Fora Catalunya

ANDORRA LA VELLA

Col·legi Sant Ermengol / Associació de pares col·legi Sant Ermengol)

Data:

L'entitat informa: Andorra La Vella jugarà per La Marató! Ho farà amb un quinto amb regals patrocinats pels comerciants, empreses particulars del Principat d'Andorra i pares dels alumnes del Col·legi Sant Ermengol. El 10% de la recaptació obtinguda anirà destinat a La Marató de TV3.

Escola Andorrana de Batxillerat

Data:

L'entitat informa: Durant els dies 16 i 17 de desembre, els alumnes i professors s'han apuntat de forma voluntària a llegir durant 5 minuts un fragment del llibre de La Marató. S'iniciarà l'acte amb la lectura de la història que ha redactat un alumne sobre la seva malaltia medul·lar adquirida. Es farà una lectura ininterrompuda durant totes les estones de pati, i també han elaborat una xapa que hi posa 'Marató de lectura per a la Marató de TV3' i tothom qui vulgui pot comprar-la per 2 euros. Aquests diners són els que es donaran a La Marató.

PALMA DE MALLORCA

Associació de Veïns del Capitol

Data:

L'entitat informa: Durant les festes de Nadal al barri del Capitol s'oferirà cafè ecològic de comerç just de Xiapes. Els diners recaptats seran íntegrament per La Marató de TV3.

PARÍS

Casal de Catalunya de París

Data:

L'entitat informa: Per segon any consecutiu, el Casal de París (Cat. Sud) i l'Amicale (Cat. Nord) recolliran fons per una causa noble, aprofitant la celebració del dinar de Nadal dels catalans residents a la capital francesa.

SANTA COLOMA

Escola Andorrana d'Andorra La Vella

Data:

L'entitat informa: Durant la setmana del 13 de desembre cada alumne aportarà 1 euro per La Marató de TV3. El divendres 17 en Globi (la mascota de l'escola) passarà per totes les aules per recollir el que els nens han deixat. Per la tarda es farà un petit acte per fer el recompte de la quantitat recaptada.

Anar al contingut