Segriè

AITONA

Ajuntament d'Aitona

Data:

L'entitat informa:

ALBATÀRREC

Associació de Dones i Aguedes Albatàrrec

Data:

L'entitat informa: Les dones de l'associació faran ametlles garapinyades i codonyat i les vendran al casal cultural. Després donaran pas a una escala en hi-fi amb varies actuacions a les quals la Flashmob de La Marató posarà el punt i final.

ALCARRÀS

Camp d'Alcarràs i Secció de Crèdit, SCCL - Agrobotiga

Data:

L'entitat informa: Durant la setmana del 13 a 17 de desembre, el marge de benefici que quedi dels productes cooperatius de l'Agrobotiga anirà destinat de forma íntegra a La Marató de TV3. Aquesta cooperativa disposa d'un ampli ventall de productes: fruita fresca, suc de préssec l'Or de Ponent, Cava Bell de Dama, Oli l'Or de Ponent o conserva de préssec marca Ponent, entre d'altres.

Patronat Municipal d'Esports d'Alcarràs

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva amb la realització de diverses activitats esportives a favor de La Marató de TV3. Hi haurà una exhibició de Clubs de Gimnàstica Rítmica o Artística, Tennis, Futbol i Handbol. Quan s'acabi la jornada es farà un sorteig de lots d'articles esportius.

Residència Sant Sebastià

Data:

L'entitat informa: Paradeta al mercat municipal on es vendrà xocolata calenta i diferents ornaments de Nadal fets pels avis i àvies del Residencial Sant Sebastià durant aquests darrers mesos.

ALCOLETGE

Associació Alcoletge Jove

Data:

L'entitat informa: El més joves tornaran a donar una dosi del seu entusiasme i energia a La Marató de TV3. Els grups Dpatak i Retocada desfilaran a ritme de batucada, mentre que Luismi farà riure a més d'un amb el seu monòleg. Després es farà un sopar popular i per acabar l'Orquestra de Mitjanit posarà punt i final a la jornada maratoniana.

Associació de Dones d'Alcoletge

Data:

L'entitat informa: Aquest col·lectiu de dones d'Alcoletge un any més prepararà i vendrà orelletes. Dones de diferents edats es posaran en marxa durant tota una setmana per oferir la saviesa d' aquesta recepta tradicional a La Marató de TV3.

ALFARRÀS

Poble d'Alfarràs

Data:

L'entitat informa: El Poble d'Alfarràs vol fer costat a La Marató un any més, i ho farà amb una jornada plena d'activitats per a tots els públics i per a tots els gustos. Al matí es farà una caminada i una pedalada popular, i tot seguit hi haurà un partit de futbol sala i una xocolatada popular. A la tarda serà el torn dels playbacks amb l'escala en hi-fi i de l'actuació del grup "En diferit". També es farà una exhibició de patinatge i un sorteig d'objectes cedits pels comerciants d'Alfarràs. Per deixar els assistents amb bona boca, hi haurà una xocolatada seguida d'un ball de cloenda.

ALGUAIRE

Alguaire amb La Marató

Data:

L'entitat informa: A les 15.30h a la Sala polivalent del Casal se celebrarà un torneig local de botifarra especial per La Marató. Si vols col·laborar amb aquesta causa, apunta't al torneig. Les inscripcions es podran fer amb anterioritat al bar del Casal.

Data:

L'entitat informa: Alguaire es posa en marxa per La Marató amb un esmorzar popular a l'esbart Bell Camp. A partir de les 9h hi haurà una exposició de manualitats artesanals de patchwork i punta de coixí. A partir de les 10h serà el torn de la Cercavila de tabals i gralles pels carrers de la vila. A les 10.30h hi haurà tallers per a la mainada, i a les 11h es realitzarà una conferència sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides a càrrec de la infermera Thais Comella Siestras a la Sala polivalent del Casal. El ball començarà cap a les 19h, i a la mitja part es farà un sorteig de diferents regals.

ALMACELLES

Ajuntament d'Almacelles

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament d'Almacelles aquest any torna a pujar al tren de La Marató amb un partit de futbol el 8 de desembre a partir de les 16h entre l'Almacelles Amateur EFAC B i Granja d'Escarp.

Data:

L'entitat informa: El diumenge dia 12 la plaça de la Vila acollirà sardanes i grallers amb vermut per a tothom, i durant tot el matí hi haurà una pedalada per La Marató per tot el municipi. A partir de les 16.30h la Sala Polivalent acollirà una exposició de Creu Roja, un ball de country, una representació teatral de Sant Joan de Déu, dansa, gimnàstica rítmica i música amb Avi Show.

Betula Alba

Data:

L'entitat informa: L'auditori Betula Alba acollirà un repertori d'espirituals negres interpretat per un dels primers cors que van introduir aquest gènere al nostre país.

IES Canigó

Data:

L'entitat informa:

ALMATRET

Club Ciclista i excursionista Almatret

Data:

L'entitat informa: La Plaça major serà el punt de partida d'aquesta caminada i pedalada popular que arribarà fins al recent estrenat mirador David Duaigües. Tots els participants podran fer una aportació voluntària de 2 euros a canvi d'un adhesiu commemoratiu de la jornada.

ALMENAR

Ajuntament d'Almenar

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones organitza una caminada popular i un esmorzar en benefici de La Marató. Si voleu caminar una mica i alhora col·laborar per un projecte solidari la cita és a les 9h!

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal per La Marató, amb la participació de les Corals "Flor d'Espígol" de Rosselló, "la Lira" d'Almenar i el Taller de Música d'Almenar. Els trobareu a l'Església d'Almenar a les 18h.

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Jubilats i pensionistes d'Almenar organitza una xocolatada popular per fer més dolça aquesta edició de La Marató. No hi faltis, és a les 18h al local social!

Data:

L'entitat informa: El poliesportiu acollirà a partir de les 17h una marató d'aeròbic amb l'objectiu de fer més gran la recaptació d'aquest any.

Data:

L'entitat informa: El local social adjunt acollirà un sopar de germanor i cap a les 19h es convertirà en un pista de ball que tancarà les seves portes a les 21h.

Data:

L'entitat informa: Durant tot el matí es farà una cercavila de grallers i capgrossos pel carrers del poble organitzada pel grup de joves "El coc".

Data:

L'entitat informa: El Grup Gresca es vol pujar al tren de La Marató amb un ball de diumenge al local social d'Almenar.

Data:

L'entitat informa: Partit de futbol a les 11.30 al Camp d'Esports "La vinya" entre Amateurs, veterans i els Joves "el Coc". El Trio arbitral estarà composat per regidors de l'Ajuntament. A la mitja part hi haurà un sorteig d'una cistella per gentilesa de la Cooperativa de Guissona.

Data:

L'entitat informa: Sota el títol "Festa de la solidaritat", l'Ajuntament d'Almenar prepara diferents actuacions d'escala en hi-fi, i els beneficis que se n'obtinguin aniran destinats a La Marató de TV3.

ALPICAT

Ajuntament d'Alpicat i Associació Cultural de Dones d'Alpicat

Data:

L'entitat informa: Sessió de ball amb el grup Café Latino, amb activitats i concursos. Els beneficis que d'aquí sorgeixin seran destinats íntegrament a La Marató.

ARTESA DE LLEIDA

AMPA Llar d'Infants Rialles

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes de la llar d'infants han fet uns punts de llibre que els vendran, i els beneficis que en sorgeixin aniran destinats a La Marató.

Associació de Dones d'Artesa de Lleida

Data:

L'entitat informa: Festival d'Escala hi-fi amb la participació dels nens i nenes d'Artesa de Lleida, i amb la participació veterana dels pares i mares. Com a cloenda, es farà un bingo solidari i una representació teatral a càrrec del grup local "Xants" El Món a fer Punyetes.

ASPA

Ajuntament Aspa

Data:

L'entitat informa:

ELS ALAMÚS

Associació de Dones dels Alamús

Data:

L'entitat informa: Aquest grup de dones dels Alamús fa molts anys que dedica un dia a recaptar fons per La Marató. Aquest any han realitzat un sopar i un sorteig amb diferents regals amb la intenció de ser una anella més en la gran cadena solidària.

Club de Bitlles dels Alamús

Data:

L'entitat informa:

GIMENELLS

Entitats de Gimenells

Data:

L'entitat informa: El local social Sant Isidre de Gimenells acollirà el proper 20 de novembre una sessió de ball, que comptarà amb l'actuació del grup local de percussió "Ulls de boig", entre d'altres activitats. Les entitats del municipi posaran a l'abast de tots els assistents entrepans, amb la intenció de reunir energies i dedicar-les a La Marató de TV3.

LA GRANJA D'ESCARP

Associació de Jubilats de La Granja d'Escarp/ Associació de Dones Baix Segre de la Granja d'Escarp

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Jubilats de la Granja d'Escarp convertirà el centre cívic en una gran pista de ball i de jocs. Hi haurà bingo, refrigeri i ball per a tots els assistents.

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones projectarà una pel·lícula solidària, farà una xocolatada i per acabar rifarà pastissos i coques casolanes fetes per les voluntàries.

LLARDECANS

Associació de Dones L'Espiga de Llardecans

Data:

L'entitat informa: Un any més arriba la col·laboració de l'Associació de Dones l'Espiga de Llardecans amb la seva venda de flors de Nadal, bingos i per sisè any consecutiu, els Encants. Subhasta per La Marató de pastissos i altres menjars, aportats voluntàriament pels veïns de Llardecans.

LLEIDA

Agrupació Cultural i Recreativa Bombers Lleida i Eix Comercial de Lleida

Data:

L'entitat informa: Durant els dies 16,17 i 18 de desembre l'Agrupació Cultural i Recreativa dels Bombers de Lleida posarà la seva carpa inflable a l'eix comercial a la Plaça Sant Francesc. També hi haurà activitats per als més menuts i es repartiran begudes calentes a canvi de informació sobre el tema que tracta aquest any La Marató: les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Artquatic

Data:

L'entitat informa: Artquatic proposa veure una exposició fotogràfica molt particular, perquè serà sota l'aigua. Només t'hauràs de submergir a la Piscina Centre Esportiu Municipal Trèvol, i podràs fer-ho des de les 9 fins a les 14h. Aquesta iniciativa combina l'art fotogràfic subaquàtic amb l'experiència de fer un bateig subaquàtic. L'activitat estarà oberta a tothom, fins i tot als més petits (nens a partir de 8 anys), que podran acompanyar els seus pares per la superfície emprant material adaptat especialment per a ells.

ASPID i Entitats membres de la Plataforma Lleida Camina

Data:

L'entitat informa: Trajecte a peu des de Lleida a Barcelona, i la Seu Vella de Lleida en serà el punt de partida. L'itinerari començarà el dia 13 i es farà el primer trajecte Lleida - Mollerussa, el 14 es farà el tram Mollerussa - Tàrrega, el dimecres 15 Tàrrega - Cervera, el dia 16 es farà el trajecte Igualada - Esparreguera, el 18 el recorregut serà d'Esparraguera a Martorell i el 19 els caminants arribaran als estudis de TV3.

Data:

L'entitat informa: L'Associació ASPID a través del Grup de Persones Afectades per Dany Cerebral, organitza el 18 de febrer a les 23 hores a la Sala Cotton Club de Lleida una nit de concerts solidaris de la mà dels grups d'actualitat: The Crossfathes (Hip Hop/Jazz/Soul), Míster Jones (Rock) i Pastorets Rock (Comedia/Folk-Rock). Amb aquesta iniciativa el Grup de Persones Afectades per Dany Cerebral d'ASPID pretén una vegada més, continuar fent visible la realitat quotidiana de les persones afectades per dany cerebral així com fer sensible a la societat lleidatana sobre els problemes més comuns que pateixen aquestes persones. En aquesta acció, el Grup de Persones Afectades per Dany Cerebral d'ASPID pretenen poder recaptar fons per a l'organització de diferents activitats de sensibilització social del propi Grup durant l'any, així com destinar part d'aquests fons per a la Fundació La Marató de TV3 que en aquest any passat 2010, ha estat destinada a la investigació de les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Paraplègics i Discapacitats Físics de Lleida conjuntament amb altres entitats, organitzen la Caminada solidària "El Setge de Lleida de 1810" amb la intenció de recaptar fons per La Marató. La sortida s'iniciarà a les 9:30h des d'Indivil i Madoni, continuarà pel Gardeny a la plaça Noguerola es farà un esmorzar, desprès es continuarà la marxa fins arribar a la Torre del Secà de Sant Pere. L'itinerari serà de 4 km i és accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Tots els assistents rebran una bossa d'avituallament amb obsequis commemoratius i un entrepà per esmorzar.

Associació d'Empresaris Agraris de Lleida- ASAJA Lleida

Data:

L'entitat informa: ASAJA té previst cedir 6000 pomes per vendre-les a 1 euro el 19 de desembre davant del rectorat de la Universitat de Lleida. Passeja't per la Fira de Nadal i menja't una poma a la salut de La Marató!

Associació de Veïns del Barri de Magraners

Data:

L'entitat informa:

Biblioteca pública de Lleida

Data:

L'entitat informa: Els usuaris de la biblioteca podran remenar entre els llibres que no s'incorporaran al fons, i pel preu d'un euro podran endur-se'l a casa i, de pas, fer la seva contribució a La Marató. Veniu a fer una ullada i potser trobareu el que busqueu!

Club Patins Bordeta

Data:

L'entitat informa: Jornada de patinatge artístic sobre rodes com a cloenda de la Temporada 2010, amb la presència de més d'una dotzena de Clubs de la Territorial de Lleida, que realitzaran un seguit de balls de grup. Al final d'una jornada es farà el sorteig d'un lot nadalenc la recaptació del qual serà destinada a La Marató de TV3.

Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Lleida

Data:

L'entitat informa: El Col·legi d'Enginyers Tècnics Industrials de Lleida puja al tren de la Marató amb una xocolatada solidària que s'iniciarà amb una xerrada introductòria sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Tot seguit es farà una festa amb jocs i activitats per a nens i adults.

Escoles Especials Llar de Sant Josep

Data:

L'entitat informa: L'alumnat de l'escola prepararà manualitats amb diversos materials reciclats i artesanals. Qui vulgui comprar aquests articles ho podrà fer els dies 16, 17 i 18 durant el matí a la Porta de Diputació.

Escuderia Lleida

Data:

L'entitat informa: Competició d'automobilisme per equips, formats per un mínim de 2 i un màxim de 4 pilots. L'activitat consisteix en uns entrenaments lliures i uns de qualificatius, i d'una cursa de 4 de durada, durant la qual els pilots de cada equip han d'anar realitzant relleus. Guanyarà la competició l'equip que durant les 4 hores hagi realitzat un nombre més alt de voltes pel circuit.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Institut Samuel Gili i Gaya de Lleida

Data:

L'entitat informa: Els alumnes d'Arts Escèniques de l'Institut van proposar gravar un Lipdub.

Penya Barcelonista Lleida i Província

Data:

L'entitat informa: Els dies 4, 12 i 18 de desembre la Penya Barcelonista de Lleida i Província realitza diferents sortejos amb l'ànim d'ajudar La Marató d'aquest any. Si el 4 de desembre es sorteja oli d'oliva verge, el 12 de desembre ha estat un pernil, mentre que el dia 18 es reserva per una cistella de Nadal.

Data:

L'entitat informa: Es realitzarà l'entrega de premis del concurs de dibuix infantil 'Memorial Màrius Carretero' sobre temes de Nadal i del Barça i dirigit a nens de 4 a 12 anys. Entregarà els guardons la Regidora de Cultura de l'Ajuntament de Lleida Montse Parra. Un cop entregats tots els premis hi haurà una xocolatada.

Residència Llar Sant Josep

Data:

L'entitat informa: Els residents de la Llar Sant Josep estan elaborant bufandes, bosses i articles de bijuteria per posar-les a la venda a partir del 13 de desembre.

Voluntaris Joves - Regidoria de Joventut / Ajuntament de Lleida

Data:

L'entitat informa: Per només 3 euros podràs assaborir una tros de coca i un got de xocolatada desfeta, i a més, podràs col·laborar en la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals. El proper 18 de desembre, de 17h a 20h, passeja't al costat de la Catedral, a l'eix comercial! Aquesta activitat compta amb la col·laboració del Gremi de fonrers de Lleida, la Fleca, Pastisseria Terés, Pastisseria el Forn, Panaderia Aigua i Plusfresc.

MAIALS

Associació de Mestresses de casa 'El Caliu'

Data:

L'entitat informa: La Societat acull una desfilada de roba d'home, de dona i de complements on tots els veïns de hi són convidats. Segueix la moda de Maials amb La Marató de TV3!

Data:

L'entitat informa: Aquesta entitat organitza una caminada solidària que donarà l'opció als participants de triar entre dues rutes pels camins del poble. Per acabar es farà un dinar popular a La Societat.

MONTOLIU DE LLEIDA

Associació Cultural i Recreativa de Montoliu de Lleida

Data:

L'entitat informa: Els veïns de Montoliu faran un viatge en el temps a través de la música per donar suport a La Marató. Organitzaran una escala en Hi-fi amb la música més representativa de la dècada dels 80, i també repartiran xocolata desfeta per a tothom.

PUIGVERD DE LLEIDA

Associació de Dones 'Pou de Gel'

Data:

L'entitat informa: Un any més, a la diada de Santa Llúcia de Puigverd de Lleida podreu treure-us una mica el fred i assaborir la ja tradicional xocolatada en benefici de La Marató.

Associació Esportiva Cultural de Lleida (AEC Puigverd de Lleida) i AMPA Terra Nostra

Data:

L'entitat informa: A les 9.45h tens una cita a la porta del Restaurant Pati Blau, perquè s'iniciarà una caminada. L'excursió pot ser de 5 km de durada (1 hora aproximadament) o bé de 9 km (2 hores aproximadament)i cada participant rebrà un petit refrigeri per caminar. El preu de la caminada serà de 3 euros i hi poden participar els majors de 8 anys.

RAIMAT

Associació de Veïns de Raimat

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu l'Associació de Veïns de Raimat vol portar l'esperit més nadalenc a La Marató de TV3. Ho farà amb una ofrena i cants al pessebre de mida real instal·lat a la Plaça de la Vinya. La jornada acabarà amb un berenar popular.

Data:

L'entitat informa: L'Església del Sagrat Cor acollirà un any més la coral Montserratina de Raimat, que oferirà un concert acústic.

SARROCA DE LLEIDA

Associació de Dones de Sarroca de Lleida/La Guardieta

Data:

L'entitat informa: El setè art se suma a La Marató amb la projecció de dues pel·lícules. Una d'elles farà gaudir els més petits i l'altre anirà dirigida al públic més adult.

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva amb tota mena d'activitats. El dia començarà amb la venda de productes de Nadal i després es muntarà l'arbre de Nadal. A continuació, se celebrarà un bingo i tot seguit l'actuació del Mag Pere posarà un toc de màgia i il·lusió a la festa. Per acabar es farà un sorteig amb productes cedits per part de les empreses del municipi.

SERÒS

Associació de Mestresses de casa de Seròs

Data:

L'entitat informa: Fes el teu playback preferit per La Marató! L'Associació de Mestresses de casa de Seròs no s'ho pensarà dues vegades, i organitzarà el proper 19 de desembre una escala en hi-fi esperant comptar amb la participació de tot el poble.

SOSES

Ajuntament de Soses - Associacions

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Soses i altres entitats del municipi han pujat al tren de La Marató. Amb aquest motiu faran una marató d'aeròbic al matí i la tarda estarà reservada a una caminada popular d'uns 5 o 6 quilòmetres.

SUCHS

Entitat Municipal Descentralitzada de Suchs

Data:

L'entitat informa: El local social de Suchs es solidaritza amb La Marató, i ho farà mitjançant diverses activitats lúdiques organitzades per les associacions del municipi. Hi haurà exhibició de balls, concurs de botifarra, bingo, xocolatada popular, jocs infantils i diverses exposicions.

SUNYER

Associació de Dones Santa Llúcia

Data:

L'entitat informa: Les dones de Sunyer el cap de setmana del 11 de desembre col·laboren amb La Marató de TV3. Ho faran mitjançant un dinar popular i un espectacle de l'escola de ball el Mirall, que oferirà una exhibició de balls de saló. També hi haurà un taller de còctel i un bingo.

TORREBESSES

Associació de Dones de Torrebesses / Grup de Teatre de Torrebesses

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones de Torrebesses faran una exhibició de música gitana a la sala polivalent de l'Ajuntament a partir de les 17.30h amb l'objectiu d'unir-se a la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals.

Data:

L'entitat informa: Estrena de l'obra de teatre "La Mare..quina nit" amb motiu de La Marató de TV3. El grup de teatre de Torrebesses aprofita l'avinentesa per estrenar la seva obra d'aquesta temporada, que tindrà lloc a la sala polivalent de l'Ajuntament de Torrebesses a partir de les 19h.

TORREFARRERA

Associació Cultural de Dones L'Amistat de Torrefarrera

Data:

L'entitat informa:

TORRES DE SEGRE

Comissió de Festes de l'Ajuntament de Torres de Segre

Data:

L'entitat informa:

Anar al contingut