Maresme

ALELLA

Comissió de Festes d'Alella

Data:

L'entitat informa: L'Església de Sant Feliu d'Alella serà l'escenari de la trobada de Corals i d'un concert a càrrec de la Polifònica Joia d'Alella, de Llaç d'amistat d'Argentona i de l'Escola de nens de la coral IES d'Argentona.

Data:

L'entitat informa: El casal d'Alella acollirà la representació de la famosa obra El Florido Pensil a càrrec del grup de teatre Pàmpol del Casal. El preu de l'entrada serà de 5 euros, i els beneficis que se n'obtinguin aniran destinats a La Marató.

Data:

L'entitat informa: El pati de Can Lleonart acollirà una xocolatada a partir de les 11h per acompanyar el taller de pessebres, i una hora després es farà un vermut a la plaça de l'Ajuntament. La Comissió de Festes és qui organitza aquestes activitats per donar suport a La Marató.

Data:

L'entitat informa: Alella es mou, i molt, per La Marató. A partir de les 11h l'Associació de dones Montserrat Roig oferirà a la plaça de l'Ajuntament brou, croquetes i pinxos. Tot seguit i fins les 13h l'Esplai Guaita'l organitzarà diverses activitats. A les 11.30h hi haurà galejada dels Trabucaires del Vi d'Alella. Sortiran del carrer de les Heures, passaran pel carrer Àngel Guimerà i acabaran a la plaça de l'Ajuntament. Després, els més petits podran dir la seva en un taller de pintura. A partir de les 12h li tocarà el torn a una cercavila protagonitzada per la colla de Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers d'Alella, que marcaran com a punt d'origen i d'arribada la plaça de l'Ajuntament. La tarda serà el millor moment per jugar alguna partida de bingo al Casal d'Alella, a partir de les 18h.

ARENYS DE MAR

Ajuntament i entitats locals d'Arenys de Mar

Data:

L'entitat informa: Durant els dies 21 de novembre i 12, 18 i 19 de desembre Arenys de Mar farà costat a La Marató amb activitats a diversos punts del municipi. Hi haurà un festival de dansa, concerts de cant coral, diferents concursos i un sopar que esperem aplegui el màxim de veïns.

Òptica Planells

Data:

L'entitat informa: Venda del braçalet que ha posat de moda la Sara Carbonero. A més a més, de cada peça venuda d'una selecció de productes de bijuteria, 1 euro anirà destinat a La Marató 2010.

Residència Geriàtrica Municipal d'Arenys de Mar

Data:

L'entitat informa: Es posaran a la venda teules i torretes de ceràmica, pintades i decorades pels residents, com a mostra del seu suport en la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Sistemas Residenciales S.A. Centre Assitencial Impala

Data:

L'entitat informa: Aquest taller ocupacional del Centre Assistencial Impala ha estat elaborant treballs manuals amb motius nadalencs mitjançant la tècnica de Patchwork i també flors de roba. Totes les manualitats han estat elaborades per les àvies del Centre i es vendran a tothom qui vulgui col·laborar amb La Marató.

Unió Democràtica

Data:

L'entitat informa:

ARENYS DE MUNT

Ràdio Arenys de Munt

Data:

L'entitat informa: Ràdio Arenys de Munt organitzarà un concert solidari a la sala municipal, que comptarà amb l'actuació de diversos grups. Arreuband, els Marmara, els Invisibles, BigFiz, els Filipo Landini seran alguns dels noms que haureu de recordar d'ara en endavant!

Data:

L'entitat informa: La Plaça de l'església es convertirà en la gran protagonista el dia de La Marató. Hi haurà una ballada de country, una plantada de gegants, una xocolatada, cafè solidari, inflables, tallers infantils i una pujada a peu al Turó del Montalt.

Tot X ells

Data:

L'entitat informa: La botiga Tot x ells també vol aportar el seu granet de sorra amb La Marató i proposa una desfilada canina, una exhibició d'ensinistrament caní i una exhibició eqüestre.

ARGENTONA

Colla de nats el 1955

Data:

L'entitat informa: Argentona és terra d'aigua, fonts i càntirs. Per aquest motiu la Colla de nats el 1955 vol instal·lar en un cartell gegant la silueta del càntir del 1955 i convidar a tothom a enganxar-hi un gomet. Les entitats i agrupacions organitzaran actes diversos per engrescar la gent i així fer més gran la col·laboració amb La Marató de TV3.

CABRERA DE MAR

Associació de Pensionistes i Gent Gran de Cabrera de Mar

Data:

L'entitat informa:

Cabrera Solidària

Data:

L'entitat informa: El proper 11 de desembre Cabrera Solidària sortirà al carrer per vendre pastissos casolans i begudes fredes i calentes. Només t'has d'acostar al carrer Anselm Clavé i gaudiràs d'un bon berenar, alhora que participes en la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

CABRILS

Ajuntament de Cabrils

Data:

L'entitat informa:

Club de Tennis Cabrils - Master Sports

Data:

L'entitat informa: Durant tot el matí es portaran a terme una sèrie d'activitats on els nens i nenes de les diferents escoles de tennis de la comarca demostraran el seu domini amb la raqueta i donaran el seu suport a La Marató 2010. Aquesta activitat comptarà amb la presència de diferents esportistes d'elit que participaran amb els nens en les diferents proves.

Grup d'Entitats de Cabrils

Data:

L'entitat informa: Durant el cap de setmana del 18 i 19 del desembre diverses entitats del poble organitzen activitats com un bingo solidari, el concurs Sapiens (concurs de cultura general i acció per equips), sopar i servei de bar, un circuit de BTT, tornejos de futbol, una nit de Country, i moltes activitats més per passar un cap de setmana diferent i alhora solidari..

Data:

L'entitat informa: Mini Tennis al carrer amb el Club de Tennis La Llobera de 10.30h a 13h a la plaça de la Concòrdia.

CALDES D'ESTRAC

Ajuntament de Caldes d'Estrac

Data:

L'entitat informa: Qui passi per Caldes d'Estrac podrà fer una viatge en el temps mentre es pren un te o un cafè. Aquest centre realitzarà una projecció d'imatges d'època del 1920 al 1960 de la vila de Caldes d'Estrac sota el títol de "La nostra memòria" a les 18h a la Sala Cultural. El preu d'entrada serà de tres euros.

Data:

L'entitat informa: La Coral Mareny, dirigida per Joaquim Miranda, oferirà un concert de Nadal a partir de les 19h a l'església parroquial de Caldes d'Estrac. No hi podrà faltar el brindis final, que donarà empenta i més fons a La Marató d'enguany.

Data:

L'entitat informa: Degustació popular de la famosa mongeta del ganxet del Maresme. Les entitats i associacions del municipi col·laboraran amb aquesta festa en benefici de La Marató.

CALELLA

Calella amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Calella ballarà a ritme de Country per La Marató de TV3. Si vols fer un salt en el temps, i aprendre nous passos o practicar els que ja saps, tens una cita el proper 6 de desembre. Per finalitzar, una botifarrada serà l'excusa perfecte per mantenir ben alt l'esperit solidari.

Data:

L'entitat informa: L'Hotel Miami de Calella acollirà un sopar-espectacle que reunirà a diverses entitats del municipi i a tothom qui vulgui passar una bona estona i, de pas, col·laborar per una causa justa. El sopar comptarà amb un menú especial, i amb exhibicions de country, de dansa del ventre, de ballet, i alguna actuació musical.

Data:

L'entitat informa: El proper 19 de desembre diverses entitats de Calella viuran un dia ben intens, amb l'organització de diverses activitats per engreixar la recaptació de La Marató. Un bingo, una ruleta i unes bitlles catalanes posaran el toc més lúdic a la jornada, i la botifarrada i la xocolatada mantindran ben alt l'esperit de germanor. També hi haurà un circuit amb cadira de rodes, tallers de manualitats i una exhibició de ballet. Però això no és tot, perquè també serà possible veure de ben a prop el sol, mitjançant un telescopi que estarà tot el dia ubicat a la plaça Catalunya.

Residència Obra de Maria

Data:

L'entitat informa: Com cada any, els residents de la Residència Obra de Maria col·laboren amb La Marató i prepararan manualitats i les vendran per així recaptar diners per la Marató de TV3.

CANET DE MAR

Federació Catalana d'Esports de Persones amb Discapacitat Física

Data:

L'entitat informa: A partir de les 12h i fins les 13h es realitzarà una exhibició de bàsquet en cadira de rodes oberta a la participació.

Municipi de Canet de Mar

Data:

L'entitat informa: Canet de Mar se suma a la gran cadena solidària, i ho farà realitzant diverses activitats de suport a càrrec d'entitats i associacions del municipi. Conferències, una xocolatada, un mural solidari, encants, roba de segona mà, rifa, cercavila de percussionistes, abraçades solidàries i una botifarrada popular seran alguns dels exemples del que es podrà trobar a la riera de Sant Domènec i a la Plaça Universitat.

EL MASNOU

AFEM - Amics del Ferrocarril del Masnou

Data:

L'entitat informa: Per setè any consecutiu Els Amics del Ferrocarril del Masnou mostraran al públic com circula un trenet de 5 polzades. Com a novetat aquest any el trenet circularà amb passatgers.

Agrupació Sardanista El Masnou

Data:

L'entitat informa:

Club Nàutic El Masnou

Data:

L'entitat informa: Un any més El Club Nàutic El Masnou vol demostrar que les ganes d'ajudar hi són sempre. El proper 19 de desembre organitzarà tallers nàutics infantils i un conjunt d'activitats dirigides als més adults (aero-steps, ioga, cicle-indoor i aiguagim) a canvi d'un donatiu per a La Marató. A més a més, posaran a la venda plantes de Nadal com a senyal del seu suport a la lluita contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides.

Col·legi Sagrada Família

Data:

L'entitat informa: Un any més la versió infantil dels "Pastorets" servirà per fer una recollida solidària per a La Marató de TV3.

Escolàpies La Immaculada del Masnou

Data:

L'entitat informa: Per tretzè any consecutiu, les Escolàpies La Immaculada del Masnou organitzen un partit de futbol sala triangular entre pares, professors i alumnes de 4t d'ESO al pati de l'escola. L'entrada costarà 2 euros i la recaptació es destinarà íntegrament a La Marató.

Gent del Masnou

Data:

L'entitat informa: A les 22h l'escola Blancdeguix acollirà un concert de Nadal tradicional i una selecció de peces de Mozart i Haendel a càrrec de la Coral Xabec i l'orquestra. Les invitacions es podran recollir al local social de gent del Masnou.

Data:

L'entitat informa: A partir de les 18.30h l'escola Bancdeguix acollirà un concert de Nadal tradicional i una selecció d'obres de Mozart i Haendel a càrrec de la Coral Xabec i l'orquestra. Les invitacions es podran recollir al local social de gent del Masnou.

MALGRAT DE MAR

'AMPES' i Associació de Comerciants de Malgrat amb La Marató de TV3

Data:

L'entitat informa: Les AMPA de les escoles, institut i aula de música realitzaran una tómbola de joguines, i engrescaran a tothom amb una xocolata popular. L'encesa de llums de Nadal del centre del poble marcarà l'inici de les Festes i d'una nova edició de La Marató!

Data:

L'entitat informa: Els comerciants i pares i mares de Malgrat de Mar no volen estar de braços creuats davant d'una iniciativa com La Marató. Per això, el proper 5 de desembre trauran les seves disfresses de l'armari i faran la representació d'un Pessebre Vivent al Parc del Castell.

Associació Pescadors Esportius Malgrat

Data:

L'entitat informa: Les platges de Malgrat de Mar acolliran a partir de les 17h un concurs de pesca on cada pescador donarà una quantitat simbòlica per poder participar. Quan finalitzi el concurs es farà un pica-pica que reunirà tots els concursants. El proper 27 de novembre agafeu la canya de pescar i acosteu-vos a la platja de Malgrat!

MATARÓ

Associació Civil GEM

Data:

L'entitat informa: Un matí per gaudir i també col·laborar amb La Marató de TV3! Esports, pintures pels més menuts, concerts de les nostres corals i orquestres i la rifa d'una samarreta dels jugadors del Barça signada!Però, sobretot, no hi pot faltar un gran mural on tothom hi podrà deixar l'empremta de la seva mà.

Associació de Gent Gran Jaume Terradas

Data:

L'entitat informa:

Club Hoquei Mataró

Data:

L'entitat informa:

Colla Castellera Capgrossos de Mataró

Data:

L'entitat informa: Un any més la Colla Castellera Capgrossos s'enfrontarà a l'equip Televisió de Catalunya en un partit de futbol que mantindrà alta l'adrenalina de tots els assistents i, de pas, engreixarà el marcador de les recaptacions de La Marató.

Cos de Bombers Generalitat de Catalunya

Data:

L'entitat informa: Festa del calendari del bombers 2011 a Discoteca Ambient de Mataró. La recaptació de la venda de les entrades anirà destinada a La Marató.

Data:

L'entitat informa: Si encara no tens calendari, corre! El podràs trobar a les paradetes que el bombers habilitaran al centre comercial Mataró Parc.

Esport Ciclista Mataró

Data:

L'entitat informa:

Estudiants d'òpera per la solidaritat

Data:

L'entitat informa: Veus d'il·lusió sonaran al recital a càrrec d'estudiants d'Òpera del Conservatori del Liceu.

Iluro Hoquei Club

Data:

L'entitat informa: L'Iluro HC organitza un Clínic obert de hoquei herba a càrrec del jugador internacional Sander van der Weide com a activitat de final de trimestre. A més a més, hi haurà activitats paral·leles com una Marató per relleus, el sorteig d'una panera i una xocolatada solidària.

Restaurant el Celleret

Data:

L'entitat informa: El Restaurant el Celleret posarà a l'abast dels seus clients un menú molt especial i solidari dedicat a La Marató de TV3. El 100% de la recaptació aconseguida anirà destinada a la causa de La Marató. Si tu també vols ser solidari, trobaràs aquest deliciós menú durant la setmana del 13 al 19 de desembre.

Data:

L'entitat informa: Cercavila pel centre de Mataró amb la participació de 5 colles de gegants i molts musics, el recorregut serà per la Riera fins acabar davant del mateix Restaurant el Celleret.

MONTGAT

Ajuntament de Montgat

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Montgat ja es vesteix de Nadal, i vol que La Marató també formi part de la festa. El proper 12 de desembre el Parc del Tramvia acollirà una fira de Nadal amb mostra d'entitats i paradetes d'artesans. Qui vulgui portar els nens els tindrà ben distrets, perquè hi haurà activitats infantils durant tot el dia.

PALAFOLLS

Casal d'homes de Palafolls

Data:

L'entitat informa: Palafolls treu de l'armari les seves millors gales i al matí organitzarà un vermut amb la col·laboració de diverses empreses del municipi. A la tarda, l'Associació Puput farà una quina per recaptar fons per a La Marató.

La Colla Pessigolla

Data:

L'entitat informa: Una vegada la Colla Pessigolla arriba amb molta energia i ganes d'ajudar per recaptar molts diners per la causa de La Marató d'enguany. Els nens i nenes de 5 a 13 anys han destinat el seu temps lliure durant l'estiu a fer braçalets que després vendran durant la festa major de Palafolls els dies 9, 10 i 11 de desembre.

La Puput

Data:

L'entitat informa:

PINEDA DE MAR

Ajuntament de Pineda de Mar

Data:

L'entitat informa: Des del 27 de novembre i fins el 19 de desembre, els Pinedencs i les Pinedenques faran costat a La Marató. Hi haurà activitats festives, culturals, participatives i infantils a diversos punts del municipi que ajudaran a fer més llarga la cadena solidària. Tot serà possible gràcies a la tasca de les diverses associacions i entitats del municipi.

Associació de discapacitats de l'Alt Maresme

Data:

L'entitat informa: L'auditori Can Comas acollirà una exposició que reunirà tots els escrits poètics i fotografies participants al II Memorial de Laura Haro. Mitjançant aquesta proposta l'Associació de Discapacitats de l'Alt Maresme mostrarà el seu suport a La Marató d'aquest any. Per finalitzar hi haurà una conferència i s'entregaran premis als artistes participants.

Centre Cultural i Recreatiu de Pineda de Mar

Data:

L'entitat informa:

PREMIÀ DE DALT

Ajuntament de Premià de Dalt

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Premià de Dalt organitza la tradicional subhasta d'art. Per setè any consecutiu l'Associació d'Artistes de Premià de Dalt col·labora amb La Marató organitzant una subhasta d'obres d'art cedides pels artistes del poble. Josep Baqués, Madola, Elisenda Sala, Joan Pasqual, Andreu Romera, Montse Assens, Ferran Planell, Camila Monasterio, Isabel Domínguez, Enric Vila, Jaume Vila, Juste de Nin o Paulí Josa són alguns dels noms que formaran part d'aquesta subhasta.

Data:

L'entitat informa: Premià de Dalt també fa salut per La Marató, amb una passejada popular d'orientació i una concentració de Trial per César Cañás. Sant Jaume acollirà una festa amb inflables, tocs de pilota solidaris, gegants i un esmorzar dedicat a La Marató.

AMPA de L'Escola Santa Anna

Data:

L'entitat informa: Berenar solidari organitzat pels pares i mares de l'Escola Santa Anna.

Associació de Pares i Mares del CEIP Marià Manent

Data:

L'entitat informa: El proper 17 de desembre el CEIP Marià Manent obrirà les seves portes a la solidaritat amb un berenar dedicat a La Marató de TV3. Hi haurà coca, una porció de xocolata i beguda per un preu de 2 euros. Aquesta activitat està organitzada per l'AMPA de l'escola.

PREMIÀ DE MAR

Centre Excursionista Premià

Data:

L'entitat informa: El Centre Excursionista Premià organitza una ruta nocturna de senderisme, amb inici des de la Plaça Nova de Premià de Mar a les 18h. Els participants recorreran els següents municipis: Premià de Mar, Vilassar de Dalt, Cabrils, el Castell de Burriac i Cabrera. No et deixis la llanterna!

Centre L'Amistat i Kampikipugui

Data:

L'entitat informa: Vuit homes adults explicaran la seva experiència com a pares i es posaran a la pell dels seus fills. Després interpretaran diàlegs i cançons seguint el fil d'aquesta temàtica. Les relacions entre pares i fills poden arribar a ser apassionants i complexes, per tant us recomanem a tots vosaltres aquesta experiència del tot enriquidora.

Entitats Ciutadanes de Premià de Mar

Data:

L'entitat informa: L'esperit de La Marató serà ben present al pavelló d'Esports i als carrers i places de Premià de Mar amb diverses activitats: country, balls de saló, trivial i algunes activitats esportives. Aquesta iniciativa està organitzada per entitats ciutadanes i particulars i rep el suport de l'Ajuntament de Premià de Mar.

Escola Mar Nova

Data:

L'entitat informa: Els nens de l'Escola Mar Nova de Premià de Mar oferiran un concert que té com a objectiu fer un pas més en la investigació sobre les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. La seva col·laboració amb La Marató serà mitjançant el preu de l'entrada.

La Salle de Premià de Mar

Data:

L'entitat informa: Representació dels Pastorets al teatre de l'escola, amb actuacions a càrrec d'alumnes, pares i mares. La recaptació que obtinguin anirà destinada a La Marató.

SANT ANDREU DE LLAVANERES

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Llavaneres amb La Marató de TV3

Data:

L'entitat informa: Llavaneres tornarà a dedicar un dia a La Marató. Ho farà amb un concert de cantautors, una fira de Santa Llúcia (manualitats amb motius nadalencs per a infants), venda de coques, una tómbola amb la col·laboració del Comerç de Llavaneres, un mural gegant per La Marató i l'actuació de la Coral Sant Andreu.

SANTA SUSANNA

Ajuntament de Santa Susanna

Data:

L'entitat informa: Les entitats de Santa Susanna i l'Ajuntament organitzen al llarg de tota la jornada accions de tipus solidari per donar suport a La Marató. Entre d'altres activitats hi haurà una tómbola, una xocolatada, una cocada, balls de l'Esbart Dansaire, Geganters i Sardanes. Per la seva part, l'Hospital de Santa Susanna farà un gran collage solidari amb totes les fotos de les mascotes dels veïns d'aquest municipi.

SANT CEBRIÀ DE VALLALTA

Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Sant Cebrià de Vallalta organitzarà un sopar de Nadal i un sorteig d'espatlles de pernil al Pavelló Esportiu Municipal. Els centres educatius d'aquest municipi també es viuran l'esperit solidari de La Marató!

Data:

L'entitat informa: En el marc de la fireta de Nadal, diverses entitats del poble organitzaran diverses activitats de suport a La Marató. Podrem trobar tallers de manualitats, una xocolatada popular i un sorteig de paneres amb la col·laboració del comerç local. L'animació està assegurada durant tot el dia!

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

SANT POL DE MAR

Centre Cultural i d'Esbarjo Sant Pol de Mar

Data:

L'entitat informa: Durant tot el dia, hi haurà una taula solidària on tothom que s'acosti a canvi d'una aportació econòmica rebrà un guarniment per l'arbre de Nadal. Després es penjaran i s'encendran les llums de l'arbre. També hi hauran diverses activitats lúdiques i sortejos.

SANT VICENÇ DE MONTALT

AMPA CEIP Sot del Camp, AMPA CEIP Sant Jordi, AMPA Escola Bressol Els Garrofers i AMPA IES Sant Vicenç

Data:

L'entitat informa: Activitats per a totes les edats: xocolata amb melindros, bar amb obrador de pizzes, inflables i jocs infantils, tómbola, taller de contes, exhibició de taekwondo, música en viu, circuit de bicicleta tot terreny, maquillatge infantil i moltes activitats més per passar un dia inoblidable i molt divertit.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

TEIÀ

Club Excursionista Teià

Data:

L'entitat informa: Excursió gratuïta al Parc de la Serralada Litoral oberta a tothom, i destinada a recaptar fons per La Marató.

Federació Catalana de Pitch & Putt

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

TORDERA

Ajuntament de Tordera

Data:

L'entitat informa: Diverses entitats sense ànim de lucre de Tordera sortiran al carrer el dia de La Marató per col·laborar en un petit mercat solidari. Trobareu paradetes aquí i allà durant tot el matí, i podreu comprar el que us sembli sabent que esteu ajudant a engreixar la recaptació de La Marató. No hi falteu!

Voluntaris de Massimo Dutti

Data:

L'entitat informa: Un grup de voluntaris realitzarà una taula-degustació cada matí com a causa solidària amb La Marató de TV3. Aquests esmorzars es realitzaran tots els dilluns de novembre i desembre fins el dia de La Marató.

VILASSAR DE MAR

AMPA de l'Escola Pérez Sala de Vilassar de Mar

Data:

L'entitat informa: Les famílies de l'escola cediran objectes per vendre'ls a preus populars en un mercat de segona mà, que obrirà les seves portes de les 11.30 a les 13.30h. També es vendrà esmorzar i la música en directe donarà ritme a la jornada maratoniana.

Associació de Veïns 'El Barri'

Data:

L'entitat informa: Dins del Pla de Desenvolupament Comunitari de Vilassar de Mar s'organitza una tómbola benèfica amb manualitats realitzades per l'Associació de Veïns "El Barri" en suport a La Marató.

CEIP Els Alocs

Data:

L'entitat informa: Durant els mesos de novembre i desembre s'elaborarà un calendari de l'any 2011, i enguany s'utilitzaran materials reciclats i estarà dedicat als boscos. Al calendari hi apareixeran els nens i nenes, els mestres, l'equip directiu, els pares i mares i tot el col·lectiu escolar.

Centre Excursionista Vilassar de Mar

Data:

L'entitat informa: El Centre Excursionista Vilassar de Mar farà la tradicional passejada fins a Sant Bartomeu per pujar el pessebre a la cova de Céllecs. Després tots els excursionistes es reuniran en un sopar per donar tot el seu suport a La Marató de TV3.

NAIA

Data:

L'entitat informa: Una parada d'artesania destinarà el 20 per cent de la seva recaptació a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. L'activitat alternativa consisteix en pintar la cara als nens de la vila amb la intenció que aquests passin una bona estona i alhora es solidaritzin amb aquest projecte solidari.

Anar al contingut