de La Marató.

Associació de Veïns del Barri d'Aiguaviva Parc

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Veïns del Barri d'Aiguaviva Parc demostrarà la seva solidaritat amb La Marató amb una botifarrada popular per recaptar fons per la investigació en el terreny de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Atlètic Vidreres Futbol Sala Club Esportiu

Data:

L'entitat informa: Durant el cap de setmana del 18 i 19 de desembre, l'entitat Atlètic Vidreres Futbol Sala Club Esportiu col·locarà una porteria a la plaça del poble, i els jugadors i membres del Club faran de porters. Els vianants que vulguin podran xutar un penal per un euro. La recaptació total anirà destinada a La Marató de TV3.

Grup d'Esplai Vidrerenc

Data:

L'entitat informa: Vidreres dedicarà una jornada a La Marató de TV3. Entre les activitats hi haurà: una xocolatada popular, un mercat solidari de productes de segona mà, una encesa d'espelmes, tallers de conscienciació sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides i un campionat de bàsquet en cadira de rodes. L'activitat estarà oberta a tothom.

IES Vidreres

Data:

L'entitat informa: L'IES Vidreres torna a col·laborar amb La Marató, i ho farà amb dues curses open de relleus on cada equip estarà format per alumnes de tots els cursos, professors i familiars. Una de les curses serà a peu i l'altra en bicicleta. Es preveu que per a cada participant que arribi a la meta es faci una donació a La Marató amb la col·laboració de l'AMPA.

VILOBÍ D'ONYAR

Ajuntament de Vilobí d'Onyar - Salitja - Sant Dalmai

Data:

L'entitat informa: El proper 11 de desembre a partir de les 16h el poliesportiu de Vilobí d'Onyar acollirà diferents tallers i activitats iniciativa de les diferents associacions municipals. A partir les 19h es durà a terme una quina solidària.

Anar al contingut