Alt Penedès

GELIDA

Ajuntament de Gelida

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Gelida es posa en marxa per La Marató amb una cercavila pels carrers del poble, on hi participaran diferents entitats del poble. Una carrossa transportarà un equip de música, i els membres de l'Esplai fins i tot passaran per davant de les cases particulars i les botigues per animar el màxim de veïns possible. Sortiu al carrer per La Marató!

LA GRANADA

Associació Gent Gran de la Granada

Data:

L'entitat informa: Com cada tardor, l'Associació de Gent Gran de la Granada organitza un dinar i un bingo solidari per donar suport a La Marató.

LES GUNYOLES

Societat La Torre

Data:

L'entitat informa: La Serra de Guinyoles es convertirà en l'escenari d'un pessebre parlat. La Societat la Torre representarà en plena muntanya cadascun dels 13 quadres, i els acompanyaran els textos de Folch i Torres i de Josep Maria de Segarra.

MOJA

AMPA Escola Pública Circell (Moja- Olèrdola)

Data:

L'entitat informa: Diversos tallers infantils ocuparan tot un matí dedicat a La Marató i a les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. També es posaran a la venda coques i diferents pastissos casolans a l'hora d'esmorzar, gentilesa dels pares i mares de l'escola i d'altres veïns del municipi.

Associació Casal d'avis de Moja-Olèrdola

Data:

L'entitat informa: Els més grans volen fer un lloc a les lesions cerebrals i medul·lars adquirides, en un dinar solidari amb l'objectiu de recaptar beneficis per a La Marató.

Associació Juvenil Joves de Moja

Data:

L'entitat informa: Us recomanem que us reserveu la gana per un esmorzar que l'Associació Juvenil Joves de Moja organitzarà al Celler Cooperatiu amb la intenció de recaptar fons per La Marató.

OLÈRDOLA

Àrea de Cultura Can Trabal

Data:

L'entitat informa: Tots els nens i nenes del municipi d'Olèrdola estan cridats a participar al 1er Caga Tió solidari per La Marató, al local social a partir de les 18h. Hi esteu tots convidats!

ORDAL

Esplai Sol Naixent i Grup Excursionista CrestaBox

Data:

L'entitat informa: L'Esplai Sol Naixent farà un esmorzar popular juntament amb l'entitat Cresta boscs. Al migdia hi haurà un partit de futbol i es gravarà un vídeo per donar suport a la iniciativa. A la tarda es projectaran unes pel·lícules per als més grans i pels més petits.

PACS DEL PENEDÈS

Associació de Gent Gran de Pacs del Penedès

Data:

L'entitat informa: Per cinquè any consecutiu, l'Associació de Gent Gran de Pacs del Penedès se sent solidària amb La Marató. Proposen fer el seu ja tradicional bingo popular on se sortejaran premis oferts per caves i botiguers. Després els participants podran gaudir d'un berenar.

Xirucaires de Pacs

Data:

L'entitat informa: Un any més els xirucaires d'aquesta població organitzen una caminada per l'entorn de Pacs del Penedès, i després es farà un refrigeri per a tots els excursionistes. El xirucaires us animen a que els acompanyeu i així us sumeu a la causa de La Marató d'enguany!

PLA DEL PENEDÈS

Associació Gastronòmica Els Marmitons

Data:

L'entitat informa: L'Associació Gastronòmica Els Marmitons aprofitarà per inaugurar i donar a conèixer la seva seu al poble amb una jornada de portes obertes. Serviran tapes d'elaboració pròpia amb una copa de cava pels assistents, a un preu mòdic, i els beneficis que en sorgeixin aniran destinats a La Marató de TV3.

Centre Agrícola Unió d'Agricultors

Data:

L'entitat informa: El Centre Agrícola Unió d'Agricultors organitza un bingo popular amb l'objectiu de fer més gran la recaptació d'aquest any. Canta bingo per La Marató!

SANTA FE DEL PENEDÈS

Escola de Música de l'Alt Penedès

Data:

L'entitat informa: A partir de les 12h els alumnes de l'Escola de Música de l'Alt Penedès oferiran un concert que comptarà amb la col·laboració d'un total de 120 nens i nenes de 4 a 5 anys, acompanyats per professors de música que faran l'arranjament musical. El repertori consistirà en nadales tradicionals arranjades per l'escola i en temes moderns relacionats amb el Nadal.

SANTA MARGARIDA I ELS MONJOS

Esplai si Fa sol

Data:

L'entitat informa: Durant tot el dia i en diferents punts del poble es posaran a la venda polseres, punts de llibre, motxilles, collarets i samarretes. Els més llaminers podran anar a la xocolatada popular.

SANT CUGAT SESGARRIGUES

Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Sant Cugat Sesgarrigues portarà a terme diverses activitats durant el dia 12 de desembre. Un partit de futbol de solters contra casats, una cantada de llúcies i nicolaus, paella popular per a tots els assistents, rondalles pels més menuts, sorteig d'una panera i concert amb els grallers de Sant Cugat Sesgarrigues . No faltis a aquesta cita!

SANT LLORENÇ D'HORTONS

Caminaires de Sant Llorenç d'Hortons

Data:

L'entitat informa: La cita és a les 9.30h davant de l'Ajuntament. Allí començarà una caminada popular que protagonitzaran els Caminaires de Sant Llorenç, i que recorrerà al llarg de 10 quilòmetres els voltants de la població. Coneix Sant Llorenç d'Hortons i de pas fes la teva donació a La Marató d'enguany!

Societat Cultural Hortonenca

Data:

L'entitat informa: Alguns veïns de Sant Llorenç d'Hortons faran alguns bingos per La Marató d'aquest any. Els premis s'obtindran de donatius d'entitats i establiments col·laboradors del poble. La recaptació anirà destinada de forma íntegra a La Marató de TV3.

SANT MARTÍ SARROCA

Sant Martí Sarroca amb La Marató

Data:

L'entitat informa: Per tercer any consecutiu, l'Ajuntament de Sant Martí Sarroca amb Club Excursionista de Sant Martí Sarroca organitzen la tradicional marxa de torxes pels carrers del poble fins al castell de Sant Martí. Tothom qui hi vulgui participar podrà comprar una torxa una hora abans de la marxa. Una xocolatada on hi són convidats tots els participants posarà el punt i final a l'esdeveniment.

Data:

L'entitat informa: Caminada solidària a càrrec del Martinet.

SANT PERE DE RIUDEBITLLES

Ajuntament de Sant Pere de Riudebitlles / Grup de Recerques Històriques

Data:

L'entitat informa: El grup Recerques Històriques organitzarà una caminada pels volts de Sant Pere i també oferirà un esmorzar solidari dedicat a La Marató d'enguany.

Data:

L'entitat informa: Amb motiu de la diada per la mobilitat, l'Ajuntament de Riudebitlles organitzarà una pedalada solidària per La Marató. Per qui vulgui apuntar-se el punt de sortida serà la Plaça del Paper.

Data:

L'entitat informa: Els més menuts també participen en aquest tipus d'iniciatives, i ho faran com a públic a l'espectacle infantil que acollirà el Centre Cultural i Recreatiu de la Vila. Després d'una bona xocolatada, serà el torn dels més grans, amb l'espectacle de gags "Contes eròtics".

Club Patí Riudebitlles per La Marató

Data:

L'entitat informa: Els patinadors del Club Patí Riudebitlles oferiran una desfilada, diversos balls d'exhibició i un muntatge nadalenc en què hi participaran tots els patinadors del club per donar la benvinguda al Nadal. En el transcurs de l’acte es recolliran fons per La Marató.

Gimmant

Data:

L'entitat informa: Festival de diferents balls en el que participen nens i nenes d'edats compreses entre 4 i 22 anys. Cada grup d'edat farà 2 balls que porten assajant part del curs. Finalment hi haurà un gran ball en grup en el que hi participaran tots els assistents.

SANT PERE MOLANTA

CEIP Rossend Montané

Data:

L'entitat informa: No et quedis enrere i participa a la 3a Cursa solidària de relleus del CEIP Rossend Montané. L'activitat està dirigida per tots els alumnes de l'escola, els mestres i els pares durant la setmana del 22 al 26 de novembre.

Grup de Teatre 'El Folre'

Data:

L'entitat informa: Durant el transcurs de la representació teatral es posaran a la venda uns tiquets per al sorteig d'un lot de Nadal. La recaptació aconseguida anirà per La Marató de TV3.

SANT QUINTÍ DE MEDIONA

Fem un tomb i sabrem on som

Data:

L'entitat informa: Un any més, l'entitat "Fem un tomb i sabrem on som" organitza una caminada fins al castell de Mediona, on la secció local d'Esquerra de Sant Quintí oferirà un esmorzar gratuït als caminaires. Els participants faran una aportació voluntària que anirà destinada íntegrament a La Marató.

Junts per La Marató

Data:

L'entitat informa: Sant Quintí de Mediona celebra l'arribada del Nadal i també de La Marató amb un concert de Nadal a càrrec de la Coral Terpsícore de Sant Quintí i la Coral Centre Excursionista de Vilafranca del Penedès.

Data:

L'entitat informa: Sant Quintí de Mediona llegirà contes solidaris als nens del poble per lluitar contra les lesions medul·lars i cerebrals adquirides. Després, els restaurants oferiran xocolata desfeta als veïns a un preu d'un euro i mig, i els beneficis que en sorgeixin aniran destinats a La Marató de TV3.

SANT SADURNÍ D'ANOIA

Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia (Servei Municipal d'Esports)

Data:

L'entitat informa: La Zona Esportiva Municipal de Sant Sadurní d'Anoia obrirà les seves portes el proper 19 de desembre perquè els usuaris puguin practicar aquafitness, tai-txi i bany lliure de les 10h a les 15h, o puguin utilitzar la resta de serveis. Totes les activitats i el bany lliure tindran un preu popular de 2 euros pels adults i 1 euro pel més petits.

Casal d'Avis Caixa Penedès de St. Sadurní

Data:

L'entitat informa: Els més grans demostren que encara queda energia, i molta, per recolzar la causa de La Marató d'enguany. En aquesta ocasió els socis del casal celebraran un dinar de Nadal, i la sobretaula anirà a càrrec de la Coral del casal. Després, pels que encara tinguin nervi, hi haurà balls de saló i música a càrrec d'Art-Mans. També tindran l'oportunitat d'emportar-se una panera de Nadal a la rifa en benefici de La Marató.

Col·legi Sant Josep

Data:

L'entitat informa: Primera Minimarató escolar del col·legi Sant Josep que té com a objectiu participar de forma col·lectiva en la campanya de sensibilització envers les lesions cerebrals i medul·lars adquirides, tema de l'edició d'enguany de La Marató de TV3. La cursa se celebrarà a la tarda i està pensada perquè hi participin tots els alumnes d'edats compreses entre els 14 i els 16 anys. El recorregut serà urbà i passarà per diferents carrers perimetrals i del centre de Sant Sadurní, i tindrà una distància total de 4200 metres, la dècima part d'una marató.

Confraria del Cava Sant Sadurní

Data:

L'entitat informa: Cursa de 13 km, corrent o caminant, que transcorre de Vilafranca del Penedès a Sant Sadurní d'Anoia.

TORRELAVIT

Veïns de Torrelavit

Data:

L'entitat informa: L'esperit més nadalenc carrega de solidaritat els veïns de Torrelavit. El casal de la Gent Gran farà un dinar de Nadal el proper 19 de desembre, els beneficis del qual aniran destinats a La Marató. També es farà un teatre de Nadal i un pessebre vivent.

TORRELLES DE FOIX

Ajuntament de Torrelles de Foix

Data:

L'entitat informa: Durant el cap de setmana del 18 i 19 de desembre totes les entitats esportives, culturals i socials del municipi es reuniran per tal de realitzar diversos actes on la solidaritat dels torrellencs amb La Marató és el principal objectiu.

VILAFRANCA DEL PENEDÈS

Arquers i companyia de la Flor de Lis (Arcoflis)

Data:

L'entitat informa: En el marc d'un campament medieval s'organitzaran activitats diverses com tir amb arc, exhibició de lluita d'espases, vestimenta d'un cavaller i una dama de l'edat mitjana, tallers i jocs medievals. Aquest any tindrà lloc una batalla medieval entre dos exèrcits a càrrec de grups de recreació medieval.

Casal d'Avis del Tívoli de Caixa Penedès

Data:

L'entitat informa:

Club Rítmica Penedès

Data:

L'entitat informa: Més de 400 gimnastes exhibiran les seves habilitats davant els veïns de Vilafranca del Penedès. El Pavelló Municipal "La Gamba" acollirà actuacions de gimnàstica rítmica, artística i aeròbica entre d'altres modalitats amb la intenció de mantenir ben alt el nivell esportiu i fer pujar els marcadors de La Marató.

DieFti - Tu guía de entrenamiento

Data:

L'entitat informa: Diefti vol promocionar La Marató de TV3, i és per això que ha creat una samarreta exclusiva. Tots els beneficis obtinguts fins el 31 de gener, i de la jornada de portes obertes del Grangela Fitness Club del dia 18 de desembre aniran destinats a La Marató. Les samarretes es podran trobar també a la pàgina web www.diefti.com

Grangela Fitness Club

Data:

L'entitat informa: Diverses activitats dirigides com CicloFitness, Estils, Steps o Aquagym ajudaran a posar-se en forma per La Marató. Els més petits podran participar al mural per La Marató i en un taller de maquillatge, i entretant els més grans es podran dedicar a fer exercici. Un cop s'hagi obert la gana de tots els esportistes es farà un vermut. L'aportació mínima serà de 3 euros i el gimnàs romandrà obert a tot el públic.

Grup d'amics de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès

Data:

L'entitat informa: Els treballadors de l'Hospital Comarcal de l'Alt Penedès també uniran les seves forces per La Marató de TV3. Infermers, auxiliars tècnics i camillers seran els principals protagonistes d'una xocolatada popular, on tots els vilafranquins hi són convidats. També els podreu veure a diverses paradetes, on vendran xocolatada desfeta, prendran la tensió arterial i faran controls de glicèmia al preu d'1 euro.

Penedesfera /Institut d'Estudis Penedesencs

Data:

L'entitat informa: Durant tot l'any La Penedesfera promou la venda de la samarreta solidària "El Penedès". Els seus objectius principals són promoure turísticament aquesta regió, cercar la màxima col·laboració d'entitats i particulars en una iniciativa comuna pel Penedès i Catalunya, i recaptar fons per la causa solidària de La Marató de TV3.

Servei prelaboral 'ENTREM-HI'

Data:

L'entitat informa: El Servei prelaboral Entrem-hi de Vilafranca del Penedès organitza una rifa per recaptar fons a favor de La Marató de TV3. La rifa consisteix en un vol amb globus, cedit per l'empresa Camins de Vent d'Igualada.

VILOBÍ DEL PENEDÈS

Agrupament Escolta 'Els Pèlags'

Data:

L'entitat informa: Espectacle d'animació infantil gratuït i obert a tot el poble amb berenar per recaptar fons per a La Marató de TV3.

Anar al contingut