Mongetes saltades amb pernil

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mongeta verda és molt baixa en calories i rica en potassi, per tant molt indicada per a persones que tenen retenció de líquids.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 750 g mongeta tendra

    50 g pernil ibèric

    8 cirerols

    2 grans d'all

    Reducció de vinagre

    Olivada

    Oli d'oliva verge extra

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Tallem la mongeta a mida mossegada i la coem en aigua bullent, amb un polsim de sal, durant 2 minuts.
  2. Fem una vinagreta, emulsionant una cullerada d'olivada amb una cullerada de reducció de vinagre balsàmic i un raig d'oli OVE.
  3. Saltem els alls, laminats, en una paella amb un raig d'oli. Quan ballen, hi afegim les mongetes cuites i el pernil, tallat a tires, i ho saltem conjuntament, fins que veiem que el greix del pernil es desfà.
  4. Hi afegim els cirerols, que partirem pel mig, i ho saltem amb la resta un parell de minuts.
  5. Ho emplatem amb la vinagreta.
Anar al contingut