Galtes de bacallà guisades

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les verdures de color verd, com els espigalls o les mongetes de Kènia de la recepta, tenen aquest color pel seu alt contingut de clorofil·la, un compost natural ric en vitamines antioxidants i minerals.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A  4 PERSONES

     

    300 g d'espigalls

    300 g de mongeta tendra Kènia

    16 galtes de bacallà

    1 l de brou de bacallà

    1 l de nata

    1 llauna de fetge de bacallà fumat

    2 rovells d'ou

    Oli OVE

    Cibulet

    Pebre negre

    Sal

    Aigua mineral

     

PREPARACIÓ

  1. Reduïm en un pot 1 l de nata fins que ens redueixi a la meitat.
  2. Escalfem en una olla 2 l d'aigua amb una mica de sal.
  3. Tallem a la juliana 300 g de brotons i a tires d'uns 3 cm 300 g de mongeta tendra Kènia.
  4. Bullim les verdures durant 10 minuts.
  5. Reservem en una cassola les verdures bullides.
  6. Posem a escalfar en una olla 1 l de brou de bacallà.
  7. Obrim una llauna de fetge de bacallà fumat i en separem l'oli amb una malla fina.
  8. Afegim el fetge sense oli a la doble nata. Hi afegim pebre negre.
  9. Separem 2 ous i aboquem els rovells al pot de la nata amb fetge. Guardem les clares en un tàper a la nevera per a una altra preparació.
  10. Traiem de la nevera unes galtes de bacallà en aigua, on s'han dessalat.
  11. Eixuguem les galtes amb paper de cuina.
  12. Passem el túrmix per la doble nata amb el fetge de bacallà i els rovells d'ou.
  13. Afegim el brou de bacallà a la cassola de la doble nata i ho passem pel túrmix.
  14. Posem la salsa (doble nata amb ou i fetge de bacallà fumat) a la cassola de les verdures i també les galtes de bacallà dessalades.
  15. Coem les galtes durant 10 minuts i ho servim.
Anar al contingut