Rap amb mel de romer

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Xavi Ferraté
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES

    600 g de rap ros ben net de pells i espina

  • 1 ceba de Figueres
  • 1/2 litre de fumet de rap
  • 4 branques de romer
  • 2 cullerades de mel de romer
  • 1 dl de vinagre
  • Sal, pebre negre, sal grisa

PREPARACIÓ

  1. Netegem el rap.
  2. Fem un brou amb el cap del rap, les espines i un sofregit. El deixem reduir molt.
  3. De la carn del rap, en fem trossos i els enfilem en una branca de romer.
  4. Posem dos talls a marcar a la paella amb un raig d'oli i salpebrem.
  5. Tallem la ceba de Figueres amb una amplada que ens permeti una textura cruixent a la boca, la salem i hi posem unes gotes de vinagre. Ho barregem bé.
  6. Afegim unes fulles de romer dins una bosseta al fumet de peix i una mica de mel de romer. Ho deixem infusionar una estona.
  7. Emplatem amb el rap, la salsa i la ceba de guarnició.
Anar al contingut