La Marató de TV3 es farà el 15 de desembre

El cantant Miki Núñez s'implica en La Marató dedicada a les malalties minoritàries

Quan el Miki tenia 14 anys va conèixer la Laura en unes colònies d'estiu i diu que la seva vida és una de les històries més emocionants que ha conegut mai. El vídeo divulgatiu de La Marató dedicat a les malalties minoritàries ha fet que es retrobessin

"A casa sempre hem vist La Marató. A vegades obríem dues televisions per fer pujar l'audiència", ha explicat el cantant Miki Nuñez a la roda de premsa de presentació de la campanya de sensibilització i de divulgació de La Marató 2019, que aquest any gira al voltant de les malalties minoritàries. Per aquest motiu i per molts altres, el cantant se sent molt feliç que hagin comptat amb ell per participar en el vídeo divulgatiu que veuran al voltant de 240.000 joves en les més de 5.000 sessions informatives que organitza La Marató en un miler de centres de secundària.

Però que siguin malalties minoritàries no vol dir que no afectin molta gent. Es calcula que a Catalunya hi ha 400.000 persones que viuen amb una malaltia rara. "Minories que fan una majoria", com cadascuna de les persones que s'apleguen per fer una pinya. Aquest és el lema d'aquest any i aquesta idea és la que portarà a convertir la gravació de l'espot de La Marató en un gran esdeveniment. L'objectiu serà aplegar milers de persones per gravar-lo tot construint una gran pinya humana. La data serà el 27 d'octubre i molt aviat s'obrirà un web perquè la gent s'hi registri i hi pugui participar.

La 28a edició de La Marató de TV3 es farà el diumenge 15 de desembre i, tal com ja es va anunciar fa uns mesos, el format del programa és una de les novetats d'aques t 2019. I és que, per primera vegada, no es farà tot des d'un plató de TV3. Entre les 10.00 i fins a les 15.00, el conductor d'aquest any, Quim Masferrer, s'anirà desplaçant per Catalunya i s'aturarà a les instal·lacions esportives d'Olot, al Teatre Ateneu de Tàrrega, al Teatre Fortuny de Reus i, finalment, al Casino l'Aliança del Poblenou.

Una altra de les grans novetat d'aquesta edició de 2019 és que La Marató estrena telèfon nou. Serà el 900 21 50 50.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut