Rap amb espaguetis de carbassa i crema d'enciam

INGREDIENTS

  • PER A QUATRE PERSONES

    1 cua de rap sense espines, tallades a quadrats

    100 g de carbassa

    Les fulles verdes d'un enciam

    1 ceba grossa

    1 patata grossa

    2 grans d'all

    500 ml de brou de verdures

    Oli d'oliva

    Flor de sal

PREPARACIÓ

  1. Sofregim la ceba i l'all tallats, amb una mica d'oli, en una olla, a foc lent.
  2. Pelem la patata, l'escapcem i la fiquem a l'olla, donem un parell de voltes i hi afegim el brou de verdures per bullir la patata.
  3. Finalment hi fiquem l'enciam i mantenim el foc només durant uns instants. Batem el bullit per fer-ne la crema.
  4. Coem els talls de rap a la planxa.
  5. Tallem la carbassa a la juliana i la coem a la planxa durant un minut.
  6. Servim el rap acompanyat de la crema d'enciam i coronem amb els espaguetis de carbassa.
  7. Posem una mica de flor de sal sobre el rap i un rajolí d'oli.
Anar al contingut