Rap amb espaguetis de carbassa i crema d'enciam
- Programa: Benvinguts a l'hort
- Cuina: Ada Parellada
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
PER A QUATRE PERSONES
1 cua de rap sense espines, tallades a quadrats
100 g de carbassa
Les fulles verdes d'un enciam
1 ceba grossa
1 patata grossa
2 grans d'all
500 ml de brou de verdures
Oli d'oliva
Flor de sal
PREPARACIÓ
- Sofregim la ceba i l'all tallats, amb una mica d'oli, en una olla, a foc lent.
- Pelem la patata, l'escapcem i la fiquem a l'olla, donem un parell de voltes i hi afegim el brou de verdures per bullir la patata.
- Finalment hi fiquem l'enciam i mantenim el foc només durant uns instants. Batem el bullit per fer-ne la crema.
- Coem els talls de rap a la planxa.
- Tallem la carbassa a la juliana i la coem a la planxa durant un minut.
- Servim el rap acompanyat de la crema d'enciam i coronem amb els espaguetis de carbassa.
- Posem una mica de flor de sal sobre el rap i un rajolí d'oli.