Minestra gratinada

  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La mongeta verda és molt baixa en calories i rica en potassi, per tant, molt indicada per a persones que tenen retenció de líquids i volen perdre pes.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 ml de brou de verdura

    300 g de mongeta tendra rodona

    150 g de mozzarella flor di latte

    120 g de cansalada amb pebre

    50 g de farina

    12 pastanagues baby

    16 cols de Brussel·les

    8 carxofes 

    4 ous

    2 grans d'all

    Oli d'oliva 

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Netegem vuit carxofes i les pelem. Les tallem a quarts i les reservem en un bol.
  2. Deixem dues olles amb aigua escalfant-se a foc mitjà. A la primera, un cop comenci a bullir, hi afegim un grapadet de sal i 16 cols de Brussel·les netes.
  3. Escorrem les carxofes i les afegim a la mateixa olla. I ho coem a foc mitjà durant deu minuts.
  4. Preparem les verdures. Primer pelem dotze pastanagues baby. Posteriorment agafem 300 g de mongeta tendra rodona neta, en traiem el peduncle i la tallem a mida de mossegada.
  5. A la segona olla, un cop bulli, hi afegim un grapadet de sal i hi escaldem durant un minut les pastanagues baby pelades i la mongeta tendra tallada.
  6. Escorrem les verdures escaldades, les reservem en un escorredor sobre el plat.
  7. Escalfem una paella amb un rajolí d'oli.
  8. Pelem i laminem dos grans d'all a tires i els afegim a la paella.
  9. Un cop els alls ballin, afegim a la paella 120 g de cansalada amb pebre a tires.
  10. Quan hagin passat deu minuts, escorrem les cols i les carxofes.
  11. Colem els alls i la cansalada suada en una gerreta.
Anar al contingut